Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hmm, a szenzor... Baromira érdekes, hogy ez nem gagyi kategóriába szánt cucc még manuálisan választhatóban sem tud iso100-at. De hogy az iso25K az mi a lótúrónak van benne, azt maguk a tetves fejlesztők sem tudják, mert jóérzésű fotós iso1600 fölé csak végszükség esetén megy, de hogy iso25K-ban valaki komolyan fotózni fog, bakker!
Ez a videó mizéria is. Miért nem akar mindenki egyenesen IMAX vetítésre alkalmas űberbrutál videókat. Alap, nem? Azt sem értem, hogy miért nem 3D-ben, az nagyon menő!?
Mi értelme van egy videót tűéles 24" monitoron 10 cm távolságról nézni? Attól jó a videó? Mert ha igen, akkor én nagyon nem erre a világra való vagyok, asszem.
(Moziztam már 60" (!) plazmán. Sima DVD-9 formátum volt. Inkább nézném azt, mint egy 80mbites fullHD-t monitoron... Kicsit más világ, pedig mennyire elmaradott, szinte gáz: dvd
)Egyébként 1000 hozzászólás és 100 m43 rumor oldal ellenére sem láttam leírva explicit, hogy milyen bajonettet használ (bár esélyes hogy figyelmetlen vagyok). Jól sejtem, hogy m4/3.
(még mielőtt valaki félreérti: azért nem sírnék ha lenne ilyenem, sőt!
) -
Mercutio_
félisten
válasz
üzenetére
De biza, de ha megnézed mennyivel szebb színeket és szemcsézettséget hozott ki az Oly ugyanabból a 12MP-s szenzorból is, ami a Panákban is volt, akkor JPG-ben sejthető, hogy elég jó dolgot hoznak ki belőle.
A multi-aspectet kellett volna a kezükbe adni, annak a dinamikája már elég tisztességes alacsony ISO-n is, de szvsz majd talán 2 év múlva kiadja a kezéből a Pana amikor már minden szenzor rég lelépte

Messer22: Jaja, az azért irreális elvárás, hogy az Oly lelépje, vagy megközelítse a Panát videóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)