- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
válasz
Zordkaszás #20 üzenetére
Párom közép-magyaroszági én nyugati, mi is az ő általuk termeszett és őrölt parikát használjuk, na meg saját fűszerkeveréket.
-
tomi_mod
aktív tag
Minden magyar alapanyaggal stb. ez van. Végigmegyek a boltban nézem a cimkéket olasz kínai brazil...
Az egy dolog, hogy kávébab nem terem nálunk, de ami itt van az legyen a miénk!!!
Az meg a másik, hogy a sok bio néven árult cuccot miért adják drágábban, holott azokra nem kellet vegyszert költeni meg hasonlók, biztos a körülmények amik miatt jobb a minősége, elszigetelt termelés stb. Amíg ilyen árakon adják senki sem lesz bio-bb.
Pláne most, hogy jön egy újabb üzletlánc a saját termékeivel maik állítólag 20-30%-al olcsóbbak lesznek (fogyasztási cikkek), kiváncsi vagyok mi lesz itt...
''kicsit sárgább kicsit savanyúbb, DE A MIENK'' ez kéne de nagyon!!! -
tomi_mod
aktív tag
Nekem mindegy hogy zárják vagy akár törlik is. Ha kiírom magamból megnyugszom... ...megyek kóbit venni
-
tomi_mod
aktív tag
Hali!
A témát ismeritek gondolom, most ezzel van tele a sajtó.
Ku***ra fel vagyok húzva az ilyenek miatt. Tudom, hogy rengeteg szar vegyszeres cuccot eszünk/iszunk, a boltok tele vannak akkora narancsal mint a fejem, a szőlőszemek meg egy kisebb alma méreteit közelítik.
A topicot azért nyitottam mert feba**ta az agyamat az amit az indexen olvastam. Az egyik paprika gyár igazgatója azt mondta, hogy csak tévedésből kerülhetett a magyar paprikába, mert ők az importáltat külön szerették volna forgalmazni olcsóbban mert van rá kereslet! Meg, hogy mindössze néhány tíz tonnát hoztak ám csak...
Hát a tököm!
Én azt mondom adjuk el a szart drágán ki tudja mi van benne nem. Hihetetlen!
Itt van nekünk a Hungaricum paprikánk, amit a <töröltem a jelzőt> magyar ezek szerint nem vesz meg mert drága -vagy csk drágábban adják, de a külföldit amit ide szállítanak meg mittudomén azt olcsóbban tudják adni és azt viszik mint a cukrot.
Aztán egy másik okos kijelenti, hogy hát a külföldi cuccok csak egy hányadát vizsgálják át... Igen???
Utána meg jönnek a számokkal, hogy ennyit meg ennyit kéne megenni, hogy ártalmas legyen a hatása. Hát ba***a meg az ilyen.
A radioaktív tej állítólag forralás után már nem radioaktív, meginná valaki???
Ma reggelre minden parika készítményt kipakoltak az üzletekből. Ez eddig rendben van. De mi van a kolbásszal például. Én szeretem. Fiatal vagyok, sportolok, de basszus enni kell nem? Nem vetem meg az ilyen kajákat, ezekről senki nem szól semmit... ...biztos nem tegnap készültek...
Bocs hogy túl flame lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest