Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
dedikált vga használata nélkül bőven.
100 wattos proci a max amit belerakhatsz, és elvileg 156 wattot tud leadni a 12 voltos ágon az említett táp.
arról nem is beszélve, hogy nehéz maxon járatni az ilyen apu-kat.szerk.: ez alapján nem a 12 voltos ág tud max 18 ampert.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
Az R390 alá én cserélném a tápot, még akkor is ha nem sokkal eszik többet a GTX970-től. Normál keretek között én nem látom értelmét a GTX970-től nagyobb vga-nak, de ez a döntés már a tiéd.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
DR|FTK|NG
veterán
Igen.
"...ez újabb, és ennyi is elég."
Az elsőt visszavonom, Straight Power 9-nek tűnt, néha szórakozott vagyok.A Straight Power prémiumabb, jobb belsővel rendelkezik(habár mindkettő alapja az FSP Aurum), jobb a légkavarója, és több garancia van rá(3 év helyett 5). Én a Straight Power-t venném, ha belefér a keretbe.
Amúgy a PP 9 400W/500W (CM) is ajánlható tápegység, mindkettő alapjául az FSP Aurum szolgál(a PP-ben "butított" van).
Mindjárt beteszem az ajánlott tápegységek listájába a Pure Power 9-eket is.
Betéve.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Az előbbit a Corsair-re értettem, akkor, amikor olvastam, akkor még nem volt benne a Seasonic is.
Az egész halk, és nem félpasszív.Corsair CS:
Habár kicsit kétes hírű gyártótól(olyat ad, amennyit fizetsz) származik a belseje, de a tesztekben jól szerepelt.Én még ezekre is vetnék egy-egy pillantást: Super Flower Leadex Gold 550W, Super Flower Leadex Platinum 550W(a moduláris csatlakozóiknál enyhén világít, fekete, fehér és szürkés(gun metal) színben is kaphatóak).
-
_Atesz
addikt
Szia, bármelyik jó, mindegyik csendes. Az RM750i-t lehet szoftveresen szabályozni, monitorozni is.
szzimo53Szia, többnyire 12V-on zajlik a fogyasztás túlnyomó többsége. A géped max. 350W körül fogyaszt, egy 500-600W-os minőségi táp elég lesz hozzá.
IspySzia, ajánlat:
Be Quiet Pure Power 10 300W (BN270): fix kábeles, 80+ Bronze, halk, 3 év garancia.
Be Quiet Pure Power 10 400W (BN272): fix kábeles, 80+ Silver, halk, 3 év garancia.
EVGA B3 450W: full moduláris, 80+ Bronze, halk, 5 év garancia, félpasszív (kapcsolható)
-
dvd_R+
őstag
Hát ez az hogy most én is óriási dilemmába vagyok.. mert viszem vissza az iponba úgy fognak rám nézni mint akik ölni akarnak kb.. és aztán másik boltba megyek megvenni + ráfizetéssel mert mindenhol 4E ft-al drágább a táp arról nem beszélve hogy félek hogy az is ilyen lesz.. akkor pedig kiugrok az ablakon
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
szánalmas ami itthon megy.. kifizettek 52E FT-ot össze rakom a gépet szar.. és aztán vissza megyek és az én K*** anyámat .. és nekem kell izzadni azért hogy kicseréljék ami egyébként is jó sok idő mert szeretnek rajta ülni..
azt nem tudom mit csináljak ha kitalálják hogy szerintük ez rendben van..
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
_Atesz
addikt
A legtöbb alaplapon több belső USB2 aljzat is van. Szóval mehet az RM750i..
Hasonlóan csendes az EVGA G3 750 is.Szerk: ha az adatlapodon levő van, akkor mintha azon tényleg csak egy aljzat lenne. 80k+ alaplap és nem tudnak rátenni 2 aljzatot, a 10k-s alaplapokon meg 3 is van.
BorvitézSzia, egy HEC beles táp, nem rossz, de nem is ajánlott. Nem sokkal drágábban van EVGA B3 450W, inkább azt vedd.
[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
Igen, ez tényleg poén, hogy egy ekkora deszkára nem fért el még 1..
Valami átalakító, vagy bővítő kártya is jó lehet. Ezen elvileg van 2 sor tű is: linkSzemélyes tapasztalaton nincs, de inkább a 850W-os és főleg az 1000W-os G3-ra van panasz és a gyári oldal alá is támasztja, hogy hangosak.
A kisebb modellek 80% terhelés alatt megállnak 20dBA alatt, ami azért elég csendes, szóval az ajánlott 750W-os még elvileg pont beleesik a csendesebbek közé.Talán valaki nézi a fórumot, akinek már van és beszámol.
-
Zebu
addikt
Nekem is elég a 620-as Seasonic a konfigomhoz, csak olyan hangja lesz terhelés alatt, mint egy traktornak.... Szóval én leginkább ezért veszek nagyobbat, igaz a 750W csak kicsivel több, de pont elég ahhoz, hogy ne 80% körül kelljen mennie, hanem inkább inkább 60% környékén. Remélhetőleg egy kevésbé agressziv ventilátor profil megoldja a problémát.
-
_Atesz
addikt
A géped nem igen menne 320W fölé DC oldalon, ott még igen csendes, de te tudod.
sysrqSzia, ajánlat:
Chieftec Force CPS-400S/CPS-450S: fix kábeles, 80+, közepesen halk, 2 év garancia. (ha felső tápos a ház)
FSP Hexa+ 400W: fix kábeles, kb. 80+ Bronze, közepesen halk, 3 év garancia. (ez alsó tápos házba is jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Corsair RM850x SHIFT (új, bontatlan, garancia)
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- LC-Power LC6550 V2.3 550W 80 PLUS Bronze tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest