Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
azzio
aktív tag
Persze, előbbi hozzászólásomat (remélem érthető) nem úgy értettem, hogy akinek testszaga van, az igénytelen is. Ez csak egy kitérő akart lenni, hogy környezetünkben nagyon sok ember egyszerűen csak igénytelenségből az. Én is könnyebben leszek izzadtságszagú, mint mondjuk a barátnőm, akit még soha semmilyen helyzetben nem éreztem annak (jó neki), bár nálam is a napi kétszeri fürcsi meg a hónaljgátló kordában tartja a dolgot.
Másrészt az közel sem olyan elviselhetetlen, aki a saját, másénál erősebb testszagát izzadja ki. Az az undorító, amikor valakinek ''elhasznált'' szaga van. Azért azt érezni lehet, hogy valakin 2 napja rohad az izzadság meg a ruhája.
Szerintem a te problémádra egy jobb bőrgyógyász vagy kozmetikus találna megoldást. Általában több pihenéssel és az alkatodhoz szabott táplálkozással ez megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest