- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGee
aktív tag
válasz
PredatorZoli #96635 üzenetére
Ha itt az IB-re gondolsz, már írtam, hogy az IB nem enged margin-ból kp-t felvenni, legalábbis az IBCE tuti nem... én is gondolkodtam annak idején ezen, hogy hogyan lehetne ezt megoldani, sőt erre is terveztem annak idején, de az IB keresztülhúzta a számításom...
Én úgy számoltam, hogy 8%-os elvárt hozamom volt, ha a részvénypiac a felett volt éppen, akkor az ETF-ből adtam volna el, ha alatta, akkor pedig a marginból vettem ki a havi apanázst... Így gyakorlatilag egy hibrid megoldásom lett volna, egy olyan vész opcióval, hogyha pld a részvénypiac nagyon előreszaladt volna (pld +20% a tervezetthez képest), akkor az addig felhasznált margint visszafizettem volna
Én valami ilyen hibrid megoldásban gondolkodnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC RTX 2060 + i7 9700K AKÁR TELJES SETUP OPCIÓVAL
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest