Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
csimpekve
üzenetére
Amúgy belső térben is többnyire akkor jó a stabi, ha álló dolgoz fotózol, a stabilizátor a kezed mozgását eltünteti, de ha az alanyod mozog azon nem tud segíteni. Ettől függetlenül számos helyzetben nagyon jól tud jönni, főleg ha az állvány nem fér be a táskába, vagy csak fogod a vázat este és elindulsz spontán, kevés cuccal fotózni.
-
HollyBoni
veterán
válasz
csimpekve
üzenetére
Mindenkinek mások az igényei végülis. Én mindenhova állvánnyal járok kb szóval engem nem nagyon érint a dolog. Ha nem is rakom le olyan stabilan lehet vele tartani a gépet hogy sokszor jobb mint a stabi.

(#44821) csimpekve: Nem próbáltam még, de sokszor videózok, csak EVF-et használok kb, meg elég kényelmetlen és hátráltató megoldásnak tűnik. Mindenképp kell állvány, de nekem ez nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Parfüm topik
- Unigine Heaven DX11 Benchmark-PH! Toplista
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest