- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdanesz #103563 üzenetére
Találtam újabb, szebb állapotú E-M5 MK II-t. 4600 expo van benne és 12-40-es pro obival érkezhetne. Ezzel szemben áll egy 9 ezret 'futott' E-M10 MK III szintén 12-40-es pro obival. Természetesen az M5 drágább (kb. 45 ezer ft a különbség).
Ahogy nézegettem az M10 MK III újabb modell, a processzora Truepic VIII, jóval több fókuszponttal rendelkezik, videóban is jobb felbontást tud (bár az engem pont hidegen hagy). Cserébe az M5 MK II - ellenáll az elemeknek.
Az hogy megéri-e a különbséget ár szempontból, azt nekem kell eldönteni. Úgy érzem, hogy ezzel az objektívvel párosítva nem nagyon lövök mellé egyik fenti típussal sem.
Viszont...ha nektek kellene ezek közül választani, akkor melyiket választanátok? És miért?
Azt hallottam sok helyről, hogy az M10-ek szalagkábele szeret kifulladni... az M5 forgatható kijelzőjénél is akadnak ilyen gondok? Mivel egyikre sincs már gari, igyekszem felkészülni az esetleges javítási/karbantartási költségekre is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest