- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
A powerrbankok standard USB csatlakozón és 5V fesz-t adnak ki. A surface-nek sem az USB-n való töltés, sem az 5V töltőfesz nem barátja (gy.k. nem fogod tudni rádugni a proprietary csatlakozó miatt).
A surface pro 1-ben még jó hangos beépített ventillátor volt (a 2-estől kezdve már halkult, de még mindig van benne ventillátor, amit lehet hallani), erre is érdemes felkészülni mielőtt vakon bevásárol az ember.
Ja, meg h. a Pro1 már 3,5 de inkább lassan 4 éves termék. Support terén sem rózsás a helyzet mivel hivatalosan Mo-n 4 év után sem változott a helyzet és hivatalosan még mindig nem lehet megvenni SEMELYIK surface-t csak kereskedők hozzák be pl. Németo.-ból és így nem gyártói csak bolti garancia van rá (ez talán változott az elmúlt 1-2 évben, nem követtem az eseményeket, nézz utána, én annó USA-ban vett RT 1-et gariztattam német szervízbe küldve, de az még 2 év gyári garin belül volt). Pro1 esetén az 1 év garancia már biztosan lejárt, garancia időn túl (gondolom én) horror áron javítják, töltőt nem tudsz venni hozzá bármelyik boltban ha elcsesződik stb.
https://www.microsoft.com/surface/en-gb/support/warranty-service-and-recovery/microsoft-surface-warranty-faq
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs