- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
barnam_ #11195 üzenetére
Jó kis írás, tetszett
(Nem tudom miért, valamiért az van bennem folyamatosan, hogy Neked automata barna autód van, közben meg manuál schwarz
Én is írogatok minden egyes kis (és nagy) költséget.
Mit használsz? Hagyományosan toll és kis füzet, vagy alkalmazást? Tudom ajánlani a Drivvo nevű alkalmazást, nekem is egy barátom ajánlotta, szépen le lehet könyvelgetni a kiadásokat. Kimutatások és grafikonok is vannak benne, nagyon hasznos kis program.
Eddig akkucserém volt, most jön az olajak-szűrők cseréje, és szépen sorban a többi. Elkezdtem vadászgatni két első sportline ülést (ami most benne van az már igencsak cserés) meg ezt-azt belülre, de először inkább műszakilag legyen rendben, az optikai része az ráér.
Még az önindítóval kell foglalkoznom (szerintem veszek egy bontottat) mert eddig 3szor volt hogy csak visított, és nem kapta el fordulatot. (A következő próbálkozásra be is pöccent, de biztos ami biztos...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest