Hirdetés
Aktív témák
-
Szajbee
tag
válasz venember83 #23350 üzenetére
Az zavar, hogy 4 tűvel ment eleinte, most meg be se indult... Ha nem baj neki a 8 tű, akkor no para Köszi a helpeket!
-
Alister71
nagyúr
válasz venember83 #23350 üzenetére
Az én lapomon is 8 tűs a kisebbik tápcsati, de csak 4 tűs a tápon a dugó. Persze működik rendesen, de mihez kellene a 8 tűs?
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz venember83 #23354 üzenetére
Lehet kapni ilyen átalakítót, vagy nincs értelme, ha a táp élből nem ilyen?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
lamasz
tag
Hy,
gyorsan vázolom a helyzetet: új gépet akarok összerakni de a tápom kiszerelem a régiből!
Egy gigabyte superB 460w
Na kb kész az új konfig csak nem vagyok benne biztos hogy a vga-val amit bele akarok tenni, is elfutna!
A config:
lap: Gigabyte ga ep35 ds3
proci e8500
ram : geil black dragon 4gb 800 mhz cl4 kit
+dvd+winyó(1db 70 gigás, ez még változhat nyílván de úgyse dob sokat a dolgokon)Na és akkor a két VGA
Gigabyte Radeon HD 4850 512 DDR3 (ez szerintem nem kérdés hogy elvinné e)Club3D Radeon HD 3870 X2 1 GB DDR3 (inkább ettől félek )
-
lamasz
tag
válasz venember83 #23358 üzenetére
Ez meggyőző!
Köszi -
Alister71
nagyúr
-
Godimodi
tag
Sziasztok.Egy E2180/HD4670/2gb ram/1 vinyó hoz elég lehet egy Cooler Master extreme 380W táp?
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
venember83
nagyúr
válasz Godimodi #23361 üzenetére
Elég lenne, de inkább vegyél valami minőségibbet, 350-400 wattos bőven megfelel annak a konfignak. Ár/érték aránylag jelenleg a Gigabyte Superb 460 és a Corsair CX400 a legjobb, szvsz.
Különben meg alcímre tekintve meglátod, hogy hol található az ajánlott tápok listája.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz venember83 #23362 üzenetére
Chieftec
Ezt a tápot nézegettem még mielőtt megvettem volna az FSP-t, erről mi a véleményed?Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz venember83 #23364 üzenetére
FSP, végül is ezt hoztam el elég kedvező áron. Ez a "halk táp" dolog ez a hangjára vonatkozik?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
webdeejay
aktív tag
Hali!
Olvasgattam LC power vélemények után itt a fórumban, és hát nem valami meggyőző. Ugyanakkor csak ezt lehet Kecskeméten venni 5 ezer forintig vagy ilyen codegent, és tudom pénzt kéne költenem tápra de ha egyszer nincs, akkor nem tudok. Ilyen 420 Wattos 12 centis hűtős. Tegnap halt meg egy 350 wattos Mercury tápom így gondolom az lc power jobb lenne mint a mercury, de tulajdonképpen max nyárig kéne kibírnia. Nem gáz annyira?
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz webdeejay #23367 üzenetére
Rendelj webshopból. A profilodban lévő géphez ez lazán elég, plusz 1200 ft kiszállítás. Minden szempontból jobban járnál. 900 ft plusz meg nem sokat számít szerintem
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
gyáliSanyi
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy egy fsp pnf tápnak mekkora a zajszintje?
Mikor lefogom a procihűtőt akkor elég halk szóval nem lehet nagy.
Live poor, die rich.
-
Alister71
nagyúr
Egy láma kérdés: mi a különbség a PNF és a PNR jelzésű tápok között?
Alister from Hell
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz VaniliásRönk #23372 üzenetére
Úgy értem 400-as minek, LowCost Powa nem alternatíva.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Traxx
őstag
válasz Alister71 #23370 üzenetére
Keress rá a PNR-re, vagy olvass egy kicsit vissza, sokszor leírtuk.
webdeejay: inkább most kockáztatod a géped, minthogy kiadj 900 ft-ot pluszban? És ha már eldöntötted, hogy megveszed, akkor mi a fenéért kérdezed meg? VaniliásRönknek meg igaza van: köröket ver az LC-re az FSP.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Spirit
őstag
A Gigabíte Superb 460 vs 550 között mi a különbség?3 között vacilálok: 400-as Corsair a 3. jelölt. A legfontosabb a megbízhatóság és a teljesítmény lenne. Ugye ajánlottátok a Corsairt, de az 550-es Superb-re azt írja,hogy 2x16A-val terhelhető, de alatta csak 360W-ot ír, ami nem jön ki. Mi az igazság?
-
venember83
nagyúr
válasz Spirit #23376 üzenetére
Kijön az, max. 360 watt a 12-es ágak terhelése, külön-külön pedig 18 ampert bírnak. Szvsz Corsair, de ahogy gondolod. Második a négyhatvanas Superb (FSP GreenPower béllel szerelik), ötötvenes pedig tuti harmadik (CWT gyártja a belsejét), szvsz nem ér annyit a versenytársakkal szemben, amennyiért vesztegetik.
[ Szerkesztve ]
-
Spirit
őstag
válasz venember83 #23377 üzenetére
Na ezt jól tudni, akkor maradok a 400-as orsair-nál, erős, de legalább halk. Úgyis általában középkatos vga-m van agyonhúzva, 2-3 év múlva nem hiszem,hogy annyit fogyasztana,hogy emiatt új táp kelljen. Na akkor amint nyitnak a boltok, rohanok, mert rokonoktól kaptam pénzt karira
-
Fucsi
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná saccolni hogy egy 300w-os codagen táp elbírja ezt a configot? :
-3800+ proci
-Hd 2600 pro
-két dvd meghajtó
-2gb ddr2 ram
-meg a többi kütyü.
Üdv -
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Kérdésem, hogy a 450W chieftec tápom elég a konfigomnak:
giga P35 DS3
intel E8600
4x1gb ram
ati 4870
samu 250gb
seagate 250gb
samu 160gb
dvd íróEzek lennének a gépben, meg egy pár venti....
-
venember83
nagyúr
El. Egy ideig biztonságban. Aztán egyszer külső vagy tápból jövő nagyobb fesz vagy áramerősség utat biztosít a gép egészének, vagy csak bizonyos alkatrészeknek egyirányban az örök bitmezőkre. Ér neked minimum ennyit a géped? Ha igen, akkor javaslom minimum a linkelt táp beszerzését. További ajánlott tápokat az első hsz-ben találsz.
fenergie84: Próba-szerencse, de szvsz 95%, hogy bírnia kell.
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz venember83 #23381 üzenetére
Köszi.
Amúgy bent van a gépben, és viszi, csak most az egyik vinyóm valószínű h beadja a kulcsot, és nem tom, h nem-e a táp miatt.
Leállás vagy ilyesmit soha nem csinált. -
venember83
nagyúr
válasz fenergie84 #23382 üzenetére
Rendkívül valószínűtlen, hogy ennek a táp legyen az oka, amennyiben nem egy hibás példányt fogtál ki.
-
fenergie84
addikt
válasz venember83 #23383 üzenetére
Azt nem hiszem h hibás lenne, mert már egy éve nyúzom, csak a HDD topicban felmerült ez is.
De akkor ezt nagy valószínűséggel kizárhatom...
Köszi a támogatást. -
Fucsi
tag
válasz venember83 #23381 üzenetére
Köszi szépen! Akkor beszerzek egy nagyobb tápot.
Üdv -
hydra112
csendes tag
Hello, meg szeretném kérdezni, hogy egy ilyen géphez milyen tápot ajánlanátok, maximum 20ezer forintért?
AM2+ Athlon64 X2 6400+ (elvileg 125W-ot fogyaszt)
4GB Corsair 800MHz DDR2 RAM
ATI Radeon HD4870továbbá van még két 12cm-es és egy 8cm-es hűtő a házon, nem tudom ez számít-e.
580W-os táp volt eddig benne, csak az elromlott, most szeretnék egy újat venni, csak nem tudom milyet és hogy hol.
Köszönöm előre is a segítségetek!
-
venember83
nagyúr
válasz hydra112 #23387 üzenetére
Corsair VX450, Bluestorm II négyszáz vagy ötszáz, esetleg Corsair CX4oo, ezek elég halk tápok, szvsz az első passzolna a leginkább a gépezetbe. Ha kicsit erősebb és moduláris (lecsatolható kábelek) táp kell, akkor HX52o. De ha teljesítménymániás vagy, akkor azt hiszem, hogy a Corsair TX65o is belefér a húszezres limitbe.
-
hydra112
csendes tag
válasz venember83 #23389 üzenetére
És a 450W az biztos hogy elég? Mert olvastam az oldalakat és ott ilyen 800 meg 1000W-osokat is ajánlanak, hogy azzal lesz jó az a bizonyos videókártya/alaplap/processzor/stb. Vagy az csak reklámfogás?
-
venember83
nagyúr
válasz hydra112 #23390 üzenetére
Persze, hogy ajánlanak, azokat is el kell adni, meg azokon jóval többet is nyer a gyártó. Ha nem hiszed, hogy elég a VX450, akkor itt nézd meg mit vitt gond nélkül ez a táp. Itt pedig láthatod, hogy mennyit fogyaszt a 4870-es PH! tesztkonfig. Nem ugyanaz a két konfig, csak a fogyasztás szemléltetésére linkelem ezeket a teszteket és mérési eredményeket.
-
bmwsan
senior tag
Hello
látom már mások is szeretnének HD4870 nem csak én....
az aláírásomban szerepelő konfiban lévő táp elbírna egy ATI HD4870???
tom gyenge de nincs pénzem jelenleg erősebbre...
Előre is köszönöm. -
elfelejtette
veterán
válasz bmwsan #23393 üzenetére
Elbírja.
De persze ne tuningold szarrá a gépet, mert akkor már lehet, hogy gondok lesznek.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
bmwsan
senior tag
Köszi szépen
hang az nem zavar.... játék közben úgyis megy a zene vagy füles van a fejemen.
Itt jó hogy még ilyen időtájt is lehet számítani az emberekre...
Jó éjt. -
M3nyus
aktív tag
Hello
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy FSP Bluestorm tápegységem, és csak 1 db 6 lábu pci-e csati(asszem ez a neve) van rajta, és az uj videokártyákhoz már kettő kellene (4870).
Ilyenkor új tápot kell hogy vegyek, vagy van más megoldás?Én vagyok M3nyus!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest