Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
13 éves húgomnak szeretnénk telefont:
-körülbelül 50k a keret (picit több lehet, csak új legyen és garis)
-elsősorban 'médiát fogyasztana' róla, (de azért 5 hüvelyk alatti lenne jó, mert mégiscsak egy kislány)
-valami nőiesebb forma / szín előny
-android legyen
-valamennyire bírja a strapát (kizártnak tartom hogy ne esne le legalább hetente...)Tudnátok esetleg segíteni? Köszönöm!
Nekem tetszene pl egy fehér motog, nem overkill és egész jól bírja az eséseket, de valószínűleg van jobb ötletetek és ezért is kérdezem
-
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
Sikeresen összetörtem a telefonom (LG Q6) és szeretnék tippeket kérni hasonló árszinten (~50k, hogy sose kelljen védőtokocska, meg egyéb funkciógátló béndzsaságok, ha összetörik akkor ne kelljen malacperselyt is törni hozzá). Az lenne a legfontosabb kritérium, hogy zsebben hordható legyen (140-145 mm max hossz), körülbelül 1-1,5 évre tervezném (szegény q6 mondjuk nem érte meg a 10 hónapos kort )
Mit ajánlotok? Hüleység lenne egy új Q6, én teljesen megvoltam vele elégedve?
Köszönöm -
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
A feleségem (aki nem egy advanced okostelefon felhasználó) nyaggat, hogy a telefonjával nem lehet fényképezni (vernee mix2, el is kell ezt a dolgot fogadnom, mert tényleg nem lehet), de ezen kívül tökéletesen megfelel neki, nem is akarja lecserélni, de mégis hetente 3x szóba kerül, hogy használhatatlan és ezért szeretném meglepni valami olyan csodával ami legalább szép képeket csinál.
Itt jön a gond: sok pénz nincs, 100 ezer alatt jó lenne megállni. (A csodakamerákat pedig talán nem ebbe a szegmensbe tolják), de cserébe az se baj ha régebbi, így arra gondoltam, hogy egy pixel 2 jó lehetne (de ez még így két évesen is kb másfélszerese a szándékolt keretnek...) De Ti értetek is a dologhoz, ezért kérdem tőletek hogy:
100k körül mi csinálja a legszebb képet, ne legyen használt, de lehet páréves modell is ha még valahonnan beszerezhető? A többi dolog (értelmes kereket között persze) nem számít most.
Köszi! -
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
Családunk egy fiatal nőtagjának keresünk telefont, főleg mediafogyasztasra. Minél nagyobb és minél gyorsabb legyen, 100-125 körül. (kamera, extrák nem relevansak, amoled se kell feltétlenül.) Eddig mi9 és Huawei View 20 merült fel érdemben. (mindkettővel van pozitív személyes tapasztalat) De jó lenne esetleg még ezeknél is nagyobb méret és legalább ez a gyorsaság. Tudnátok valamit ajánlani? (A71, K30? Érdemes várni esetleg kicsit?)
Koszi! -
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
Két kisgyermek mellé (tuti sokszor lepotyog, esetleg vizes lesz) szeretnék a feleségemnek űj telefont (mi9 van jelenleg) ami 250-ezernél lehetőleg nem nagyon drágább és a lehető legjobb kamerával rendelkezik. (jó a kinai vonal továbbra is, nem feltétlenül kellene 120herz meg turbo gamer képességek, ha valamennyi vizállóság belefér az nyilván öröm, de gondolom a betegnagy kamerák virágkorában azt már nem lehet elvárni, hogy feltétlenül kibirja az asztalról való leesést)
Köszi! -
nemmaradtnév
tag
válasz yuing #167157 üzenetére
Mit takar, hogy nem használható a pixel? (nexus5om volt, szerettem.) de igazibol az osszes felsorolt opcio 'túl erős' vagyis hat elmeletileg melegszik es sokat fogyaszt, ahhoz kepest hogy csak a kamera lenne fontos. (kerdem ezt feluletesen atfutott teszt alapjan). Es ha nem maxolnank ki a keretet?
Amugy ez egy vicces dolog, mert magamnk pedig pont olyan telot szeretnek ami csucshardver a leheto legbutabb kameraval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- Adobe Illustrator kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Windows 10
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest