Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Hi!
Pogacsa wrote:
''coder - üti a kódot, bitvadász. alapvetően kész terv alapján csinálja a dolgát
informatikus - úgy mindenből egy kicsi, alapvetően mérnök. rendszereket tervez.
programozó matematikus - önállőan is képes programozni
programtervező matematikus - na ez az aki tervez''
Namost miután igy tisztáztuk a hierarchiát, hadd áruljam el, hogy a végzettségem ''Mérnök Informatikus'' (BME). Alapvetően mérnök vagyok. Nem vagyok se programozó matematikus, se programtervező matematikus, de képzeld: képes vagyok önállóan is programozni. Ez alatt azt értem, amit szerintem te is. _Én_ vagyok aki _tervezek_, át kell lássam a dolgokat, gondolkodást és kognitív kombinációs készséget igénylő feladatokat is megoldok (úgy vélem).
Csak ennyit gondoltam mondani. Lehet, hogy kicsit túl felszívtam magam, de szerintem egy kicsit magas lovon ülsz. Módosítsd egy kicsit azt a hierarchiát.
Üdv!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest