-
LOGOUT.hu
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thunder1991
tag
válasz Csabaxx #16373 üzenetére
Helló,ismét én vagyok lenne itt még egy PC ha nem gond:
-------------------------------------------------------------------------------------
Alaplap:Gigabyte GA-965P-DS3P
CPU:Intel(R) Pentium(R) DualCore E5200 2.50Ghz
CPU hűtő:Normál rézmagos Intel-es hűtő
RAM(ok):2x1GB.DDR2 800Mhz KINGSTON
VGA:ATI RADEON X1950XTX (a régi király)
Táp:700W Hipro
HDD:1db.SATA 250GB MAXTOR HDD SATA II
Meghajtó(ok):1db.LG DVD-író DualLayer-es (ATA),1db.fekete normál floppy,és egy multimédiás kártyaolvasó,SATA kivezetéssel (sajna pontos nevet nem tudok)
Ház:Colorsit GABA (kijelzős,plexis) G8038-C46
Tuning:Elől egy 8cm-es piros Raidmax venti,oldalt egy kék 8cm-es Raidmax venti,és hátúl is egy kék 12cm-es Raidmax,és 2db.Raidmax kék 25cm-es UV.
Monitor:Fujitsu SIEMESN 17" CRT fehér kiválló állapotban
Egér:Fekete optikai
Bill:Multimédiás Compaq
Kössz előre is:-))))) -
(Darkwood)
őstag
válasz Csabaxx #16373 üzenetére
Nagyjából ennyikre gondoltam én is egy-két kivétellel! Szerintem a TFT, a táp és a ház többet ér. Mondjuk, ha valaki azt mondaná, hogy 250K-ért vinné, akkor eladnám!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Új hozzászólás Aktív témák
• Az ár nem vita tárgya, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé
• A kész árazást OFF-ba tesszük, ezért ne írj OFF-ban
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív
• Privátban árazás nincs
• Csak az Ármesterek árazhatnak
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor az Ármesternek írj privátot, majd ő javítja
• Beárazós topikok listája
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest