Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Igen, tökéletesen igazad van, már én is elolvastam a mellékelt helpeket és Windows2000 Advanced Server szükséges a futtatáshoz, mivel ez az SQL 2000 server Enterprise kiadás. Azt írja a Micrososft, ha Developer kiadás volna, akkor lehetne telepíteni XP alá is. Na igen a fejlesztés...
-
Superman
nagyúr
Tegnap sikerült egyre szert tennem és bizonyos fejlesztések miatt szerettem volna feltenni itthon XP alá. Gondoltam, ha Win2000 alatt működik, itt is kell neki. Sajnos nem. Mindjárt kidobta, hogy a szerver alkalmazást nem lehet telepíteni, csak a klienst, amivel ugye nem érek semmit. (azért kompatibilitási téren nem lehet panasz a Microsoftra...)
Ha van a közelben programozó, rendszergazda, fejlesztő,stb. akkor megkérdezném, sikerült -e valakinek telepíteni XP alá ilyen szervert. Patchelni se nagyon lehet, mert ami nem települ, azt ugye elég nehéz...:((((
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen notebookot vegyek?
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Mesterséges intelligencia topik
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest