Hirdetés
Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz mclaren777 #27900 üzenetére
Hagyjad az ilyen chieftec próbagaris cuccokat. Nem ér meg neked + 3 ezrest egy zsír új garis táp?
-
Dyno
veterán
válasz mclaren777 #27902 üzenetére
Tápot is újat vegyél!!!
-
kfron
aktív tag
válasz mclaren777 #27902 üzenetére
Üdv.
Okos ember más hibájából tanul...
Vegyél újat, ne légy áldozat!
Tessék -
MolGabi
aktív tag
A múltkor FSP tápot ajánlott valaki itt a fórumon nekem is.
Phenom II 710 procihoz, Radeon hd4670,4GB Ram géphez kellene majd. Túl sokat nem szeretnék tápra költeni, mivel még az új gép sincs meg.
Szóval, ezt a tápot néztem ki én is magamnak, elegendő lesz szerintem bőven a fent említett konfignak. A PFC nem tudom mit takar, ebben a 450 wattos FSP-ben passzív van.
Mi a vélemény erről a tápról ? Érdemes lenne ezt vennem ?
Köszönöm a választ!
-
kfron
aktív tag
-
mclaren777
senior tag
Köszi a válaszokat!
Nem vitatom 1000-szer nagyobb a tapasztalatotok az enyémnél, de igazából én azt hittem az a felelőtlen spórolás ha veszek újonnan Codegen Deer HKC stb. 400-500 W-os 'csodákat'. 4-5000 ft ért.
Sajna 8-10K -m nemigen van az akcióra de én úgy érzem egy 2 éves FSP is sokkal biztonságosabb lenne a mostani Akyga 400-as nál.
Ez a régi de márkás/felső kategóriás cucc (persze ez tudom nem felső kategória, de nem hinném hogy gagyi) olcsón dolog nekem eddig szinte mindig bejött, nameg nálam vidéken van a gagyi kategória 4-6 ezerig utána meg Chieftec mindenhol 14 ezertől.
Nemis a postaköltség a sok hanem ha garis probléma van akkor nem tudom az ipon on kívül hol tudok cseréltetni zökkenőmentesen sajna.
Egyébként nem a legújabb modell de ahogy olvastam sok helyen azt mondják meg az első hsz.ban is hogy a 400PNF jó kis táp, van benne megfelelő hűtés stb. a PNR CRG stb.kben már lightosabb a dolog sajna.
a tulaj azért cseréli mert egy GTX260at már nem hajt el. -
kfron
aktív tag
válasz mclaren777 #27910 üzenetére
"Nem vitatom 1000-szer nagyobb a tapasztalatotok az enyémnél"
Hát ezt inkább hagyjuk...
Nem akkora, mint szeretném...[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
válasz mclaren777 #27910 üzenetére
Azt írtad pár hónap múlva erre alapoznál. Akkor még van időd, gyűjteni 3.000Ft-ot vagy majd akkor átgondolni az új gépedet, úgy hogy beleférjen egy új táp a keretbe nemde?
-
madd dogg
senior tag
Köszi a választ, igazából a Cooler Master mellett maradtam, mert ha később nagyobb cuccokra cserélek, nem akarok megint tápot venni. Nekem jelenleg ez az egyetlen újonnan vásárolt dolog a gépben, és mivel súlyos árat fizetek érte, nem akarom h később az legyen, hogy nagyon fasza halk szép csodás a corsair táp 400w-tal, aztán szerzek egy 4magos procit, kicsit megrángatom, és egy zabálós x2-es radeon után lekapcsol. Nem holnap változik a konfig, de ezzel a táppal én szeretnék ha lehet kb 5 évre előre tervezni. (remélem nem mondtam nagy butaságot)
-
Dyno
veterán
válasz madd dogg #27913 üzenetére
Bizony ha olvasgatnál egy kicsit a tesztek között mert a CM-t itt PH-n tesztelték mindjárt nem igy gondolnád hogy a Corsair kapolna fel, emrt a CM már alapból sem a nagyon halk kategória.....HX450-nel jóval előrébb lennél, mert ugyan akkora a teljesítmény.....halkabb meg még is csak Seasonic beles, de nekem mindegy Te döntésed.
-
Stirbi
addikt
Sziasztok
nah máma megjött az fsp bs2 400w os tápom, beüzemeltem elrendeztem akábelokat, nagyon halk megvagyok vele elégedve
-
madd dogg
senior tag
Hatalmas Up a Realpower RS 520-nak, és az Iponnak is érte, tegnap rendeltem, ma elhoztam, nagyon szép, jól felszerelt táp, és egyáltalán nincs semmi hangja.
-
butch1
csendes tag
Hello !
Ahogy olvasgattam a ph-t úgy láttam ezek a favoritok közepes konfigokhoz tápegységekből:
FSP 400 PNF és Gigabyte SuperB 460 közül melyiket javasolnátok ? És miért ?Konfig : giga ep35-ds3
e5200 (3-3,5ghz-ig huzva)
sapphire hd4830
2 gb memo
valszeg gigabyte gz-x1-3 házkösz
[ Szerkesztve ]
-
addikt
srácok, mennyit ér egy 400-as enermax liberty? mindene megvan (doboz, kábelek, stb), de már nem garis. itt porosodik már mióta, gondoltam eladnám.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
patyik75
tag
sziasztok.
tápom elbirna egy 260GTX-et? -
Tomate
veterán
500W-os BSII teszt erejéig elvisz egy 4850 & 4870 CF-et egy 3,5Ghz-re húzott phenom II X3-al ugye?
-
3.Aragorn
addikt
Srácok!
A WoxComputer-ről tud valaki tapasztalatot mondani?
20 alatt van a vx450 5 év garival és itt van Zuglóban, szóval nekem közel...[ Szerkesztve ]
-
PSasa
tag
Szisztok,
Tegnap vettem egy SPIRE SP-ATX-350WT tápegységet - 2éve használom ennek egy nagyobb testvérét csendesen, gond nélkül.
Sajnos ez a vétel nem váltotta be hozzá fűzött reményeket. Olyan erős hangja van ,hogy minden mást el nyom a gépben. Hőfok függő fordulat szabályzás nincs bennne, így a 12cm-es venti max fordulaton tolja a levegőt!! Egyébként egy integrált lapos Sempron procis gépbe (Office+net) kellett volna. De ez mellett nem lehet dolgozni! Ezek szerint minden gyártó elkészíti a maga olcsó szegmenses változatát.
Ti mit ajánlani egy kis fogyasztású géphez?Régebbi 20pines tápot lehet használni a mostani 24pines alaplapokhoz? Némely hirdetésben azt írják, hogy átalakító nélkül is használható? Hogyis van ez?
Táp a vízes boltból származik. A tápot visszavittem és gond nélkül visszaadták a pénzt. Eladó tesztelt egy másikat is ebből a típusból és az is hasonlóan hangos volt. Egy nagy piros pont a cégnek az ügyfélkezelésért.
-
-
Dyno
veterán
válasz 3.Aragorn #27939 üzenetére
Nekem még kopkop, nem volt velük bajom, táp meg nem olyan dolog hogy sok problémád legyen vele.....iponról legalább tudni hogy még válság közepette is megyeget nekik, nem szünnek meg, inkább ipon mint nem valami közismert bolt, de te döntésed. Afelől megnyugtatlak hogy én is iponba fogok tápot venni avgy CX400/VX450/TX650-t, majd még elvállik hogy lesz pénzem, meghogy lesznek a terveim.
Psasa: Elég hozzá a 20pin, de az FSP tápon van 24pin is.
[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Végül kicseréltettem a Nexus tápot egy Enermaxra.
Lenne egy kérdésem:
A bolt 1 év garanciát vállal rá, de a dobozon 3 év van írva. Akkor most mi is van? -
CHIPman
nagyúr
Sziasztok. [link] Erről mi a véleményetek? Láttam az első hszben az ajánlást, de én tapasztalatokat várnék. Jelenleg a konfigomnál szereplő 400W-os tápom van Delta belsővel(állítólag) és 8cm-es ventivel, viszont utóbbi miatt igen hangos. A linken lévő táp hangjáról és teljesítményéről, valamint ár/érték arányáról tudtok valamit mondani?
hardverapro.hu/tag/chipman
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs