Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• madgie

titán

válasz Parci #80152 üzenetére

"A Fuji tuti nem fog ezzel foglalkozni, az Oly és a Sony irányából érzek hajlandóságot az ilyen finomságokra."

Ezt pont ma írtam. Ebben mi a fanboy-izmus? Van, amiben vérgyenge a Fuji, nem fog lájvkompót, keystone korrekciót rakni a vázaikba, ebben sz@rok. És ezt le is írtam.

De mondok mást: múltkor az öcsémmel összeakadtunk a fényoszlopokkal a városhatárban, magát a jelenséget szebben képezte le az E-M10-e. Akármilyen színmódot állítottam, akármit piszkáltam a RAW-ban, az Oly szebb zöldes-sárgát hozott ott. Van ilyen, az éjszakai holdfényes ég kékje is sokkal jobban tetszik Olyval és Sony-val is, a Fujinak szerintem az nem megy túl jól. A Velvia lilás lesz, a többi zöldesebb-ciánosabb, nincs meg az a szép mélykék szín (akármit állítok Lightroomban), amit az Oly (és a Sony) köp ki.

A szemszúrás szerintem nem jogosít fel arra, hogy ilyenekkel vádolj meg. Vagy írd le, hogy húzzak a vérbe a PH-ról, ne kösd általad kitalált feltételekhez, amit majd előhúzhatsz a cilinderből, ha véletlenül sérelmezné valaki, hogy hová tűnt ez a hülye gyereknyomdás.

Az obik képét meg hagyjuk, láthatólag azt sem érted meg, sokadszorra sem. Olyan ez nálad, mint a távmérős fogás. Nem baj, csak hagyjuk.

Többiektől bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák