Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
"A Fuji tuti nem fog ezzel foglalkozni, az Oly és a Sony irányából érzek hajlandóságot az ilyen finomságokra."
Ezt pont ma írtam. Ebben mi a fanboy-izmus? Van, amiben vérgyenge a Fuji, nem fog lájvkompót, keystone korrekciót rakni a vázaikba, ebben sz@rok. És ezt le is írtam.
De mondok mást: múltkor az öcsémmel összeakadtunk a fényoszlopokkal a városhatárban, magát a jelenséget szebben képezte le az E-M10-e. Akármilyen színmódot állítottam, akármit piszkáltam a RAW-ban, az Oly szebb zöldes-sárgát hozott ott. Van ilyen, az éjszakai holdfényes ég kékje is sokkal jobban tetszik Olyval és Sony-val is, a Fujinak szerintem az nem megy túl jól. A Velvia lilás lesz, a többi zöldesebb-ciánosabb, nincs meg az a szép mélykék szín (akármit állítok Lightroomban), amit az Oly (és a Sony) köp ki.
A szemszúrás szerintem nem jogosít fel arra, hogy ilyenekkel vádolj meg. Vagy írd le, hogy húzzak a vérbe a PH-ról, ne kösd általad kitalált feltételekhez, amit majd előhúzhatsz a cilinderből, ha véletlenül sérelmezné valaki, hogy hová tűnt ez a hülye gyereknyomdás.
Az obik képét meg hagyjuk, láthatólag azt sem érted meg, sokadszorra sem. Olyan ez nálad, mint a távmérős fogás. Nem baj, csak hagyjuk.
Többiektől bocs az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Powerbank topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest