Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Megnéztem a V3 váz alját és a markolatot. Nem akarom elkiabálni, de én kizártnak tartom, hogy marcsával cserélhető maradjon az akksi. Azaz akksi cserénél mindig le kell majd tekerni a markolatot, ami azért elég nagy macera. Különösen egy olyan gépnél ami egy töltéssel 310 képet bír csak.
-
válasz
Lassú Víz
üzenetére
a vf2 pont a legszarabb volt ebben a kérdésben, rendes lockolási lehetőség sem volt. azt én sem szerettem igazán, de csak ezért, maga a koncepci jó, nekem. szóval jah, a lényeg, hogy van választék.
nekem az tetszik a modulárisban, hogy egy kellően pankeák obival lehetőséged van szinte kompaktot varázsolni ugyanabból a gépből. aki fixen hátizsákban hordja a cuccot, annak ez fölösleges, de síelésnél például jól tud jönni a kabátom mellényzsebe, oda meg az e-m1 nem férne be szakadás vagy bordatörés nélkül 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem az tetszik a modulárisban, hogy egy kellően pankeák obival lehetőséged van szinte kompaktot varázsolni ugyanabból a gépből. aki fixen hátizsákban hordja a cuccot, annak ez fölösleges, de síelésnél például jól tud jönni a kabátom mellényzsebe, oda meg az e-m1 nem férne be szakadás vagy bordatörés nélkül