Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Nagyszülőnek keresünk valamilyen egyszerűbb androidos telefont. Hívás, facebook és kb tetris szintű játékokra használná.
Galaxy A03 2gb 32gb
Megfelehet erre a célra? Vagy hasonló árban van valmi "jobb"?- Árkategória. - 40.000 körül.
- Használt vagy új? - új
- Hol vennéd meg? - bp vagy webshop
- Hosszú vagy rövid távra tervezel - 2-3év
- Mire használnád? - hívás, fb app, tetris szintű játékok.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - nem ragaszkodom
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? - átlagos 6" körül.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Lepottyant ma a 6os Iphone-om és csúnyán összetört, szóval szükségem lenne új készülékre (javítani nem érné már meg nekem).
régóta használok apple telefont, tudása és szolgáltatásai nekem teljesen elegendőek, játszani nem játszok, alap APPokat használok..kamera relatíve elég fontos.
Házon belül maradva ár/érték aránban a 7est venném csak (8 ugynan az, X és ami fölötte van drága)Egyedül ami felkeltette az érdeklődésemet az a Hauwei P20 Pro... A 6os szépen szolgált 3évet, szerintem lett volna még benne...legalébb ennyi ideig szeretném ha a követező működne. Android idő előtti elöregedésétől kicsit félek (lehet urban legend de aki ismerős droidos általában azt hallom h 1év után elkezd döcögni a telefon)
Érdemes lenne szerintetek ráköltenem és p20prot venni vagy nem érné meg?
Ha igen kérlek irjátok le mivel/miben kapnék többet "real life" használatban..benchmark hidegen hagy.köszönöm szépen!
-
Hooper
őstag
válasz pit stop #123554 üzenetére
Nova kiesett mert elég rossz a hátlapi kamera.
Honor 8 vs p9 közül én is a p9 felé húzok.
A1 árban kecsegtető de valóban nem annyra "szép" és hölgynek kicsit nagy is..kamerában meg a p9 agyonveri.
A 3 év gari hogy működik (érvényesíteni kell, vagy eleve olyan helyről kell venni?) -
Hooper
őstag
válasz pit stop #123550 üzenetére
A meglévő lehetőségek közül gondoltam a jó / jobb kamerát
Amit itt PHn néztem képeket a1 már amugy jó kamerának számít az elvárásokhoz képest.p9 től 3év mulva lehet már tartanék (szoftver miatt), de persze nincs rálátásom.
egy árban van a nova2vel ahogy most nézem, csak arról nincs teszt. Viszont az 2017májusi.
Lite modellek kiesnek? vissza olvasva van aki ezekért nincs oda. -
Hooper
őstag
Sziasztok
Telefont kersek Anyumnak.
Legfőbb szempont hogy 2-3evig ne legyen vele baja, valamint a kamera lenne fontos.
Hauwei p10 lite és xiaomi mi a1 a fő befutó.. esetleg még p9, honor8, de ezek az ár miatt kissé kiesnek illetve felek az "öreg" modelltől.
Olvasgattam de ezek közül már nem tudok dönteni.. én a1re szavazok, neki pusztán külcsín miatt a p10lite tetszik.
Közben felmerült meg olyan h nova/nova2 de annak csak most nézek utánaKöszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz -Faceless- #64415 üzenetére
Anyumnak lesz, kisebb a keze. Na de majd megpróbálom meglesni valahol élőben.
boltot esetleg tudtok ajánlani ami megbízható és jó áron árul?
Tényleg - valahol olvastam h a kijelzője elég gyengécske, ez mennyire igaz?
(moto g-vel láttam összehasonlítót YTn nekem is elég fakónak tűnt) -
Hooper
őstag
Telefont szeretnék venni Édesanyámnak. Wave 2-t cserélne, mert nem jött be Neki a bada. 50-60 körül szánnék rá. Használt is lehet (!) de szeretném hogy a HW és az SW kibírjon legalább 2 évet a kamera fontos! Ha ezeknek az elvárásoknak nem lehet megfelelni ennyiért, akkor megköszönöm ha az kerethez legközelebb álló de drágább telefonra kapok tippet. De anyagi okok miatt inkább maradnék a keretnél és a legjobb ár/értékű készüléknél.
személyes okokból Samsung, Lg, Sony, Motorla, Nokia, htc amik érdekelnek (azaz "ismertebb" gyártók).
Korábban már kérdeztem, de akkor mégse sikerült a döntés, most újra neki futnék. Annyi viszont változott hogy az akkor ajánlott/nézett méretek nem tetszettek neki. 4" körül szeretne telefont, nagyon régen volt nekem galaxy s2 az 4.3 az még tetszett neki akkor, de az a max.
Köszönöm szépen! -
Hooper
őstag
-
Hooper
őstag
De felteszem akkor konkrétan kérdésemet:
Telefont szeretnék venni Édesanyámnak. Wave 2-t cserélne, mert nem jött be Neki a bada. Méretbeli megkötés nincs. kamera fontos. 50-70 körül szánnék rá. Használt is lehet, de szeretném hogy a HW és az SW kibírjon legalább 2 évet. Ha ezeknek az elvárásoknak nem lehet megfelelni ennyiért, akkor megköszönöm ha az kerethez legközelebb álló de drágább telefonra kapok tippet.
személyes okokból (köszönöm hogy ezt tiszteletben tartjátok) Samsung, Lg, Sony, Motorla, Nokia, htc amik érdekelnek.Köszönöm szépen akinek van türelme erre válaszolni.
-
Hooper
őstag
válasz -Faceless- #59182 üzenetére
"de nem vagyok hajlandó ilyen kötekedéssel foglalkozni, ha nem tetszik nem kell kérdezni ilyen egyszerű."
mi ez a hozzá állás?! kötekedés az h nem felelt meg ez az alternatíva? 1 kérdésem lehet? vakon egyből fogadjam el amit mondasz?
Ha nem tetszik az hogy valaki nem fogadja el egyből amint tanácsolsz, akkor szerintem NEM nekem nem kéne kérdeznem, hanem ha nincs türelmed segíteni másoknak akkor Neked nem kéne itt osztani az észt.
Szerintem a kérdésemből látszott hogy nem vagyok képbe android vonalon, és a használt árakban. Az 50et csak betippeltem. Ha ezért nincs olyan ami megfelel az elvárásaimnak akkor módosítom azt. szerintem ehhez jogom, van és ezután új kérdést tennem fel.
Nem akarok xiaomi-t venni, bocs. Akkor már sz*r ember vagyok és rám van hagyva a dolog, "jolvan h*lye akkor vegyél amit akarsz". s4minire csak ráböktem, kb ez az 1 amit "ismerek".
Tiszta vicc -
Hooper
őstag
válasz -Faceless- #59175 üzenetére
s4 mini a xiaomihoz képest?
akkor nem 50 a limit. nem akarok ilyen xiamiaut venni Neki. biztos jó de aki nem ért hozzá annak valami kinai vacaknak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz -Faceless- #59152 üzenetére
Szia, köszönöm. esetleg valami ismertebb gyártó? samsung, sony. pl s4 mini?
-
Hooper
őstag
Sziasztok
Anyumnak szeretnék telefont venni. I4s lenne a legjobb de árban nem biztos hogy bele fér.
Ezért Androidban keresek valami stabilt es megbízhatót.
Jo lenne ha legalább 2 evet kibirna még.
Méretbeli megkötés nincs. Kamera fontos. Nagyon mas elvárások nincsenek.
50körül van valami? Nem nagyon követem a droidot.
Köszönöm. -
Hooper
őstag
sziasztok!
Egy kedves ismerősöm kért meg hogy segítsek a lányának telefont találni.
Én xperia minire gondoltam, mert az elég bestbuy telefon volt régebben, csak azóta nem követtem a történéseket, szóval a kérdésem lenne hogy van e esetleg ami hasonló vagy jobb paraméterekkel rendelkezik, és árban is hasonló (~30k).. csak közben kiderült h nagy kijelzőt szeretne.
Android kellene, 3,5"- ~4", kamera fontos..és nem valami pink buta telefon
Független, jó állapotú használtat szeretnének.
Köszönöm a tippeket![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok