Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szg88
őstag
válasz laolaj #32239 üzenetére
Technikai tudásban, esetleg extrákban bizonyára jobb a tz18. Nyilván ennek utána is néztél, de képminőségben nem jobb (vagy nem jelentősen jobb) az ixus 115-nél. Mivel csak "előveszem és nyomom" szinten érdekel, így gondolom a manuális állítgatás nem izgat túlzottan, ezért én a 115-öst javaslom. Ha képminőségről akarsz tudakozódni akkor itt van ez. A tz18=zs8, ixus115=elph100 hs.
-
BiriBum
őstag
válasz laolaj #32254 üzenetére
A fakóságról ennyit:
Photo Effects My Colors (My Colors Off, Vivid, Neutral, Sepia, Black & White, Positive Film, Lighter Skin Tone, Darker Skin Tone, Vivid Blue, Vivid Green, Vivid Red, Custom Color)
Annak ellenére, hogy "automata" gépről van szó, tehát nincs full manuál mód, rekesz és záridő előválasztás, a jpg output színeit a fentiek alapján eléggé széles skálán változtathatod.
A custom colorban te adod meg a gép által használandó színegyensúlyt.A gyárilag megadott 230 képes akkuidő átlagos, vehetsz hozzá olcsón utángyártott pótakkut.
[ Szerkesztve ]
-
BiriBum
őstag
válasz laolaj #32254 üzenetére
Annyit még hozzá, hogy ha nem akarsz mosott, vízfestményszerű képeket gyártani, akkor ne mozdulj Panasonic kompakt irányba.
Én a 115-ös helyett, inkább az IXUS 220 HS-t ajánlanám. A szélesebb kezdő látószöggel jobban jársz a tájképek készítésénél.
Ideális zsebgép, én is sokat használtam.
Az ára kb 120-140 euró lehet arrafelé (itthon 45k).
[ Szerkesztve ]
-
szg88
őstag
válasz laolaj #32396 üzenetére
Én ezeket a különbségeket leírtam neked (#32338) Sztem csak azért látod szebbnek a kijelzőjét mert kisebb. Ugyanaz a felbontás, de egy kisebb kijelzőn mindig szebben érvényesül, mint egy nagyobbon (még ha nem is nagy a különbség). Amúgy mi legfeljebb csak tanácsot, vagy segítséget adunk. Én nem akarok senki helyett dönteni, azt neked kell. "NEM NEKÜNK VESZED"
Amúgy egyik sem rossz választás. (casiónál mindenképp jobb)
Amúgy ezt nekem akartad írni, vagy schawónak?(#32397) schawo: A döntés mindenkinek magáé. Én is vettem egy faxa készüléket amit 2 hónap után eladtam kb. 10-25 bukóval. Egy darabig győzködtem magam, hogy nem olyan rossz az. De ha már szöget üt a fejembe, h rossz akkor nehéz ellenállni. Pedig én aztán el tudok hezitálgatni a vásárláson egy darabig. Mégis rosszat vettem. De nem mindenki annyira szőrszálhasogató.
[ Szerkesztve ]
-
BiriBum
őstag
válasz laolaj #32400 üzenetére
Én a 220-ast mondtam neked a 115-ös ellenében. A kezdő látószög miatt és azért is mert már használtam ilyet és eléggé stabilan teljesített.
Az LCD felbontása enyhén szólva is átlagos és ugyanakkora mindkét gépnél, méretre a 220-asé valóban kisebb.Szerintem ne agyalj rajta többet, hanem kezdd el használni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest