Új hozzászólás Aktív témák

• tomi_mod

aktív tag

Hali!
    A témát ismeritek gondolom, most ezzel van tele a sajtó.
    Ku***ra fel vagyok húzva az ilyenek miatt. Tudom, hogy rengeteg szar vegyszeres cuccot eszünk/iszunk, a boltok tele vannak akkora narancsal mint a fejem, a szőlőszemek meg egy kisebb alma méreteit közelítik.
    A topicot azért nyitottam mert feba**ta az agyamat az amit az indexen olvastam. Az egyik paprika gyár igazgatója azt mondta, hogy csak tévedésből kerülhetett a magyar paprikába, mert ők az importáltat külön szerették volna forgalmazni olcsóbban mert van rá kereslet! Meg, hogy mindössze néhány tíz tonnát hoztak ám csak...
    Hát a tököm!
    Én azt mondom adjuk el a szart drágán ki tudja mi van benne nem. Hihetetlen!
    Itt van nekünk a Hungaricum paprikánk, amit a <töröltem a jelzőt> magyar ezek szerint nem vesz meg mert drága -vagy csk drágábban adják, de a külföldit amit ide szállítanak meg mittudomén azt olcsóbban tudják adni és azt viszik mint a cukrot.
    Aztán egy másik okos kijelenti, hogy hát a külföldi cuccok csak egy hányadát vizsgálják át... Igen???
    Utána meg jönnek a számokkal, hogy ennyit meg ennyit kéne megenni, hogy ártalmas legyen a hatása. Hát ba***a meg az ilyen.
    A radioaktív tej állítólag forralás után már nem radioaktív, meginná valaki???

Ma reggelre minden parika készítményt kipakoltak az üzletekből. Ez eddig rendben van. De mi van a kolbásszal például. Én szeretem. Fiatal vagyok, sportolok, de basszus enni kell nem? Nem vetem meg az ilyen kajákat, ezekről senki nem szól semmit... ...biztos nem tegnap készültek...

Bocs hogy túl flame lett!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés