Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az ötlet abból jött, hogy volt rá precedens, hogy a Windows 7 biztonsági mentés-t jelző kis órajelről megfeledkeztem, és leküldtem alvadni a gépet ... Persze a Windows 7 nem szólt, hogy ejnye már, csak a biztonsági mentés ment a levesbe

Na meg a kisebbik gépen amin az MSE van nincs UPS és ugye egy áramingadozás is okozhatna hasonlót.. persze kicsi az esély , bár nálam másokkal ellentétben napi háromszori frissítés miatt kicsit nagyobb :-)
Szmi: néha velem is előfordult betöltés után, hogy későn kapott észbe, ezzel nem kell foglalkozni, mert a bejelentkezés utáni maximum 2 -3 percben úgyis átvált

-
szmi
tag
Köszi!Már kezdtem parázni hogy az eredeti win7 mégsem eredeti,mert olvastam hogy máshol az csinált ilyet.Amíg magától visszakapcsolja nem érdekel,csak azért furcsa mert péntek óta 1x sem csinált ilyet ma meg már 2x.Azért futtatok 1 teljes keresést,meg esetleg 1 Kaspersky Virus Removal toolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Interactive Brokers társalgó
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Suzuki topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest