- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
ArsenalF
üzenetére
Mikor kijött a surface 1 RT 3 éve 2012 decemberében, én is kék billentyűzetet akartam vóna hozzá, de akkor nem lehetett hozzájutni. Öröm látni h. a balf*sz MSFT 3 évvel később ugyanúgy nem tudja (szerintem inkább csak nem akarja) megoldani ezt a problémát. <magamelléköp-szmájli>
Ja, kapcsolódó: Nokia 920-ból is jó lett volna a ciánkék. Na, az meg ATT-exkluzív volt a 920-as életciklusa során (tehát később se hozta a nagyvíz túloldalára tudtommal ilyen színűt). Elmehettek a p*csába MSFT, vettem fehéret, meg hozzá gyári nokia 990 Ft-os szilikon tokot ciánkék színben, és kinyalhatták a 'csámat az exkluzív szarságukkal ott Redmondban. <még1x-magamelléköp-szmájli>
Exkluzív.. az.. Fogyasztói hülyítés
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iqos cigaretta
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest