Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laolaj
aktív tag
Sziasztok
lassan fejem adom egy fényképező vásárlására.
Amiket kinéztem múlthéten a Media marktban.
Panasonic FS-16 vagy FS 35 ( FS16) nem tetszik annyira FS16 ->95€ , FS35-> 149€
Casio ex-zs100 99€
Canon ixus 115 119€illetve az újságban olvastam, hogy a Pana TZ18as most 189€
ezt azért említem igaz, jóval több árban, de már a neve miatt is.közkedvelt nagy tudású megbízható gép.Ami a kérdésem:
A Pana TZ18 mennyivel tud többet a hétköznapi felhasználás során, hogy ezt a nagy differenciát megéri e.Amire kell az előveszem és nyomom. könnyed,praktikus legyen. Nem a gyári adatok érdekelnek mert azokat tudom. Használhatóság.
Több évre kellene. Első gépem. Az, hogy ekkora zoom meg ilyenek nem izgat. Mert átlagos felhasználás mellett a 4x optikai zoom is már a természetes kézremegést mutatja.
4MP.nél nagyobbat nem hiszem hogy használok mert már az is nagy.Jó stabilizátora legyen. Sok természet képet fogok vele készíteni mert itt az Alpok a közelemben és Lindau és a Badenitó dönörrrűűű
Várom a hozzáértők és tulajok válaszát. Ha valamit kihagytam volna akkor írjátok.
Üdv.
L.ui.: a canont ahogy néztem a tesztekben közepesnek értékelik. a TZ18at meg nagyon jóra...
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
laolaj
aktív tag
válasz schawo #32240 üzenetére
Akkor mi lenne az amit érdemes ebben a szegmensben.
A többi felsorolt közül ne is válaszak?
A két gép között a képeken jól látom, hogy a Canon az fakóbb??
Üdv.
L.Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
laolaj
aktív tag
Ezek a kérdésem számomra már olyan hozzáértőben vallanak..
azért az árcédulát is nézni kell hisz majdnem 70€ a különbség a kettő között. Ezért az árért mivel kapok többet ez itt a lényes. Nekem kell szerkeszteni a képet meg ilyenek.
mondjuk kisebbnek és takarosabbnak tűnik a Canon.. mennyit bír az aksija?
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
laolaj
aktív tag
válasz BiriBum #32256 üzenetére
Olyan nagy látószög mint a Pananal?
néztem a IXUS 220at... majd megnézem személyesen is milyen a kézben
jó lenne ha ilyen zsebben elférős lenne.vissza olvasva a saját hsz.em eléggé sok írási hiba van, jó fáradt voltam. bocsi.
bocs hogy a panához hasonlítom csak anno pana promóter voltam még mikor a TZ4 jött ki az se ma volt.
-
laolaj
aktív tag
casio ex-s 200al volt már valakinek dolga? ez már CCD chipes..
narancs sárgában van és dönörrűűűű meg a formája is ott van..ma voltam az MMben és ugyan annyi mint a IXUS115 119€
-
laolaj
aktív tag
Casio ex-s200 vagy IXUS 115?
CCD vs Cmos
-
laolaj
aktív tag
akkor így a Casio felejtős? kipróbálni nem tudom csak amit ott csinálok kép..saját kártyát nem lehet bele tenni ilyen szar van alján másikat meg nem bontanak..
-
laolaj
aktív tag
canon ixus 115 és 220 közötti eltérés?
árban itt 30€ ezért mi az amivel többet tud, megéri e ez a különbség?
-
laolaj
aktív tag
Na hát a tegnapi nap megtörtént az esemény.
Egy Canon ixus 220 piros.
A helyi MMbe bementem, hogy akkor egy IXUS115 lesz a cél. Megnéztem, az a kék szín olyan lilás. Megkérdeztem, hogy van e más szín. A válasz, "sötét szürke". Megmutatta mert megkértem, majd a mellette lévő piros csodát is kivetettem. A szürkét meglátva, csóváltam is a fejem. ( az olyan komor és minden szürke én meg vidámabb színt akartam).
Bekapcsoltam a 220at sokkal szebb a kijelző. A két gépet egymás mellé téve a kijelző mérete egy picivel ahogy az adatok is mondják kisebb, de a szépség vissza adja. A látószög igen is nagyobb a 220esetén, de éppen hogy. Viszont 1 méteren belül is észre vehető a különbség.
Kicsit nézegettem a két gépet, hogy milyen látószöge van. Bár már tudtam, hogy liláskék nem lesz így maradt a piros 220as. 30€val volt több, de ahogy eljöttem már a fenét nem érdekelte.
Holnap kipróbálom milyen képeket is tud készíteni bent az étteremben így az utolsó napom alkalmával.Mellé vettem még egy Hama 16GB SDHC kártyát 24,99€ és egy egyszerű tokot 4,99€.
Összességében az első benyomásom jó.
Az eladó mondta, hogy 1 év garancia van rá, de 5 évet ad a gyártó. Legalább is ezt értettem, bár akkor nem foglalkoztam vele, csak most ugrott be.Ezzel kapcsoltatósan tudtok valamit hozz fűzni?
Szép estét.
L.ui: köszönöm a tippet erre a gépre, volt még egy Pana FS16os 99€, ugyan ekkora de azt csak megfogtam és nem foglalkoztam vele annyira, erre össz pontosítottam.
szerk: jah és van benne G szenzor is, ha elfordítod akkor a kijelző fordul tök baró most láttam meg!
[ Szerkesztve ]
-
laolaj
aktív tag
igen... szg88 igazad van. Ez volt a kérdés, hisz olvasva az írást ehhez fűződik a kérdés.
A szín egy vonzó erő volt. A "újra" elolvasod vagy már megtetted a 115 és 220 látószöge illetve a kijelző is segítségemre volt. annyira részletes ott helyben nem mentem bele mekkora pixel és élessége eltérést mutat a két gép. Ezt meghagyom nektek hisz ekkora mértékben számotokra fontosabb.
A tanácsot megfogadtam, hisz ezért is tettem fel a kérdést ebben a topicban hisz hol máshol.
Ha követed a topicot akkor egy panától elindulva érintve a Canon és egy Casiot maradtam a Canonnál majd egy kis hezitálás során, hirtelen impulzus által keletkezett a döntés ami a te értelmezésed szerint csak a szín. Ami ebben a fényben nem állná meg a helyét. Inkább a kijelző hisz úgyis azt fogom sokat nézni illetve a nagyobb látószög.
szg88: szürke az 115volt és lilás-kék, a full piros meg a 220 (jah és csak ebben a piros színben volt a készülék)
[ Szerkesztve ]
-
laolaj
aktív tag
válasz schawo #32397 üzenetére
Sziasztok.
Én értem, hogy te mit szeretnél mondani, de látom te nem érted amit én írtam.
Előzmény:
felvetés
egy válasz
majd volt más versenyző is.
amiről letettem de volt más is.
szg88 válasza a két IXUSraezt végig olvasva talán látszik, hogy elképelés volt, lett, tanácsot kértem-kaptam elfogadtam hisz ezért kérdeztem. Köszönöm! Nekem jelenleg nincs annyi időm, hogy mindenhol és kinek reagáljak meg leskelődjek és mennyek tesztelni.
Igaz magamnak vettem, tetszik. Nem fogom megbánni mivel első gépem és amire kell azt szolgálja.Szerintem az ilyen hsz.eket másnak címezd mikor egy írást nem láttam tőled felém irányulva ami segítő kész lett volna. Nem regényt kell írni reakcióra hanem mondani ez ezért jó vagy nem. erre érdemes figyelni és a kedves vevő majd eldönti.
Többieknek köszönöm a javaslataikat.Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
laolaj
aktív tag
válasz BiriBum #32401 üzenetére
Jaja..
kézbe fogás után már össze állt a kép.
Nem agyalok csak leírtam, hogy megszületett a döntés és a vásárlás is.
Akkor hát egy pár kép az éjszakából!
a hirtelen mozdulatokat nem szereti, de talán egyik gép sem.. szép képeket készített a enyhe homályos fényviszonyok között.2MPes cipő
12MPes cipő
lámpa az étteremben
kívülről az étterem a világítós fákkal együtt.Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Villanyszerelés
- DIGI kábel TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs