Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargazsul
tag
Két hete használom a Pro3-am. Az enyém i5 és a 256GB SSD-s verzió. Munka mellett jegyzetelésre is folyamatosan használom. Próbálom minden funkcióját kihasználni. Igazából semmi kivetni valót nem tudnék róla mondani. Mintha időnként nehezen csatlakozna fel a Wifi hálózatokra.
A kialakítás minősége van olyan jó, mint egy Apple terméké. Tudom, mert van Mac-em. Nekem a kompaktsága, ereje, praktikuma tetszik. Ez nem egy Asus Transformer. Az persze tény, hogy nem bővíthető. De mit is akarnék bővíteni rajta, 256GB SSD, 8GB memória Intel i5. Magas felbontású kijelző. Fejleszteni jó rajta, sok midnen elfér a kijelzőn. Az, hogy akár egyszerre három program is elfér a kijelzőn jó pofa de igazából kettővel lehet egyszerre rendesen dolgozni.
Ami hiányzik, az a több asztal, amit az OSX-en megszoktam. A Win8.1 előnye ezen az eszközön jön ki. Az ára meg nem elrugaszkodott. Persze mihez képest. A minap néztem más ultrabook-okat és volt, amelyik ennél drágább volt és nem tudott többet. Sőr jó néhányat találtam.
A Win8-nak kell még felnőnie az OSX-hez aztán minden rendben lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 26
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Formula-1
- Projektor topic
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs