- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
csibor
addikt
Ha minden igaz a biosban PCI/Plug and play setup page menűpontban tudod átálitani.
-
Padree
senior tag
Itta link, regisztrálnod kell magad hogy letölthesd a manualt:
[L]http://www.kobian.com/download_manager.php?product_file_id=1894[/L]
De enélkül is könnyen megtalálod a BIOSban: a hangvezérlőt és a modemet is ott lehet (elvileg) kikapcsolni. Nézd végig a BIOS oldalait, ojat keress hogy onchip VGA, vagy IGP, aztkell [disabled]-re venni. -
drjones
csendes tag
Üdv! a jűkövetkező problémára szeretnék megoldást találni:
kaptam egy Gef MX400-as VGa-t és azt próbálom beapplikálni a gépbe, (CEL1,7 integrált s3vga-val ) de az fel sem ismeri.(XP- van, még csak észre sem veszi hogy bedugtam valamit az AGP-be). Mi tudok tenni? egyáltan hol tudom letiltani az alaplapi S3-ast? ( ha leveszem a kiosztott memóriát 0-ra akkor el sem indul)
Ha esetleg tud valaki segíteni azt nagyon megköszönném
Thx: drjones
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest