- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
up
Kissyfur
Pandamaci kalandjai
A bátor lovacska
A csodálatos Tritonmost mit mondjak? nem is volt olyan régen
épp a napokban jöttek szóba ezek a mesék amiken "felnőttünk", volt amelyikre már nem is emlékeztem ezek közül, és meg még mennyi van.....Krisztofórót csak azért nem írtam, mert arra sokan emlékeznek, mai napig nagy kedvencem
- ha valakinek megvan a 4. évad szívesen venném, nekem sajnos csak pár rész van meg abból, vagy a fent említett mesék közül valamelyik, de ha nem lesz, akkor kénytelen leszek digitalizálni, hátha még menthetők vhs-ről
-
Twiggydoll
tag
szupererős szuperpucér...ez melyik mesében volt a nickelodeonon?vmilyen akciócsoport nem?az tök jó volt,büdös búvár meg szélvész...amúgy a régi mesék közül a legjobb a mumminok voltak meg a mézgacsalád..(bár gondolom a ph-zók többsége nem ezekre emlékszik,márcsak a koruk miatt is)
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ne haragudjatok, legalább egy annyi választ kaphatnék a levelemre, hogy menjek a francba?
-
domedee
senior tag
leveleket megkaptam, majd pár nap múlva írok, csak most nincs időm...
-
Agostino
addikt
Én a Simpson családon nőttem fel, majdhogynem azon tanultam meg németül. Arra emlékszem, hogy rohadtul útáltam az elején, aztan egyszer csak azon vettem magamat észre, hogy minden este ott ülök 16:25 perckor a tv elött és a Pro7-et bámulom.
Szebb napokon egyszerre 5 Simpson részt láttam a tv-ben, 14:45 (2 rész egymás után) ORF1, Tango Tv 18:00kor, Viasat3 17:45 persze botrányosan szar szinkronnal, és 19:00kor (mert átpakolták idővel estére, hiszen Sabrina fontosabb) Pro7.
Nyáron kimegyek Németországba, mert ott kiadták a Simpson család 3 évadnyi részét, igazi bestof hamisítatlan német szinkronnal.
Manapság mit tudok nézni max: Pikacsu visít, Lyugijóban megy a strip poker, Mucsalucsa a Cartoonon... -
domedee
senior tag
Most láttam az MM-ben egy régi kedvencemet: na ki jön rá a főszereplő nevéből:
(Se)Bastian, Atreyu, Fantáziaország,...
egy kis segítség:
igen, a Végtelen történet az, anno töbször is kiolvastam.'Asszem meg is fogom venni, amint lesz egy kis plussz keretem.
Mondjuk a kedvesemmel már elkezdtük összegyüjteni a NAGY meséket, amiket anno talán majd a lurkóknak le lehet vetíteni nyugodt szívvel.
T&J:már megvan (12cd-nyi, ~18 óra, szinkronos),
Kisvakond (ebből is van 26 részem),
a Walt Disney klasszikusok nagyobb része már megvan,
a WD sorozatok is jól jönnének,
Most olyat keresnék, hogy Nils Holgerson,
Elveszett világok (eből már van pár részem, de siralmas minőségben),
Hupikék törpikék,
Mézga Géza (ez már könnyebb meló),
Dr. Bubó (ez is megoldhat talán),
Pom-pom meséi,
Pumukli,
No megállj csak
...
ha vannak valakinek a felsoroltakból Miskolcon, ne kíméljen... -
kypre
tag
Futrinka utca, Bob és Bobek, Gusztáv, Süsü, No megállj csak!, Bobo és Góliát, én ezeken nőttem fel, és nagyon élveztem Őket, nem Dizni volt, hanem Fehér Ló fia, Macskafogó, és Mátyás az igazságos, egy kis Magyar Népmesékkel tarkítva...
Ezeket azóta szogosan gyűjtöm, hogy ha gyermekem lesz, akkor majd Ő is ezeke nézhesse, ne az öldöklő manga figurákat, eltorzúlt értékekkel, és leegyszerűsített értékekkel... -
Judyt
tag
Kisszifur.Meg csináltak a lego figurákból is egy két sorozatot.Asszem Eduard és barátai volt a címe.Meg a Punky Brawster(vagy valami hasonló),volt egy sárga kis szörmókja akit Glomernak hívtak.
Praclifalva lakói.Juj meg a Tesz vesz város
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Dragon Ball ruezzzzzz
, mindig néztem mííg kicsi voltam:
de nézném most is.
-
Füly
aktív tag
Zsoltee annyi de annyi kacsamesém csipet csapatom meg ilyen donáld kacsám megilyesmim van hogy elmondani nem tom.amikor kicsi voltam minden alkalommal felvettük őket
tele van ilyen kazival ha tééleg kell kölcsönadom ha betudod digizni.bedigizném neked szivesen de rohadt sokat kell tanulnom
(nyelvvizsgák,éretségi,vezetgetnem kell,ma tettem le az elméletet kocsira
)
-
I_Am
veterán
DJ Cat Show Rulz.
Sky Chanel (akkor még csak 1 volt) 17:00 és hiába szóltak hozzám, mint a makacs kiskutya ültem és néztem.
A másik kedvenc csatornának nem ugrik be a neve szerk megvan Super Chanel, de ott is nagyon komoly rajzfilmek mentek. Transformers, M.A.S.H. (olyan verdát akartam mint ami aban volt) és még sorolhatnám.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
ami mondjuk megfogot de csak a látvány miatt az az action men.
-
deedee
őstag
dvd-n,svcd-n már megvan az összes walt disney rajzfilm és a most egy éves kislányom ezeket és más egyéb animációs /persze minőségi/ filmeket fog nézni nemsokáre a kisszobájában a saját dvd lejátszóján.apa meg nyomúl a házimozival a nagyszobában....nuku pokemon meg szamuráj pizza cicák stb
-
tildy
nagyúr
Nem rajzfilm de jó:
az összes gyurmafigurás.
Meg a menő manó. -
Jam-Master J
aktív tag
Meg a ''Mézga Géza vagyok, nem lopom a napot...''...
De a legeslegnagyobb kedvenc az Süsü volt...miért nem játsszák?Nincs valakinek Süsü aviban?
-
GyNo
csendes tag
A kis vakond
A kockás fülü nyúl
pom-pom
Mikrobi
Vizipók
Kristoforó
Maci Laci, Foxy Maxi..... -
Josh
tag
A Walt Disney hétvégék voltak a legfrankóbbak. Emlékszem egyszer, amikor Antal József meghalt, félbeszakították a műsort, és fekete háttérrel megjelent a Magyar Televízió felirat, aztán egy manus mondott valami beszédet.
Azok a jó Tom&Jerry rajzfilmek, amiket William Hanna és Joseph Barbara rajzolt, és nem a Chuck Jonesosak.
A moflinak, meg recés volt a füle széle. -
TéKrys
senior tag
G.I. Joe. Ritkán volt magyar csatornán. inkább a skychannel-en néztem. Aszem ez a csatorna neve
-
tildy
nagyúr
válasz
Jam-Master J #42 üzenetére
Télben és nyárban ha hóva és sár van, hős maci bátran a jó ügyhöz áll,
mindenki ébred ha zendül az ének , és .......
rajta hát....
bátor küzdelemre harcra hív, ilyen a mackószív.
Ja gumimacik, csak nem emlékszem a teljes dallamra.
De emlékeim szerint a walt disney délutánok nagyon frankók voltak
Pl. a pammpammpammpampammparampammpampam pamparampam
Olihé hejhó, ilho hajhó, szál az ének zeng a dal ez a zene oj dejó,
ollihé állj fel ollió szállj fel
énekelj egy indulót ha a csapat útrakell.
