Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok,
Én kérek elnézést a kérdésért, tudom, hogy szinte értelmezhetetlen.
Céges használatra keresek telefont, ahol 3 preferencia merült fel. Használható makró fotózás, minél nagyobb akku, és 80k alatt kell maradnia. Akár több típust is mondhattok, ha lehet. Nyilván nem várok csodát, de ha tudtok adjatok ötletet.
Köszi! -
dodopek
addikt
Sziasztok,
Samsung A71 (új akku, és kijelző) lecserélésén gondolkodom. A preferenciák a makró fotózás, és a az SWGOH játék akadásmentesítése, és kb ugyanennyi üzemidő. Érdemes cserénem a S21 FE 5G-re? Az, hogy minimálisan kisebb, az nem hátrány, sőt inkább előny. Az S21 tudja az AoD-t? Az, hogy az Amoled Super Amoled Plus-ról dynamic Amoled 2x-re vált, jelent nekem bármi pluszt (vagy mínuszt) a mindennapi életben? Az A71 makrója elég gyenge. Ez jobb lehet? Illetve kicsit aggaszt, hogy az A71 főkamerája 64MP, ez meg csak 12.
Honnan lehet megtudni, hogy a Yettelnél elérhető gép 1., vagy 2. verzió? Más a GPU.
Köszönöm a válaszokat. -
dodopek
addikt
válasz elfelejtette #164687 üzenetére
Köszönöm!
-
dodopek
addikt
Sziasztok,
A telefon már megvan, de ez pörgősebb topic, így itt kérdezném...Öreg barátom MM-ban vásárolt egy Samsung SMA225F/DSN telefont. Tokot akartunk venni hozzá, de külön kezeli az A22 4G,és 5G verziót. Lövésem sincs, hogy ez melyik. Honnan lehet tudni?
Köszönöm! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Az enyémre valaki? -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Következő telefonok közül melyiket érdemes venni?
-LG Leon 4G
-Samsung Galaxy J1
-Vodafone Smart Speed
-Huawei Y5
-Vodafone Smart Grand
Tisztában vagyok vele, hogy nem erőgépek, de csak második telefonnak kellene, ha a fő telefonom elromlana.
A lényeg a gördülékeny működés, msd bővíthetőség, max 4,5" kijelző. Játék teljesen mellékes.
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Hét végén fogok új telefont venni.
A két jelöltem az Xcover 3, és a Sony M4 aqua. Tudom, hogy hardveresen mindenben a Sony a jobb, de nekem nagyon fontos az IP minősítés, és az esetleges beázás utáni garozás.
A Samsungnál tapasztalatból tudom, hogy garban intézik a beázást.
Sonynál ez hogy megy?Illetve a kijelző karcállósága melyiknek jobb?
Köszönöm! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
A következő telefonok közül kellene választani egy ismerősömnek, legfontosabb szempont a fényképező része, és persze általánosságban is érdekelne, hogy melyik jobb.
-LG Leon
- Samsung Galaxy Core Prime
- Sony Xperia E4G
Köszi! -
dodopek
addikt
És ugyanezekkel a kritériumokkal Android? Mondjuk oda nem ártana a két mag. A Defy+om tökéletes lenne, csak már kicsit gyengécske...
-
dodopek
addikt
válasz maggi1886076 #38370 üzenetére
520ban sajnos nincs sem led, sem vaku. Én is így néztem, csak gondoltam hátha ti okosabbak vagytok, tudtok valami alternatívát...
Köszönöm!
Esetleg valami htc, vagy samu nem jöhet szóba WP-vel?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Telefont kellene venni a feleségemnek.A következő kitételek lennének:
-NEM android(lehetőleg WP)
-max 25k
-notifikation led
-segédfény
-800x480<, max 4,5"
-minimum hardver 1ghz cpu, ram 512<,micro sd, wifi, gps,
magyar menű főzés nélkülElőre is köszi!
-
dodopek
addikt
válasz HuMarc #14849 üzenetére
Igen, most nézegetem a hardveraprót. Ez eddig valahogy elkerülte a figyelmem.
Szerintetek ha egy tel társaság ügyfélszolgálatát felhívom, megmondják, hogy van e még hűség rajta? Magyarul tilthatják e?Zsolt_72! Egy Vodafone Smart lesz váltva vele, ami ugye 2,8... Nekem már az asszony galaxy minije is a technika csúcsa, de ahogy ismerem magam, nem ártana az ip67. Nyugodtabb voltam, amikor a Samu B2100 explorerem volt...
[ Szerkesztve ]
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tovább kombinálok. Tudtok esetleg olyan konkrét ajánlatot max 40k-ig (árukereső, és egyebek kilőve), ami jobb hardvert tud kínálni, mint a galaxy mini 2? Köszi!
A galaxy mini 2-vel már ki leszek békülve, bár az IP67es okosmobil álmaimtól igen messze van, de ember tervez, pénztárca végez...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Hardver szerint melyiket javasolnátok?
Sony Tipo
Samsung S6500
Samsung S5830 GALAXY ACE
Esetleg tudnátok más 35k alatti boltban új droidos telót mondani, amit ezektől érdemesebb?
Általános felhasználásra, alig alig játék... Köszi! -
dodopek
addikt
Siasztok!Mit gondoltok erről a gsm ajánlatról? Lehúzás/valaminem fasza, vagy ez lehet korrekt? Gyári gari, tényleg új teló, Mo értékesítésre szánva...
[link]
És szerintetek melyik a jobb vétel? Az Xcover, vagy a Defi+? Fontos az IP67, és jó lenne minél erősebb hardver. A Go, és az Xcover 2 már kiesik, mert drága...
Zsolt72!
Király a slash! Fasza lett![ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Ezt a rohadt átverést...
Bármelyik árkereső oldalon szétnézel, mindenütt a kis magyar szemétségek vannak.
Kinéztem magamnak egy Xperia Go-t. Árúkereső, olcsóbb.hu, egyre megy. A legolcsóbb ajánlatok mind átverés szagúak. A teljesség igénye nélkül:
VIPPhone: A legjobb ár, minden gyönyörű,ország boltja,tesztelt eladó, meg amit csak akarsz, egy apró furcsaság, hogy a hálózathoz csak 3 kérdőjel van írva. Mivel a boltról több mint 1600 vélemény van, a negatívok böngészése közben rengeteg olyat találni, ahol fel vannak háborodva, hogy nem függetlent akartak adni a pénzükért. Emil ment, egy hét mulva(ma jött) kétszavas válasz, hogy itt találod a függetlent. Na ez már közel 10 ezerrel drágább. Nálam itt már bukta a bolt.A másik leggyakoribb turpisság, hogy a Mo-n kötelező 2év garancia helyett, csak 1 év bolti, vagy hasonló garancia van(VIP garanciával ennyi, eu garanciával +5000ft). A sony ügyfélszolgálata szerint a telóra két év jár, HA MAGYARORSZÁGI ÉRTÉKESÍTÉSRE VAN SZÁNVA.Szóval ezek után ki tudja honnan érkező, ki tudja milyen telót kapnék a (számomra) nem kevés pénzemért.
Találtam egyet, ami ennél is durvább, bár ezt csak két boltnál láttam.
A teló ára mellé ilyet tettek ki:
ALAP CSOMAG 55.920 Forint
PRO CSOMAG 58.920 Forint
ORIGINAL CSOMAG 69.990 Forint
Mellettük rádiógomb, és az egyik boltnál aprócska kattintható kérdőjel a választható opciók mellett. Rá klikkelve kiderül, hogy az első két csomag csak 12 hónap garanciát tartalmaz, ÉS 0% áfa van beleszámolva.
Találtam olyat is, hogy mindenütt 18as betűmérettel űberakció, 24 hónap gari, meg minden mi szem szájnak ingere, az alján kb 8as betűvel kiírva, hogy a teló német nyelvű, és egyébként is fenntartjuk az árváltozás jogát...
Szerintem ezek mind a megtévesztést szolgálják.
Sajnálom, ha ezt nem ide kellett volna leírnom, de nem akarom, hogy bármelyik fórumtársam, aki telefon vásárlás előtt áll, rászaladjon a cumira, ahogy én is majdnem....
Remélem egyetértetek abban, hogy az ilyenekre jó felhívni a figyelmet...
Úgy fel vagyok háborodva, hogy ebből jól megírom első logoutos cikkem...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz quailstorm #9666 üzenetére
Sajnos 50e a maximum amit szánni tudok erre...
-
dodopek
addikt
válasz Dhampir #9662 üzenetére
Köszi!
És hardverben tudtok erősebbet a Gonál ebben az ár kategóriában? két mag 1ghz/8gb tár nekem elég meggyőzőnek tűnik. Viszont a fórumán olvasom, hogy gyenge az antennája. Ez mennyire mindennapi gond? Mert ugye a fórumra sosem írnak azok, akiknek nincs gondja a telóval, szal nem tudom mekkora réteg lehet a go tulajok közt, akinek ilyen baja van... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Telefont tervezek venni. Kb 50000 forintot szánok rá. A legfontosabb kritériumok:
-új
-Hűséget nem kötnék miatta
-Android
-IP67
-értelmes hardver, mert néha szeretnék játszani, de nem ragaszkodom a Crysis 3 grafikájához...
-Minél hosszabb akku időEredetileg az Xperia Go-t néztem ki magamnak, de ha tudtok jobbat ajánlani nem zárkózom el.
Annak is örülnék, ha felsorolnátok, hogy milyen IP67 versenyzők vannak ennyi pénzért...
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest