Hirdetés
Aktív témák
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Van egy Codegen 400W-os tápom aminek 10 (20) tűs a táp csatija,és a lap amire kötni szeretném az 12 (24) tűs,erre a lapra akkor nem tudom rákötni ezt a tápot?! Mert 12(24) / 10(20) as átalakítóm van,de ezzel ugye nem megyek semmire...
-
Tom5
addikt
Oksa,köszönöm szépen a választ!
Már csak az a kérdés,hogy hogyan dugjam rá...
Azt vágom,hogy fordítva nem lehet de merre maradjon szabadon a 4 lyuk,majd az alaplap könyvében megnézem a tápcsati kiosztást és ahol a 12V-ot írja azt hagyom szabadon...
Remélem nem füstöl el a lap -
Tom5
addikt
válasz Szten Márs #4480 üzenetére
tudom,hgy a Codegen nem éppen strapabíró márka,nekem kissebb konfigott vitt a táp 2 évig,rövidebb ideig lesz ezzel használva,sosem volt gond a táppal (sok bajból kihúzott már)
prmcsk ezt nem tudtam,de holtáig tanul az ember,köszönöm szépen a segítséged!
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Kérdésem,milyen tápot vegyek? Gépem az adataimnál,annyi,hogy egy erősebb tuningot jól bíró X2-ő kerül a gépebe,és a jövőre való tekintettel szeretnék tápot is venni! Eddig megvoltam elégedve a Chieftec-el,a mostani helyett ez jó választás lenne?Chieftec 500W GPS-500AA 12cm fan, PFC Ti mit ajánlotok?! Árban olyan 15K körül legyen , +/- 3K
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Sokan ajánlották a Corsair 450W PSU tápot! Ezt most 15K-ért tudnám megvenni.
A nagyobb tesóját Corsair 550W PSU pedig 17K-ért! Érdemes lenne a nagyobbat vennem?!
2K a különbség,szerintem megérné a nagyobb. Várom a tanácsokat!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest