Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Először is köszi a választ!!! Félre tett keretem van rá, feljebb láttam pár linket vásárlással kapcsolatban. Te esetleg nem tudsz valami jó alternatívát(boltot)? Talán még Svájc is játszana.. de a frank elszállásával már ez se annyira opcionális
Az osztrák média árakat is átbújtam már. Typecoverből is angolt kellene beszereznem, az meg ebay.A Core M mellett még olyan infók is vannak, hogy valamennyire olcsóbb is lehet mint a négyes széria. Mondjuk a melegedés, ha nem olvad le a gép nem zavarna annyira. Hangra milyen? (fejessel használva) Nem várok tőle egy eget rengető teljesítményt a kompaktságból eredendően. Néha játszanék is, persze nem vagyok valami nagy guru, max valami kis stratégia vagy mint a limbo, és ezeknek a srácoknak az új játéka az inside... Kb ilyen kaliberű. Inkább ami menne, az a filmnézés, Photoshop, excel a munka miatt, böngészés, zene hallgatás, meg ezek az egyszerű játékok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Napelem
- Assetto Corsa EVO
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az osztrák média árakat is átbújtam már. Typecoverből is angolt kellene beszereznem, az meg ebay.