Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Messer22
üzenetére
Igen, ez már gépváz...sajnálom maximalista vagyok, nem elégítette ki igényeimet a GF és a PL.
Madgie: Először én is kételkedtem a dxo mérés pontosságában (hiszen GH2 nem bandingol iso 3200-on is javítható zajszerkezet, persze ez ekv 1600 a GH1-nél) de ha megnézem a magas érzékenységű képeket, akkor azt kell látnom, hogy az egyetlen gép amely nem életlenedik, megmarad a vonalélesség, sőt a beltartalom is...persze a bandi szinte mindent hazavág iso 1600-3200 között (alapvetően sötét témánál, világosabbnál szépen korrigálható) de azt ne felejtsük, hogy itt az 1600 nem igazán 1600...
És persze, ha pótakksival hozzá lehet jutni 90-50 környékén, akkor pedig best-buy kategória...
(ugyi Messer?)Nord: szívesem összehozhatunk egy tesztelést, mielőtt veszel egyet Pesten, meg kell nézzed, tudsz-e együtt élni az esetenként fellépő banding-gal (hozzáteszem a régebbi vázak (mostanim és amit Parcinak adtam el) sokkal kevésbé csinálják. Harmadik jegy a sorszámban legyen 9 esetleg 0 (2009-2010).
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ugyi Messer?)