Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Na utánna néztem.
Nekem egy MS SQL SERVER 2000 Personal edition van. Ez gond nélkül fut az angol XP-m alatt.
Meglehetősen gyorsan. -
HEBI
senior tag
Utánna nézek nekem akkor hogy sikerülhetett. Angol Xp Profra raktam fel.
-
Superman
nagyúr
Igen, tökéletesen igazad van, már én is elolvastam a mellékelt helpeket és Windows2000 Advanced Server szükséges a futtatáshoz, mivel ez az SQL 2000 server Enterprise kiadás. Azt írja a Micrososft, ha Developer kiadás volna, akkor lehetne telepíteni XP alá is. Na igen a fejlesztés...
-
Superman
nagyúr
Tegnap sikerült egyre szert tennem és bizonyos fejlesztések miatt szerettem volna feltenni itthon XP alá. Gondoltam, ha Win2000 alatt működik, itt is kell neki. Sajnos nem. Mindjárt kidobta, hogy a szerver alkalmazást nem lehet telepíteni, csak a klienst, amivel ugye nem érek semmit. (azért kompatibilitási téren nem lehet panasz a Microsoftra...)
Ha van a közelben programozó, rendszergazda, fejlesztő,stb. akkor megkérdezném, sikerült -e valakinek telepíteni XP alá ilyen szervert. Patchelni se nagyon lehet, mert ami nem települ, azt ugye elég nehéz...:((((
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi