Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• junior11

veterán

válasz junior11 #1188 üzenetére

Közben végigrágtam magam a group policy-ben a beállításokon, megnéztem mi mit jelent, sok hasznos funkció be van kapcsolva, nem is nyúltam hozzá (csak a mail és removable disc ellenőrzést kapcsoltam be), valamint a karanténban, hogy pár nap után automatikusan törölje, ami ott van.

Nos, ami a MAPS és MpEngine belllításait illeti (érdekes módon nekem a group policy nem magyarul, hanem angolul jelenik meg, így használnom kellett a google fordítót, de nagyjából értem, miről van szó), az alábbi módon állítottam be:

MAPS:
    1. Configure the "block at first sight" feature - enabled
    2. Join MS MAPS - Advanced MAPS (Win10 alatt a Basic maps már nem érhető, ezen beállítást automatikusan advanced-re emeli)
    3. Configure local setting override for reporting to MS MAPS - Not configured (ezen beállításon hagyva ha jól értettem, a group policyben lévő beállítás elsőbbséget élvez)
    4. Send file samples when further analysis is required - Send safe samples (always prompt-ra állítva ez nem aktiválódik)

MpEngine:
    1. Configure extended cloud check - enabled (specify the extended cloud check time in seconds - 50 - vagyis így max 60s)
    2. Select cloud protection level - nos, ezt nem tudom, be kell kapcsolni, hogy a MAPS és az MpEngine rendesen működjön, ha igen - enabled - és azon belül a default protection-t nem engedi, csak a high protection level-t (ez esetben megnőhet a hamis riasztások száma).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés