Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
"vótmá. nekem azt mondták rekeszelni kell minimum f4/5,6-ra....akkor meg inkább fennhagyom a kitobit."
Hát azért ez erős túlzás! Csináltam egy tesztet a 451.8-al 1.8 2 2.2 2.8-on.MEg a 12-50-el 45mm-en F6-on ("full nyitva") Háát a 45-ös már 1.8-on körberajzolja a 12-50-et. Bónuszként csináltam egypár képet egy 50/1.4-es canon SSC-el. 1.4-en vadul lágy, de már F2-n már milliószor jobb, 2.8-on pedig beretva...

-
b.vr
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
"vótmá. nekem azt mondták rekeszelni kell minimum f4/5,6-ra....akkor meg inkább fennhagyom a kitobit."
Aha.
És mondjuk koncerten, jégkorongmeccsen, vagy este a városban? Ott mit tud a kitobi 1.8-on? Ja hogy olyat a kitobi nem tud...
* * *
Amúgy most az az állítás hogy 5 méternél messzebbre nem jól fókuszál (mintha gorgo ezt írná hogy ezért f*s) vagy hogy nyitott rekeszen portrétávon kívül nem tetszik a képe (ANOka szerint min 2.8 és "csak papíron 1.8as), hibavisszának meg "azt mondták" hogy minimum 4-5.6)
Csak mert jó ideje nem használom már (más obik vették át a helyét), de ha ennyi a panasz gondoltam legközelebb megint magammal viszem csak hogy tudjam tényleg ennyire rossz-e és csak az emlékek megszépülése miatt nem rémlik hogy ennyi nyűg lett volna vele...
(Illetve FEDman amit ír ott a kettő együtt. Amire én használtam (pl. koncert, vagy a rohangászó unokahúgom) ott eleve benne volt a pakliban hogy sok lesz a fókusztévesztett kép, erre azokban a szituációkban fel is voltam készülve. Hogy ilyen helyzetekben mennyivel lett volna jobb helyette a 60as vagy a 75ös azt nem tudom, utólag soha nem teszteltem.
Csak nekem már kezdett az lejönni hogy 5 méterről messzebb ha lefényképezek vele egy épületrészletet ott is bajotok van a fókusszal és/vagy képminőséggel)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest