Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
yle_greg #103664 üzenetére
kar lenne ha a tatyoban halna meg
A stabira gondolsz vagy az af-re? Gondolkodok én is EDC gépnek a hátizsákba (gyaloglás városban és bicikli országúton) a gx7-en, de abban a szenzor tud lötyögni, az obi csak af-es. Most Samsungot hordok, annál csak az obi stabis, de van hozzá csak af-es obim is, a vázban a szenzor fix. Fix obit nem akarok, nem mindig működik a lábzoom. Melyik a jobb választás?
-
HollyBoni
veterán
válasz
yle_greg #103664 üzenetére
Terep, néha ugrálás is. Övtáskában viszem a gépet. Zoom obiból csak a 12-32 van, de megy apróra.
Eddig vagy a Laowa 7.5-öt vittem, vagy a Pana 20-ast, vagy mindkettőt. Szeretek fix obikkal fotózni, de erre a célra sokkal jobban bejön a zoom. Semmiképp nem szeretnék másik manuál fixet sem, ha esetleg másokat fotózok. Sokat nyomtam így régen, de túl kényelmes az AF.
A 14-140-nel a méretem a baj, és szerintem totál felesleges a tele vége. Próbáltam már pár tele obit, de saját sosem volt, mert nem éreztem hogy nekem kéne. 45-50mm MFT-n bőven elég. A 12-32-nél éreztem csak hogy egy picikét lehetne hosszabb néha.A rázkódástól én is féltem az elején. Most már nem érdekel annyira. Csak fotózni kb. alig járok el. Természetfotózni szeretek a legjobban, de gyalogtúrázni soha nem fogok.
Nyilván nincs végtelen pénzem (még sok sem), de ha bringázni nem viszem a gépet, kb. porosodik a polcon.
Igazából egy nagyon szerencsétlen eséssel ígyis úgyis több százezres kárt tudok csinálni a bringában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest