Hirdetés
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lisztok
lelkes újonc
Sziasztok!
Szeretnék havi szinten megtakarítani. Nem nagy összegről beszélek, de havi rendszerességgel min 30k max kb. 100k HUF-t. Hosszútávú befektetésként tekintenék rá, és nem tudok napi szinten foglalkozni vele. Szeretnék egy kisebb portfóliót építeni ami jövedelem kiegészítésként is tud majd évek (évtidezek?) múltán funkcionálni. Állampapírban gondolkoztam elsődlegesen, de ahogy olvasgatok hosszútávon részvényekkel jobban járnék. Pár tippet kérhetnék merre induljak el? Állampapíron kívül gondolkoztam még a TBSZ-en, de nem volt még időm tüzetesebben körbe járni a működését.
-
Lisztok
lelkes újonc
Sziasztok!
Kezdésként havi rendszerességgel, kisebb összegben (30-50e) van értelme hosszabb lejáratú PMÁP-ot venni éveken keresztül? Itt az összefoglalóban azt olvastam, hogy állampapírokat maximum 5 éves időtartamra érdemes venni. Nem meggazdagodni akarok belőle, csak azt, hogy legyen egy anyagi hátterem az állami nyugdíj mellé, amikor majd elérem a nyugdíjkorhatárt (31 leszek idén). Ha lejár, utána nyilván újra befektetném a pénzt.
Már pár napja vettem egy kisebb összegben 2032/J Prémium Magyar Állampapírt, de nem tudom, hogy hosszú távon érdemes-e rendszeresen ebbe pakolgatni a forintokat, vagy inkább valami más befektetésbe/megtakarításba.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lisztok
lelkes újonc
válasz PredatorZoli #117280 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ Miért félévente?
-
Lisztok
lelkes újonc
Sziasztok!
Egy ideje havonta veszek a nettó fizetésem 10 százalékának értékében Fixmápot. Jövő januárban tervezek nyitni egy TBSZ-t. Ezután erre szeretném havonta feltölteni a fizum 10 százalékát és ETF-et vásárolni belőle, de a kincstári számlámon állampapírt is vennék 5 százalék értékben, egészen addig amíg egy x összegnyi állomány nem jön össze belőle.
Abba kérnék segítséget, hogy melyik szolgáltatót ajánljátok? Kezdő vagyok “tbsz tekintetében.”
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- loup-garou károsultjai
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nyaralás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Új Epson EB-FH06 Full HD projektor
- Apple Airpods pro 2 usb-c bontatlan
- A LEG olcsobb félkonfig!!! Intel alaplap, Intel 2500K 4 magos proci, 8GB ram
- Fekete, S370 CPU, több féle! Több darab.. Igazi ritkaságokkal!!!
- HUAWEI WATCH 4 PRO, Karcmentes, e-simes, garanciális, dobozában! 2 hónapos,teljes áron vásárolt!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest