Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22

őstag

válasz Dilikutya #102 üzenetére

Ki se próbáljátok, letöröltem az egészet, nagyon bugos is volt.
    De a fő hibák: borzasztóan ügyetlen ellenfél- szinte sosem haltam meg, 2 méterre állok a vietnamiaktól, de nem lő le. Ezt kompenzálják mű-ellenfelekkel, ezek lekicsinyített vietnami géppuskák (állványos, vízhűtéses), a miket a pálya szélére tesznek ki, ha ezek látószögébe kerülsz rögtön headshot. Egyszer sikerült egy ilyet megkerülnöm, hát majdnem hanyatt estem, hogy lehetett ezt egyáltalán kitalálni :) Amúgy van benne pályalezárás, egyszerűen nem megy tovább a karaktered, mondjuk egy ösvény kellős közepén... Rengeteg a bug, nekem pl. utolsó pályán végig kellett hallgatnom egy 7 perces számot, mert azalatt nem jött ellenség + a társak sem tudtak mozogni, vagy amikor a templomban voltam föl alá kellett járkálnom, közben sebződtem a semmitől (ha nem járkálok nem tölt be új eseményt). Szóval hajmeresztő dolgok ezek, pedig már 1.2-es patch is meg volt akkor, azóta lehet, h ezek ki lettek javítva. Nem tetszett, hogy egy nagy rambózás az egész, a gyógyulás botrány, van rá egy külön gomb, ha azt lenyomod, akkor visszagyógyulsz. A célzás, hát igen, nincs normális sight + kb mindent halálpontosan eltalálsz.
    Árkád játék jellege van az egésznek. Összességében a legjobb szó rá, hogy botrányos. Van még rengeteg hiba, de azok most nem ugranak be. sg.hu-n írtak róluk eleget.

Amúgy a warezzal kapcsolatban én csak annyit mondtam, hogy ha nincs rá törvény, akkor nem követek el bűntényt. Ha nem lenne törvény az emberölés büntetésére, akkor ha megölök valakit, akkor nem ítélhetnek el. Ezen az se változtat, ha utólag, pont miattam mondjuk hoznak egy ilyen törvényt. Az rám visszamenőleg nem érvényesíthető. Ezek szerint készen vannak már ezek a törvények, majd elolvasom őket, mert bizony az úgy van, hogy a nem-ismeret nem mentség (bár enyhítő körülmény).
    Pl. azt se tudtam, hogy már nem kerülsz börtönbe, ha drogozol, hanem csak orvosi kezelés. Szóval mostanában, amikor így jönnek-mennek a törvények nem árt naprakésznek lenni:) Néha jó a hír, néha rossz, de a mozgás elég nagy, ami önmagában elég rossz ugyebár...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés