Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Chamea2
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Rendben, köszönöm, most tápegység csere óta kicsit javult a helyzet...
-
biznisz_man
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Köszi! Elvileg van benne videó kártya... letiltsam bios-ban?
Ettől a táp is megadja magát? -
bodo753
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Nem,mindig kikapcsolom a gépet.
-
Kornl23
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Már körbe kérdeztem, sajna nincs

-
Kornl23
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Sajna nincs másik winchesterem, úgyhogy kénytelen vagyok beruházni egy ssd-re.
Remélem az megoldja a problémámat és nem az alaplap a rossz
-
RudiSteel
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
egyik sem..mindegyik forog (igaz a sebességüket nem néztem, de rendesen mennek).
az nem lehet, hogy nem hardveres a gond? -
Htibimor
senior tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Még nem. Gyanakodtam rá, de nem az elejétől fogva csinálja, hanem egyszer csak rájött, hogy így szeretne bootolni. Én valami beállítási pontosabban elállítási gondra gyanakodtam. De lehet, hogy update lesz belőle.
-
Montesantos
senior tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Szia!
Köszi a tanácsot holnap belenézek, kipróbálom ...
az volt a cél minél halkabb legyen a gép ..... sikerült szinte hangtalan lett 
-
Imimami
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Csak a tv-t jelzi, azonosításra kiír egy nagy 1-est. A felbontást levettem 1440x900-ra de az sem oldotta meg. Integrált videokártyához tartozó program(AMD Crystalist) sem tudott más kijelzőt azonosítani, csak a tv-t
-
jayjay
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Az alaplapi hangkártya tökéletesen működik , amíg az Asus Xonar hangkártyát nem tettem bele egy alaplapi Slot-ba ( többet is próbáltam). Ilyenkor nem látja a gép az alaplapi hangkártyát. Ezután teljesen mindegy milyen driver-t installálok fel a Xonar-hoz az alaplapi hangkártyát nem látja a gép

Ha valaki segíteni tudna megköszönném

-
Arena87
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Kingmax 1333MHz CL9
Igen ki lett próbálva.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
mongoose123
üzenetére
Írta: Gigabyte Ga785GT UD3H
-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Akkor ha majd volt újabb "fagyi", jelentkezek. Segítséget majd ismét kérnem kell, nem igazán szoktam az eseménynaplót figyelgetni. Probléma híján fölösleges is lenne.

-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Sosem kellett hozzányúlnom. Eseménynaplót hol érem el/látom? Majd figyelni fogom. Mostanság, de nem tudom pontosan mikor, mert voltak egyéb problémáim is, mint ahogy mindenkinek és ennek tulajdonítottam a legkisebb figyelmet.
Ne trollkodjunk a Windows-al. Sosem volt vele bajom, legalább is ilyen jellegből fakadóan.
Utálom az ilyen rejtélyes hibákat, képtelenség kiszűrni. Legalább is így gondolom. -
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Csak a notebook-on van Win8. Asztalin szigorúan Win7 x64-t használok. Évek óta ezt az OS-t, ennek baja biztos nincs. Tényleg korán van még, de még mindig. Aztán még ez az idő is...
-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
A Corsair legjobb osztályának, legkisebb tagja, az AX650-es (1-1.5 hónapos lehet). Azért nem próbáltam egy memóriával, mert a legújabb Memtest-el pendrive-al bebootoltva több éjszakát is már lefutott, hibátlanul. És van hogy egy hétig hibátlanul megy a gép. Illetve a Prime95 Blend része is, ami a memóriát hivatott terhelni. Szünetmentes nincs, csak egy APC túlfeszültségvédő.
-
rostiron
őstag
válasz
mongoose123
üzenetére
Kipróbáltam a dolgokat 360p -nél már 100% a cpu használat és szaggat. 240p -nél visszaesik 80 % környékére akkor nem szaggat, de teljes képernyőn sehogy se jó.
Ezek szerint többet nem várhatok ettől a géptől ? -
rostiron
őstag
válasz
mongoose123
üzenetére
1024 x 768 a felbontása monitornak.
Most hogy mondod meg se próbáltam változtatni a videó minőségén.
Kipróbálom amiket mondtál.
-
havri1
félisten
válasz
mongoose123
üzenetére
Na igen, HD-t már nem fog vinni. Cégnél is ilyesmi gép volt..
-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Igen, a legújabb.
Alaplap driverek a lemezről telepítve a komplett AI Suite csomaggal együtt. -
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Terhelés alatt is előfordult már.
-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Szervizbe nem szivesen viszem mert ott csak rossz tapasztalataim vannak....
-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Nem tudom már mi lehet, kipróbáltam mindent, vennék bele egy új lapot, ha bedöglik, de ilyen formájut lehet nem is kapok

-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Jumperek rendben? Mert ha mindkettő ugyanaza, akkor összeakadnak... (master/slave)
Vagy még akkor is, ha a master helyre slave van állítva és fordítva. -
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
De most ezek után meginnt nem látja a hdd-t!csináljak egy cmos cleart?
-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Igen!Tehát amikor a hdd és a dvd is fennt volt egyiket sem látta!
-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Kipróbáltam mindkettőn,ha ide-n van akkor villog a hdd led, ha ahci-n akkor nem, ilyenkor még azt sem rakja ki a biosban, hogy sata-I, sata-II.Ha ide-n van akkor igen!De a decetre kattintva sem talál semmit!
-
equalizer10
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Hát majd megpróbálom valahogy megoldani hogy kipróbáljam egy másik táppal... Esetleg az alaplapon, vagy a tápon levő pupos kondik okozhatják?! Mert ilyet is hallottam már... Ha igen, akkor átkutatom hogy van e ilyen rajta.
-
equalizer10
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Nem próbáltam még USB HUB-on, mert nem arra gyanakszom hogy az USB lenne a hibás, azért mert mint mondtam más hibák is észrevehetőek a gépemben akkor amikor ezek törtnnek. Pl ez h bezárok valami ablakot, és az nem csukodik be azonnal hanem felénél megáll meg hasonló...
A tápegységem pedig: Lc Power LC6600GP2 600W -
flexomaci
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Egyenként végigpróbáltam mindhármat. Az 1-es slotban, mindegyiket látja. Ha az 1-es, 2-esben vannak, akkor csak 2gb-ot lát. Ha 1-es és 3-asban vannak, akkor is csak kettőt lát. Ha mindhárom slotban van, akkor lát 4Gb-ot. Azt még nem próbáltam, hogy csak a 2-esben van egy, akkor mit csinál. Igazán már annyit cserélgettem, mint egy valószínűségszámítás.
Sajna nincs a sufniba még a db ram, így egyenlőre pihenőbe raktam a dolgot. Most én is ott tartok, mint Te 2 hónapja. Örülök, hogy elindult, a finomítások majd most jönnek, ahogy lesz rá zseton. 
-
flexomaci
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Halihó!
Fent van az új bios! Bár a helyzet semmit sem változott, de legalább már ilyet is csináltam.
De azt hiszem ezzel a ROG-os lappal ez egy nevetségesen egyszerű művelet. Majd később megpróbálom másik ramokkal. talán azzal van a baj. Ezzel a cpu foglalat hibával sajna nem tudok mit kezdeni. -
válasz
mongoose123
üzenetére
A VGA driver már régóta ugyanaz, a kártyámhoz a legfrissebb, vagyis 10-2 Radeon 9550 meghajtóprogramot használom 2010 óta. Az alaplapi, valamint a többi meghajtóprogram is évek óta ugyanaz, frissítés nem jelent meg hozzájuk. Valami hardver probléma lehet, de fogalmam sincs mi.
-
Steelheart2
őstag
válasz
mongoose123
üzenetére
Fennt volt,de levettem,mert ugyan azt produkàlta tovàbbra is.Most teljesen ujraraktam a rendszert is és màr nem raktam vissza az xfast usb-t
-
Steelheart2
őstag
válasz
mongoose123
üzenetére
Szia.
USB Controller-Enabled
USB 2 Support-Enabled
Legacy USB support-Enabled.Itt ilyen lehetöségek vannak hogy
ios Setup Only,Enabled,auto,Disablad
Csak ezek a beállitások vannak biosban.Fogalmam sincs mi lehet a gond. -
morbias2
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Itt Ph-n szakértő véleményét kértem a tápról,és simán vinnie kell a konfigot.Nincs másik tápom sajna.
-
morbias2
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Teljesen jól passzol megnéztem.
Most visszaraktam 1-el régebbi nvidia drivert azzal most elviselhető.Lehet a vga nem jó? hmm -
redsun12
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
tulajdonképpen ujrainditota a tálcát az addig oké de ha kikapcsolom a gépem es ujra be minden indulásnal lefagy és ctrl alt delt kell nyomjak hogy felélegyen.
érdekes hogy akármilyen windowst rakok fel ugyan eza gond driverekkel is jacotam már
fogalmam nincs mi lehet a para -
csabbymtc
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Most hogy mondod, egyik havernak van elfekvőben egy kártyája, amit nem igazán szeret a gépe... Lehet megpróbálom azt is, és egyúttal szerzek valahonnan új SATA kábelt és táp-átalakító kábelt is, hátha azzal is gond lehet.
Egyik ismerős szerint a vinyó táp-IC -je döglött be, és menthetetlen, remélem nem lesz igaza...
Mellesleg: lefuttattam a gépen a HD Tune progit, és valami "End to end error"-t emleget, meg hogy ajánlott lenne a vinyócsere. Az ilyesmit mennyire lehet komolyan venni?
-
csabbymtc
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Kösz szépen a tippeket, de sajnos nincs másik gép, amiben megnézhetném.

Egyébként megnéztem másik PCI slot-ban, most az USB eszköz csatlakoztatását még túlélte, még pár zenét is rá bírt másolni, de film másolás közben újra előjött a jól ismert hiba...
Sőt most az újraindítás után furcsa módon elállítódott a felbontás is. És nem is bírom visszaállítani, mert az 1440*900 felbontás megszűnt létezni... -
csabbymtc
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
eddig még nem, de akkor ez lesz a következő teszt...
most éppen olyat tesztelek, hogy a vinyóba másik tápkábelt dugtam, próba szerencse -
DJKonya
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Megpróbáltam így is, semmi nem történik. Arra viszont felfigyeltem, hogy ha oda kötöm a power buttont ahova az ábra is mutatja, és mikor először megnyomom a gombot, akkor kattan egyet a táp.
-
drherby
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Nincs olyan hogy remap

-
drherby
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
giga p55 ud3l
bios frissítés se segített
elem ki majd vissza se
msconfig rendeszerindítás speciális pipa a max memóriához
-
drherby
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Próbáltam
semmi
msconfig, rendszerindítás speciális
erre gondolsz ugye?
-
04ahgy
nagyúr
válasz
mongoose123
üzenetére
Ha a gyengébbikhez lövi be az alaplap, akkor az nem gond. Egy Memtest86+ 4.20 futtatás informatívabb lenne. Van USB installere is.
HGyu
-
Konen
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Kimérettem a tápomat és azt mondták, hogy semmi baja. Egyik barátom rendszer vinyóját betettem a gépembe és többszöri újraindítás után is bootolt, az én vinyómat betettem az ő gépébe és az nem bootolt. De miért van az, hogy míg ki nem vettem a rossz vinyómat(640gb) addig is erről bootolt, most meg akárhányszor telepítek reája windowst akkor is csak a rendszer visszaállítás után hajlandó elindulni?

-
MasterMark
titán
válasz
mongoose123
üzenetére
Először pendrive-ról egy Win7 Home Premium-ot akartam felrakni, de ugyanott állt meg a telepítés, ahol ez is. Akkor nem próbálgattam a kártyát kivenni, arra gondoltam a pendrive-al nincs jóban. Szóval az Ultimate-et írtam ki egy lemezre, és úgy sem ment.
-
sasa134
addikt
válasz
mongoose123
üzenetére
volt már egy ATI-m, egy x1650xt-m, de nem szerettem, driver nyűgök, hangos volt stb stb
-
cocus007
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
mikor le volt véve a ház oldala,akkor is fagyott vagyis kikapcsolt,de nemtom van-e külön venti. a Control Centerre én is gondoltam már, csak előbb frissiteni kell,mer ahogy nézem elég régi... de azt majd esetleg csak hétvégén fogjuk kipróbálni.
Na és ha azt feltoljuk, és még mindig meleg akkor mi legyen? új VGA-venti vagy uj kártya (bár elvileg ez a legujabb alkatrész a gépben)? -
Kiralybali
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Nos, nem akarom elszólni, de a problémámra az alábbi lehetett a megoldás:
1. Win és driver installok 6770 kártya nélküli, azaz csak CPU-ba integrált GPU-s felállással. Ekkor az alaplaphoz adott driver CD diver listájában megjelent az OnBoard VGA is (míg ha bent volt telepítéskor a 6770-es akkor ez a sor nem is látszott).
2. VGA kártya berak és gyári driver CD alapján telepítés, utána Cata-ból software update az aktuálisan legfrissebb 12.3-mas verzióra.
Azóta minden megy rendesen, szóval úgy látszik ezeknél a procikba tett VGA-knál előbb azt kell telepíteni, és csak utána a rendes kártyát betenni. Ezzel a tudással spórolhattam volna több mint egy hét szívást, 5-7 különböző teljes gép újratelepítést.
A régi AMD-s alaplapi cucc esetén egyrészt volt BIOS-beli letiltás, amit itt nem találtam, és így ott a gép telepítésekor nem kellett előbb kivenni a VGA kártyát.
-
atesz0071pro
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Tápcserét próbáltam :S Akk nagy valószínűséggel az alaplap tojt be :S fasza

-
cocus007
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Sztem gyári rajt minden...
És mit kell ott pasztázni, leszedni a ventit aztán vmit odakenni? Mert hardwarekhez én se értek annyira...
de az már jó ha nem RAM-hiba. -
sith7
félisten
válasz
mongoose123
üzenetére
nem dobott hibát a memtest sem
-
sith7
félisten
válasz
mongoose123
üzenetére
Nem arra, hanem amikor a windows töltődik be .... amúgy ez már több, mint érdekes, mert 2 napig azzal kínlódtam, hogy a rendszer tiszta volt, de az origin.exe - t - ami kell a BF3 - hoz, és 2 napja frissítették - állandóan vírusosnak jelölte a rendszer, és karanténba tette; de közbe kiderült, hogy a frissítés miatt fake vírusnak jelöli az AVG ... ezt külföldi fórumon írták.
Kicsit sok a véletlen egybeesés, nem ?

-
sith7
félisten
válasz
mongoose123
üzenetére
Semmi nincs húzva, egyedül az északi híd megy 11x , 10x helyett, de most visszateszem alapra ... már elmúlt a tuning őrület

-
sith7
félisten
válasz
mongoose123
üzenetére
Melyiket töltsem le ?
Pendrive - ra csak simán másoljam fel ?szerk.
közbe találtam egy win - eset, már fut ... -
sith7
félisten
válasz
mongoose123
üzenetére
Nekem ez tegnap óta a 3. ilyen indulás ...

-
Kiralybali
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Lehet, hogy én vagyok nagyon vak, de úgy emlékszem, nincs opció a frissített bioszban sem, ahol a CPU-ba tett GPU letiltható. De majd megnézem még egyszer... A régi AMD-s alaplapnak, amin lapra integrált GPU-ja van, annak van ilyen tiltási lehetősége.
De az első heti működésnél sem kellett tiltani semmit.
-
Kiralybali
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Nos, először is kipróbáltam még azt, hogy az eddigi ilyen-olyan magyar win7 64 bit ultimate helyett feltettem egy céges angol SP1-es win7 64bit professionalt, hátha...
Hát nem.
Az alap driverek feltétele után + most kipróbáltam ,hogy a win7 telepítse a 6770-es driverét saját szája íze szerint, sem jött be, kékhalál (mindeféle win update nélkül).Szóval kivettem a kártyát, és most menni kékül, bár a halálok eddig is random időközönként jöttek, de mivel a kivétel óta nem volt egy sem, itt lehet valami kutyus elásva.
Ami még érdekes, hogy ha a 6770-es nélkül teszem be az alaplaphoz adott driver lemezt, akkor a driver fülön a listában ott van az onboard VGA telepítési sor is, míg amikor eleve bent lévő 6770-tel kezdtem a telepítést, akkor ez a sor nem is volt látható.
Az a furcsa, hogy amikor legelőször telepítettem, és ment picit több mint egy hétig (a vinyó haláláig), akkor is előbb 6770 nélkül települtem ,majd betettem a 6770-et, azt is telepítettem, és minden kerek volt, viszont a vinyó halála óta végzett összes telepítési kísérlet mind már bent lévő 6770-el rajtolt.
Ha tegyük fel, nem hibásodott meg a kártya (amit még nem próbáltam visszatenni sehová), akkor nem lehet, hogy a kerek működéshez előbb anélkül fel kell tenni a prociba integrált VGA driverét és csak utána bettenni és telepíteni a kártyát?
Lehet, hogy kipróbálom majd visszatenni és meglátom...Ha hibás lett a kártya, azaz mindkét gépben halálozik, akkor az tiszta sor.
Akkor leszek bajban, ha a kártya ebben ilyen sorrendű telepítés után sem akar majd menni, de a régi gépben igen, mert akkor lövésem sem lesz, hogy merre tovább, hisz ha esetleg vennék egy bármilyen új kártyát bele, abban sem lehetek biztos, hogy menni fog, és nem vagyok olajsejk, hogy ilyen módon próbálkozzakm amíg csak jó nem lesz valami...
-
Kiralybali
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Ok, ki fogom próbálni.
Mi van akkor ha megszűnik, akkor mi a teendőm?
Hibás a kártya? Mert akkor vinnem kell garanciába vissza, gondolom. Bár ahhoz, hogy ez kijelenthető lenne, vissza kelle tenni a régi gépbe, és ha ott megy, akkor nem hibás, csak rossz a csillagok együttállása?
ha csak nem szereti az adott konfiguráció az adott kártyát? Akkor mi alapján dől el, hogy milyen kártya fekszik az ízlésének? -
Kiralybali
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
A video kártya is amúgy viszonylag új, kb fél éves talán. A másik AMD-s PC-mben, ami átkerült a gyerekekhez, eddig kifogástalanul működött.
Azért javasolod, hogy vegyem ki, mert valami nem kompatibilis valamivel, vagy mert szerinted meghibásodott a kártya?
Amúgy a gyári video driverrel, meg a lefrissített legújabbal is ugyan ez a hiba. -
roberto211
őstag
válasz
mongoose123
üzenetére
Okés, de eddig nem csinálta tehát sztem nem a játék.

-
benq01
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Úgy felismeri meg minden mert van 1 program gigabyte-s alaplaphoz és ott látja mind a 2 ramot és minden infót leír róla! :S más lehetséges baj mi lehet? (olyan van hogy 64bitesnek látja a gép a win7-et közbe meg csak 32-bites? )
-
benq01
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
na megnéztem de a biosba a ramról semmien információt nem lehet találni csak az időzítéseket lehet állítani semmi mást na meg a órajelet és ennyi! :S
-
benq01
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
oké akkor pill.
-
benq01
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Nincs integrált videókártya és 64bites win7 van felrakva! :S
-
kisho
senior tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Hát úgy próbáltuk, hogy alaplap, táp, proci, memória. Ebből szinte minden új. Próbáltuk memória nélkül is, elvileg ugye sípolnia kellene olyankor, de annyit sem csinált, csak pörögtek a ventillátorok és kész. És mint írtam, ez a gép az én processzorommal gond nélkül, elsőre indult, az oprendszer is betöltött. Akárcsak az én gépem az ő procijával...
-
bresnyev
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
No megpróbáltam... király is volt, a NorthBridge nem melegedett fel, de ugyanúgy lekapcsolt a gép. Direkt ellenőríztem kézzel és még csak langyosnak se mondtam volna.
XP és Win7 telepítésnél is ugyanezt játsza.
Lehetséges, hogy maga a chip még ígyis túlmelegedett, hogy a borda nem forrósodott fel? Bár gondolom valamivel tovább kellett volna bírnia akkor is. -
Lacces
őstag
válasz
mongoose123
üzenetére
Ezek megvoltak, egyik variációban sem volt probléma
-
bresnyev
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy a pasztát próbáltam már.
A ventillátoron gondolkozok énis, de csak ha már mindent kizártam és tényleg csak "tüneti kezeléssel" orvosolható.
Amúgy, ha már windows telepítő legelején leáll a gép, akkor ventillátorral bírni fogja nagyobb terhelés esetén is? Vagy legalábbis van rá esély?
-
bajaki
őstag
válasz
mongoose123
üzenetére
Asrock 760gm-gs3
-
Gaben360
senior tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Az jó kérdés.
Melyik lehet a legfrissebb?
A biosba Én nem nagyon nyúlkálnék,nem vagyok akkora spíler.
-
VBenc
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Most vettem bele 2x2 gb kingmax 1600as ramot es ezzel is ugyana
-
Pumba3
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Tervezem is cserélni 500W Cooler Masterre.
Okozhatja ez a problémát?
-
benq01
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Case 400W szreintem ez a neve ! ezt mért kérded?
Am ha garanciás a ram és nincsígy semmi baja becserélik nekem más típusra? -
benq01
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
ÉS az mekkora baj?
Lehet hogy az az oka hogy még a fifa 11 is beszaggat?
Egyébként meg az újjátékokat viszigeti de azok is néha fogják és beszaggatnak pl. most a Syndicate, na meg van a battlefield 3 megy fuullon de ien alig észrevehető szaggatások vannak a mozgásban ez összefügg a rammal? -
huntermati
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Memtest lefutott, nem volt gond.
De ez elég csúnya nem? [Kép]
[Ja meg egyszer felrobbant egy táp ebben a gépben
] -
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
az lesz, részegen fetrengek majd az árokban egy alaplappal a kezemben.

-
squarepapa
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Köszönöm az infót

-
squarepapa
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
"Sajna"
a gép nem az enyém.
Az X2-es proci meg csak kölcsönbe volt.
Nyilván haverom sem fog cserélni egy gyengébbre
Mindegy lesek másik lapot, hátha azzal jó lesz -
ricky0126
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
kvr533d2n4/1g
-
d.beni
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Koszi a segitseget!
A gephazban kell lennie mert egyszer raktunk bele egy rossz videokarit es annal 3mat sipolt. De azert ha valahogy lesz ra modom kiprobalom egy masik alaplapon a procit meg a vga-t hogy biztos az alaplap halt-e meg. -
d.beni
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Szia!kiprobaltam hogy kivettem a ramot es ra volt kotve az alaplapra a hangfal es semmi sipolas nem volt.ez akkor azt jelenti hogy az alaplapnak vege? Koszi a segitseget!
-
ricky0126
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
köszi a segitseget,nem nagyon vagom még ezeket a dolgokat
-
calf
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Hmm nem is rossz 5let

Am masik lapban masik ramokkal van...
Csak a táp a régi, de azt is neztem h ne csak 6pinrol menjen hanem 2x4pin to 6pinnel is probaltam :S -
calf
tag
válasz
mongoose123
üzenetére
3Dre rá se inditottam
De mi az h 2 napig jo utana szar, utana megint jo megint szar??!!! :S -
Paul119
addikt
válasz
mongoose123
üzenetére
laptop szóval ez a lehetőség nem lehetséges

-
lajtika
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Értem, akkor sajnos kuka. Köszönöm a segítséget.

-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
nem erősödik.
-
törölt tag
válasz
mongoose123
üzenetére
CPU-ban van, de inaktív, mert P67-es lapom van. külső VGA van. korábbi alaplap+CPU+RAM hármasnál nem cicergett, csak azok cserélődtek, illetve VGA előtte is cserélődött, de nem zörgött.
-
V60
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Sajna nem tudom a típusát de biztos nem valami gagyi mert a srácot ismerem annyira, hogy minőségi dolgokkal foglalkozik csak. A sajátjával próbálta 550W-ossal.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
mongoose123
üzenetére
Neked is és CoolMan81fórumtársnak is igazat adok.
Hosszú, esetleg megtört, kontakthibás de még épp működő USB kábel, kontakthibás SATA kábel is okozhat ilyet. Az SSD kondíciójára érdemes figyelni, ha van frissebb firmware hozzá, akkor frissíteni.
A gép teljes szétszedése (amennyiben te szerelted össze, nem boltból van) és újra összeszerelése ugyan nevetségesnek hathat, de sokaknak sok rejtélyes problémáját már megoldotta.
HGyu
-
stomp
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Rendben megnézem,előre is köszönöm a segítséget!!
-
stomp
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
végignéztem a bios-t és ilyet egyiknél se találtam
meg próbáltam mert olvasgattam fórumokon meg ismerőskőtől is de semmi már 1 teljes napja próbálkozom .... -
V60
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Persze, mindenképp. Sziasztok!
-
V60
aktív tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Húúú tényleg ezt el is felejtettem, csak nem én próbáltam újrarakni és a srác elmondása szerint írok. Amikor még a készenléti villódzásos dolog volt 16-ost írt ki. Köszi, hogy rámszóltál
( este lesz nálam a gép akkor próbálom a dolgokat ) -
elttiL
senior tag
válasz
mongoose123
üzenetére
"hidegen" sok állás után szépen ment /persze csak biosban/, hőfokok, ventifordulatok cpu felismerés rendben volt, c' n Q is visszavette a ventifordulatot, boot bios frissítő cd-ről, bios frissítés is megtörtént. semmi külsérelmi nyom nincs /még pupos kondi se, de ez nem jelenti azt, hogy nincs kiszáradva. 2006 óta ki lehet..../
-
elttiL
senior tag
válasz
mongoose123
üzenetére
--> sokat állt az előző tulajnál a gép mielőtt megvettem. Amikor megkaptam, gyak elsőre F8-cal elindult, utánan már kellett többet próbálkozni F8-cal, hogy elinduljon, most meg egyáltalán nem indul. ebből vontam le /remélem jól/ a következtetést hogy: kondi csere.
-
elttiL
senior tag
válasz
mongoose123
üzenetére
...Nehezen irok ekezetet. A gép csak akkor bootol ha f8at is nyomom power gombbal együtt (de igy se mindig, veletlenul vettem èszre, hogy igy megy). Ha Áramot kap a gèp akkor kapÀsbol elindul, de nem bootol, cpu venti full fordulaton pörög. (Most vettem olcsón, tudtam hogy baja van)
Érthetően írtam? -
Nalim78
csendes tag
válasz
mongoose123
üzenetére
Nem. 0806 verzió van rajta
Aktív témák
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile 2
- eBay
- LEGO klub
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az volt a cél minél halkabb legyen a gép ..... sikerült szinte hangtalan lett 

Utálom az ilyen rejtélyes hibákat, képtelenség kiszűrni. Legalább is így gondolom.
ios Setup Only,Enabled,auto,Disablad