Hova kerül a masina vezetia medve, belekeveredik balu a veszedelembe -
Gh0sT
addikt
Csip-csup csodák
Niels Holgerson -
[lAyCsI]
addikt
Kövezzetek meg, de nekem a mai darabok közül is vannak kedvenceim:
Dexterz Lab, Power Puff Girlz, tudom hogy debill meg béna, de én
szeretem őket! -
csibor
addikt
válasz
TrollBalint #46 üzenetére
Anyámék mondták is nem neked való.Nem is hittem nekik akkor
-
Keitaro
addikt
Hát a rendező nem hivatkozott rá. Tsubasából sok van, de még csak nem is egy nációból került ki a két mű. A magyarul pálya ördögeinek titulált borzalommal az a legnagyobb baj, hogy ők azt komolyan is akarják venni, míg a Shaolin az egyértelműen vígjáték vagy paródia ha az az alap
-
TrollBalint
addikt
Mennyit vadásztam a neten jamie c. mese zenéjét, még részleteket is tudtam szerezni a meséből
Sajna nem magyar, és nem is egész részek
Viszont meg lehet venni DVD-n, angliában azt hiszem
Nekem még bejött az Elsüllyedt világok isItt volt is topic róla, valaki volt olyan kedves és megosztotta velünk ami neki megvolt pár rész
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
Én nem örülök ha a fiam tom és jerryt néz.Mert felnöt fejjel nagyon eröszakosnak
tartom.Mindig az egér gyöz,pedig ritkán van igaza.Talán nem ez a legjobb mese
a gyereknek.Igaz ennél csak az zavar jobban ha a tunamit nézi. -
TéKrys
senior tag
Írtoztam viszont a Pálya ördögeitől. Valahogy a magyar foci jut az eszembe róla. Itt is-ott is napokba telt míg eljutott a labda a kapuig. Nem beszélve a hiper-szuper rugásokról.
Ehhez hasonlított a - sajna a címét nem tom - mikor a csajok röplabdáztak. Ott voltak olyan nyögések mint most 1 teniszversenyen. -
Keitaro
addikt
Hehe, még klubunk is volt általános harmadikban
(régi szép idők)
Leonardo volt a kedvencem
Ghost : ha DBZ érdekel akkó... seek me out(mail)
btw nevelésről jut eszembe, ha megnézitek DBZ-ben is a nagy csihi puhi között ment a légy jó, bár amitől megfeküdtem, az az volt mikor Goku kinyítja a hűtőt, mert szomjas, turkál egy kicsit, kivesz valamit, nézi : sör? nem sört nem...
turkál tovább és kivesz egy gyümölcslevet
[Szerkesztve] -
mityku
aktív tag
Hali!!
Ismerős a szitu!
Csak mi osztálykiránduláson voltunk, és kint szar volt az idő, volt egy bazi társalgó tv-vel ott volt az egész banda (csajok+srácok), ahogy kezdődött a dragonball csak mi srácok maradtunk. A csajokat valahogy nem kötötte le, songoku halálos ütései és zseniális teknős beszólásai (+ ifjú sátán) meg a többiek!!! -
TéKrys
senior tag
Az én kedvencem a Tom és Jerry volt. De sohasem hagytam ki vasárnaponként a Disney műsorokat. Emlékeztek 2 mese + 1 film. Micsoda esték voltak....
-
Loretto
veterán
tudjátok ha ezeket a mostani meséket filrem vinnék.hááát igencsak korhatáros lenne.
Jaj:KRISZTOFORÓ -
Gh0sT
addikt
DragonBall megy valamelyik csatornán? Bár ez nem kimondottan a kisgyerekeket érinti. Megnéznék néhény részt (magyarul persze). Emlékszem a kis koleszszobában ott volt a fél szint, amikor még ment.
Alig fértünk el.
-
PapaMaci
őstag
Én még a Lolka és Bolkán, a Varázsceruzán, meg a Kockásfülü nyulon nevelkedtem. Szerintem azok jok voltak. Most biztos, ami biztos alapon 15 éve nem nézek TV-t...
Ha lesz gyerekem, akkot biztosan nem engedem a ''techno-dada'' közelébe!
De tényleg, mi van a Bob és Bobekkel? A Misimokussal, a Kétbalkezesekkel? Hova lett az egér a marsrol? Mi van Süsüvel a Sárkánnyal, aki emberségre tanitott?
Amik most vannak, azok leginkább a psziho-horror kategoriába tartoznak!
Szerk.: Runcájz az kafa... Most olyan a szakálam, mint az övé...
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
Én anime párti vagyok, csak abból ami ide bejött az bizonyos szinten az alja...
(tisztelet a kivételnek, de egy Ghost in the Shell-t nem biztos, hogy egy kisgyerek értékelne, viszont egy Chihiro valsz tetszene neki)
Egyébként a Disney sorozatokat én is nagyon szerettem, csodálom, hogy senki sem említette, a Disney féle Aladdin rajzfilm szvsz jó volt -
Horbal
őstag
Én amúgy mindig a grafika felől közelítek, aztán jön a sztori
Ezek a mai mesék borzalmas gyenge grafikával rendelkeznek, önmagukból kifordult figurák, ramaty hátterek, sik ábrázolás, ha térhatású, akkor is torz, egyszerűen szörnyű, aztán csodálkoznak, ha a gyerek, nem tud megkülönböztetni egy kék kockát, egy zöld gömbtől, katasztrófa...
[Szerkesztve] -
Horbal
őstag
Az nem Runcájz vót, kemény rulez csóka volt az...
Én naon szerettem pl Mátyás királyos mesét, magyar népmeséket, Disneyt módjával, Bolondos dallamok, Tom & Jerry forever, Animánia (hihetetlen kircsi, főleg bunkó és a vész volt a kedvencem)
Bunkó és a Vész, Bunkó és a Vész
Őrült a nyurga a tömzsi lángész
Két lökött egér csak küzd az életért
de dinka mint bunkó és a vész vész vész vész vész
Mit csinálunk ma Vész? (Bunkó)
Mit csinálnánk, meghódítjuk a világot!!! (Vész) -
adalbert1
veterán
Amúgy hogyha valakit érdekel a dc++ról nagyon sok sorozat letölthető,haverom is onnan szedett le pár Duck Tales részt.Ha valakit nem zavar az angol,akkor ez is egy megoldás.
-
Gh0sT
addikt
Szerintem csináljunk egy csatornát, ahol a 20-30 éves korosztálynak vetítenénk meséket.
-
Gh0sT
addikt
Belegondoltatok abba, hogy régen ''lehetett'' úgy gyereket nevelni, hogy ''kisfiam, kislányom apunak most dolgoznia kell, kapcsold be a a tv-t és nézzél mesét.'' Ezzel szemben mi van most? Szerencsétlen kölyök elől el kell dugni a távirányítót, mert olyan mértékben más lesz a világképe az értékrendje ha megnéz egy nem neki való rajzfilmet... És sajnos sok ilyen van.
-
Mazlee
aktív tag
Ha a Duck Tales vagy Balu kapitány lesz a tévében és elkapom az elejét tuti felveszem mind
de mindig ugy alakul hogy 1-2 rész után veszek csak észre sorozatokat és akkor már nem az igazi.
amugy én a Jamie és a csodalámpát látnám ujra szivesen és a Vrungel kapitány kalandjait!!!
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
Hát én is gondolkodtam már azon, hogy milyen mesét fog nézni a gyermekem?
Hol vannak azok a régi mesék, amik ötletesek, ismeretfejlesztőek voltak? Viccesek, és nem horrorisztikusak? Már a rajzfilmek sem szólnak másról, mint gyilkolásról.
Kedvenceim: Tom és Jerry, Kacsamesék, Csipet csapat, Erdő kapitánya, Dzsungel könyve, Maci Laci, Atom Anti, Freddy a hangya (emlékszik még rá valaki?) Moffli a koala (és erre?), Kishableány
Valahogyan meg kellene szereznem az összes Kacsamesék, és Csipet csapat összes részét. Megvan valakinek, videón, esetleg felvette atv-ből és megvan neki digitális formában? -
adalbert1
veterán
Tom és Jerryt a gyerekeknek!!!
-
-
Gh0sT
addikt
Ha gyerekem lesz, nem merem majd leültetni a tv elé.
Komolyan mondom a mai rajzfilmek... Egy nagy rakás sz*r szinte az összes. Azon gondolkodtam, hogy a rajzolóknak vajon ennyire visszafejlődött a rajztudásuk? Amorf, 4-5 színű mesefigurák... Az óvodások rajzolnak ilyeneket. Na és a témák... Váááááá.
-
Loretto
veterán
Hát tudom ez nem a legfáradtabb topic de talán nagy látogatottságnak örvend majd.
Ami kiváltotta eme topic nyitását a következő.Melóban szünetben előjött egy mese, aminek a csattanója mindig az EU-val kapcsolatos.Könyörgöm milyen munka ez?Természetesen a tma adva volt ezután, mindenki mondta a kedvenc meséjét, kis storyját.
Arra jutottunk hogy nagyon megváltozott a mesevilág.Mind tartalomban, mind kinézetben egyaránt.
Ti hogy vélekedtek erről?Illetve lehetne a gyüjteménye kedvenc mesés töténeteinknek, hisz biztosan sokan láttunk/látunk mesét ami maradandó nyomot vágott agyunk kietlen pusztájába.
Ha becsukják esetleg a tmát, akkor annak is biztosan meg lesz az oka.
Jó szórakozást
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest