Hirdetés
Aktív témák
-
D@ni88
addikt
Hali, most készülök egyúj gépet
Asus P5B
E2160@3,2ghz
Geforce 8800 320 mb
1024/800 2* DDRII Geil Ultra KIT 5ÉV GAR
és ezt a gépet tuningolva elbírna-e egy CHIEFTEC 400W DELTA TÁP 12CM
[Szerkesztve] -
D@ni88
addikt
válasz elfelejtette #1205 üzenetére
de biztos h elviszi csiftek 400Wos táp ezt a core2duos rendszert tuningolva, persze a 8800GTS is tuningolva lesz...
-
D@ni88
addikt
válasz elfelejtette #1208 üzenetére
aha köszi, csak tesóm 8600GT és 6550 mellé 500Wos csifteket vett... aztán az enyém meg csak 8800GTS lesz meg egy széthajtott 2160
-
D@ni88
addikt
milyen halk és olcsó tápot tudnátok ajánlani? mert a 400as chifi a leghangosabb a gépemben
-
D@ni88
addikt
hát ha a giga 460 szimpatikusabb, mert az is FSP, csak átmatricázva (legalábbis ha jól tudom) de olvastam olyat hogy beletettek egy 4870et erre felbődült tőle...
banderasz77: 350es tápot meg már nem akarok venni, mert a jövőben ha fejlesztésre adnám a fejem, akkor kevés lenne. Meg hogy Win7 alatt nem tudom visszavenni a GTS órajeleit, sőt semmi energiagazdálkodás nem működik win7 alatt, ezért megkajálja a 1xxW-ot.
de majd jön egy 4770, de ha később jönne egy 5850 vagy más kari, nem szeretném ha szétpörgetné a táp magát. jobb szeretem halkan[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
Ezt a gépet elbírja egy 400Wos noname táp?
asus a8n-sli deluxe
athlon 64 3000
2 db 512 memória
8800GTS320MB
samsung 200GB
nem nekem lenne a konfig, srác venné tőlem a vga-t és tutira akar menni. -
D@ni88
addikt
ma vettem meg a 460as superb-t erre belenézve, hát nemtudom, nem tűnik valami nagyfiúnak, Chieftec(400W) az komolyabbnak néz ki, igaz az már 3 éves. csak hangos
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
-
D@ni88
addikt
Kellene nekem egy nagyon halk táp ami minimum 400W. 15k-ig kellene
Gigabyte superb 460 nekem hangos. Vagy cseréljek benne ventit? de akkor milyet tegyek bele? -
D@ni88
addikt
válasz Mans20 #47311 üzenetére
hát nem annyira hangos de azért nem kellemes hosszútávon az a szélzaj
elvileg a venti max fordulaton 88CFM-et szállít. 40dB mellett. idle sztem 28dB. Ez a leghangosabb dolog a gépembenvan elöl hátul 1-1 12cm minimum fordulaton. Meg a hypertx2 ventije is minimumon.
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
Chieftec CTG 500Wos táp mennyivel halkabb mint a Giga Superb 460W?
már csak ez a hangos elem a gépemben. a Többi venti annyira van leszabályozva hogy éppen elindul. De a tápban lévő venti meg nem szabályoz/szabályozható, ezért kellene nekem valami új -
D@ni88
addikt
válasz 14adam #49993 üzenetére
casdk azt nem értem hogy az 500Wos modelleknél az APN mért van egy árban a SAGA II-vel? mikor ugyan az a belső, és ugyan az a vezérlés elmondásod szerint, de a 400Wos modelleknél meg az APN az olcsóbb
az FSP honlapján meg nem találom a sima APN szériát, Saga II meg fent van
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest