Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Na délelőtt megint próbálkoztam. Amiket linkeltél, azok aranyosak, csak....
És fizetősek is.
Valami nem kerek ezzel a vistával. A 4.5 instellerre azt mondja, hogy ez nem ehhez való.
Amiket még így hirtelen észrevettem: startmenüben nem működik a jobb gomb. Windows -live Movie Maker, vagy hogy híjják, katt után egyből hanyatt vágja magát pl.
Jelenleg mse 1.0 van fent, az nem prüttyög. Malwarebytes teljes vizsgálat is volt ma. Semmi.
Érik a W7 a gépre amúgy is. -
ro_bert17
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Malwarebytes-ot már tegnap délután lefutattam. Ma net 3.5-ig piszkáltam, de semmi. Átolvasom majd ezt az írást is, aztán ha lesz rá időm holnpa, akkor foglalkozom is vele.
Egyébként az előző linkből is próbálkoztam pár dologgal. Update agent felment, msiserver kulcs törölve, jó hozzáadva. 4.5 installer-re hisztizik valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És fizetősek is.
Bár remélem nem kell sűrűn erre a linkre klikkelnem.