- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Az elfelejtett kiberfegyver
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy újabb érdekes eset
- TOTP generátor PHP-ra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harkhon
tag
Sziasztok,
A régebbi huawei P smart telefonomat szeretném lecserélni, egy ideje nem követem a készülékeket, tudnátok ajánlani párat a lenti kritériumok alapján:
- Árkategória. 100 ezer alatt
- Használt vagy új? Újat szeretnék
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, vagy esetlegvodafone
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, legalább 2-3 évet bírjon ki
- Mire használnád? Normál felhasználásra, telefonálás/net / fotó / navigáció
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? lehetőleg ne legyen túl nagy, kényelmesen elférjen zsebben/kezemben, 6”-nél nagyobbat nem szeretnék, vagy max minimálisan lehet nagyobb.Előre is köszönöm!
Egészség legyen és térerő!
-
harkhon
tag
Sziasztok,
A régebbi huawei P smart telefonomat szeretném lecserélni, egy ideje nem követem a készülékeket, tudnátok ajánlani párat a lenti kritériumok alapján:
- Árkategória. 100 ezer alatt
- Használt vagy új? Újat szeretnék
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, vagy esetlegvodafone
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, legalább 2-3 évet bírjon ki
- Mire használnád? Normál felhasználásra, telefonálás/net / fotó / navigáció
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? lehetőleg ne legyen túl nagy, kényelmesen elférjen zsebben/kezemben, 6”-nél nagyobbat nem szeretnék, vagy max minimálisan lehet nagyobbElőre is köszönöm!
-
harkhon
tag
Sziasztok,
Telefont szeretnék vásárolni, szolgáltatónál előfizetéssel/hűségidővel, kb olyan árkategóriában gondolkoztam, amibe ezek férnének bele:
- sony xperia xa1
- samsung galaxy A5 , vagy A3
- Huawei P10 liteÉrdeklődnék, hogy ezek közül van olyan aminek bármi széria gondja lenn, vagy kifejezetten nem ajánlott/ajánlott? Nem kifejezetten értek az okostelefonokhoz
Ha számít mezei felhasználásra kell, semmi játék, telefonálás/messenger/böngészés...
Egy kézzel használható legyen: 4,7" - 5,2"Ha egyéb javaslatotok van azt is szívesen meghallgatom [ lehet olcsóbb kategória is bőven elég ]
Előre is köszönöm,
[ Szerkesztve ]
-
harkhon
tag
Sziasztok,
Lassan telefont szeretnék venni és tanácsotokat szeretném kérni, hogy kb merre érdemes nézelődnöm:
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
max. 50ezret szánnék rá , de akár előfizuval/hűséggel részletre is bevállalom
- Használt vagy új?
Mindenképpen újat szeretnék
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál?
Szolgáltatónál venném, elsősorban előfizetésre [ először a vodafone háza táján nézelődnék ]
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Legalább 2 év
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Semmi extra, általános használat, telefonálás, messenger, viber, térkép
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Mind1, eddig winphone-om volt, most androidra gondoltam, de ez nem fontos
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Ha lehet 5,2" nél ne legyen nagyobbElőre is köszönöm a segítségeket.
Üdv,
P3dr0Egészség legyen és térerő!
-
harkhon
tag
válasz BenHans #90597 üzenetére
Szia!
Köszi szépen Igen már volt, hogy érdeklődtem, csak nem mindig nekem kellett a készülék és másnak mások voltak kicsit az igényeik és mivel nekem tényleg nulla a tudásom, [már azért néminemű alakulgat] ezért kérdezgettem többször is.
Remélem nem vettétek tolakodásnak!
És még egyszer köszi a tanácsokat ;-)
Üdv,
-
harkhon
tag
válasz harkhon #90566 üzenetére
Sziasztok!
A lenti telefonokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata/véleménye/infója?
Köszi szépen az elég részletes választ
Megmondom őszintén, hogy nem hittem volna, hogy ennyi mindent kell nézni , pl én csak processzornál az órajelet/a magok számát néztem :/
saccra, 30-50k körülire gondoltam, akár lehet használt is, de garancia legyen még rá mindenképpen.
Játékra, mármint nagy grafikai igényűre nem használnám, és GPS legyen benneAmiket eddig néztem: - Nokia Lumia 735
az androidosak közül pedig: Meizu m2; DOOGEE VALENCIA2 Y100 Pro; Huawei G Play mini; Lenovo S60; Xiaomi Redmi 2 Pro; LG Spirit Y70 H420n
Persze bárminemű javaslatot elfogadok mert, mint említettem egyáltalán nem értek ezekhez, csak úgy érzem most már megérett a készülékem a cserére [Samsung s5350 shark ]
Köszi,
-
harkhon
tag
Köszi szépen az elég részletes választ
Megmondom őszintén, hogy nem hittem volna, hogy ennyi mindent kell nézni , pl én csak processzornál az órajelet/a magok számát néztem :/
saccra, 30-50k körülire gondoltam, akár lehet használt is, de garancia legyen még rá mindenképpen.
Játékra, mármint nagy grafikai igényűre nem használnám, és GPS legyen benne
Amiket eddig néztem: - Nokia Lumia 735
az androidosak közül pedig: Meizu m2; DOOGEE VALENCIA2 Y100 Pro; Huawei G Play mini; Lenovo S60; Xiaomi Redmi 2 Pro; LG Spirit Y70 H420n; DOOGEE Turbo Mini F1
Persze bárminemű javaslatot elfogadok mert, mint említettem egyáltalán nem értek ezekhez, csak úgy érzem most már megérett a készülékem a cserére
Köszi,
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és lenne 1-2 kérdésem:
- Android/Windows ajánlottabb??? [ mezei felhasználás mellett/ nem tudom pontosan az igényeket, eddig nem volt okos telefonom ]
- Nagyon sok kínai márkát lehet látni, amik lényegesen olcsóbbak, mint mondjuk a Samsung/Apple ezek közül melyik amelyik nem csak olcsó, de azért használható is? [ pl ilyeneket is láttam .: Cubot, Doogee, Elephone, Meizu, OnePlus, Oppo, Utok, Xiaomi... és még sokan mások ]
- Illetve, hogy mire érdemes figyelni? [ mennyit számít a memória/processzor, mi a minimum, ami alá felesleges menni]
- Illetve annyi, hogy a kijelző méretét nem szeretném, ha nagyobb lenne, mint az 5" de igazából a 4,7-4,8 közöttire szavaznék
Előre is köszi a segítségeket!
Üdv,
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyikre lenne érdemesebb beruházni és miért?
Lumia 550 vs. Lumia 735 ?
Sok különbséget én nem láttam, talán a 735-ben jobb a hardware????
Köszi,
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, eddig nem okostelefonom volt, sőőőt nem is tudok róluk szinte semmit.
Érdeklődnék, hogy mi a különbség a microsoft és az android rendszer között???
Nekem igazából semmi extra alkalmazásra nem lenne szükségem, játékra nem használnám, telefonálás/sms/GPS/vaku legyen kb ennyi.
Használt is lehet a telefon annyi, hogy legyen azért rá még garancia, 30- max 50k-t tudnék rá szánni.
Köszönöm!
P3dr0
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Egy telefont szeretnék a hugomnak, valami nem túl drágát, erről mi a véleményetek?:
,vagy még mindig az open dott? esetleg egy doogee x5?
Köszi előre is!
P3dr0
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen telót érdemes venni, ami a következő igényeket elégíti ki:
- mindenképp Microsoft-os legyen
- 4,5" - nagyon max 5"
- legyen benne vaku
- elég a tűrhető kamera az előlepi nem fontos
- legyen benne GPS
- telefonálásra, sms-ezésre, GPS használatra [néha] kellene, illetve netezni lehessen rajta, más app igazából nem fontos
- husszú távra szeretném [legalább 2 év]Előre is köszi a válaszokat!
Üdv,
-
harkhon
tag
válasz Peterzon94 #87854 üzenetére
Köszönöm szépen!
az appok nem igen számítanak, általános használtra lesz, szóval net/gps legyen de a net is csak hébe-hóba kellene, más nem jut eszembe.
Én is a 640 és a 730/735 között vacilálok egyelőre.Üdv,
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, eddig egy butuska telefonnal rendelkezem, úgyhogy nem nagyon vagyon képben a mostani telókkal.
Először is érdeklődnék, hogy mennyire számít, hogy pl windows vagy andrioid van rajta? gondolok itt a megbízhatóságra,igényre,támogatottságra.- Ár: 30-50 k max.
- Lehet használt is, csak legyen jó állapotú/lehetőleg még garis legyen.
- legalább 2 évet bírjon ki
- leginkább telefonálásra használom, GPS kéne, néha net, a fényképezés nem jellemző
- lehetőleg ne legyen 5"-nél nagyobb, ha megoldható inkább kisebbHirtelen ennyi jutott eszembe.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
-
harkhon
tag
válasz harkhon #82499 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a húgomnak keresnék telefont a következő kritériumokkal:
- Ár: Max 22.000 Ft
- Elsősorban új, de ha használt az nem kizáró ok, csak akkor még legyen rá garancia
- Hol venném meg: kb bárhol, csak postázzák ki
- Hosszú táv ~2 évre
- Mire használnád: néha net, zenehallgatás, fényképezés, előlapi kamerája is legyen
- Androidos legyen
- Illetve 4,5" és 5"között legyenElőre is köszönöm a tanácsokat!
Üdv,
P3dr0[ Szerkesztve ]
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a húgomnak keresnék telefont a következő kritériumokkal:
- Ár: Max 22.000 Ft
- Elsősorban új, de ha használt az nem kizáró ok, csak akkor még legyen rá garancia
- Hol venném meg: kb bárhol, csak postázzák ki
- Hosszú táv ~2 évre
- Mire használnád: néha net, zenehallgatás, fényképezés, előlapi kamerája is legyen
- Androidos legyen
- Illetve 4,5" és 5"között legyenElőre is köszönöm a tanácsokat!
Üdv,
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék majd vásárolni, körülbelül 1 hónap múlva lenne esedékes, gondoltam kérek pár javaslatot tőletek.
a kritériumok a következős lennének:
- Árkategória. 25-40 K
- Használt vagy új Új legyen mindenképpen
- Hol vennéd meg? Vodafone, vagy fuggetlen, a lényeg, hogy legyen hozzá garancia mindenképpen.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? mindenképpen hosszu távon , több mint 2 év
- Mire használnád? telefonálás, sms, néha net [menetrend, email...] , esetleg viber, gps
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Passz, most egy 4éves [nem-okos] telóm van, ezekkel nem vagok képben, olyan kéne aminek jobb a támogatottsága
- Milyen kialakítású telefont keresel? annyi igényegm lenne, hogy ne legyen túl nagy a kijelző [4,3 körüli]Illetve, hallottam olyanokat is, hogy elég olcsón lehet neten rendelni talán Kínai telókat, ha megbízhatóak az is szóba jöhet, nem akarok feltétlen a márkáért többet fizetni.
Előre is köszi az ötleteket, bármilyen további kérdésre szívesen válaszolok :-)
P3dr0
[ Szerkesztve ]
-
harkhon
tag
Sziasztok!
Tudnátok valami jó qwerty-s okostelefont ajánlani amit nálunk is lehet kapni, mert én a Samsung Galaxy Stratosphere II -re gondoltam, de azt nemigen tudom beszerezni
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
P3dr0
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Formula-1 humoros
- OpenWRT topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Witcher topik
- Igen nagy külső adattárolókat is kezelni fognak az Xboxok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 13 128GB Fekete Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4005
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4003
- IPhone 15 Pro max 1TB!!! Gyári független 2025.02.16. Apple jótállás akku 100% /65 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest