-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hammuraur
újonc
A Samsungnak van felső középkategóriás telefonja, ami jobb kamerával rendelkezik mint az a50/a70 viszont az ára olyan 150-160 ezer Ft környékén megáll?
-
hammuraur
újonc
100 ezer Ft körül melyik a legjobb kamerás telefon? A hardver annyira számít, hogy az akkuidő kibírjon egy napot este úgy is töltöm, de nem játszok vele. Huawei-t nem akarok, ezen kívül bármi jöhet csak legyen jó a kamerája.
-
hammuraur
újonc
Sziasztok, egy erős középkategóriás mobilt keresek olyan 80-90-100 ezer Ft környékén. Poco F1-et terveztem megvásárolni, de kipróbáltam és nem igazán tetszett a miui, illetve a huawei botrányok miatt most elfordulnék a kínai márkák felől.
Egyenlőre ezeket találtam eddig: Samsung A50, Nokia 7 Plus, Motorola Moto G7 Plus, ASUS ZenFone Max Pro.Ti mit ajánlanátok, nem csak ezek közül. Elvárások: 1 napot stabilan kibírjon, este úgy is töltőn lóg, kamerája legyen jó, legyen gyors, ne gondolkodjon pl. videózás, böngészés közben (nem játszok telón).
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- RAM topik
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- Egy újabb érdekes eset
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest