Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Szeretnék venni a közeljövőben egy használt telefont itt hardveraprón , a limit olyan 30ezer forint körül fog alakulni . Már láttam ennyiért samsung galaxy S telefonokat , általába játszanék vele és filmet néznék meg néha neteznék .
-
nepszter1
addikt
a tescoba láttam egy samsung telefont fehér volt elég nagy a kijelzője nagyobb mint a galaxy s3nak és 60ezerforintba a nevére sajnos mér nem emlékszem
hmm nem olyan biztos hogy ez volt valami 5ös számra is emlékszek a végéből .
De erről a noteről vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
60-80 között volna szükségem egy telefonra a lényeg hogy brutal nagy legyen a kijelzője
-
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék 4.7" vagy 4.5" telefont megbízható legyen legelsősorban és fehér. Lehessen vele csinálni vele jó minőségű képeket. a Keret sajnos max 40k áfával együtt . ( Barátnőmnek kellne a telefon )
Jobban szeretnénk kinai telefont venni mert az olcsóbb
-
nepszter1
addikt
Hali keresnék telefont 5'' lehet 4,7'' 4,5'' is kártya független legyen, nem baj hogyha dual simes max ára 20ezer. Köszi szépen
-
nepszter1
addikt
Sziasztok Picit elbizonytalanodtam a note10 pro vásárlásával , mivel elégé sok a hibás készülék belőle , a Poco X3 pro-t néztem ki helyette . Sokat jelent az amoled vs ips kijelző ? Vagy várjak a note 11 pro-ra ?
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Vacilalok a Xiaomi 13T és a 13T Pro modellek között.
Megeri e az a plusz pénzt a pro? Illetve hogy 8gb helyett ugye 12gb a ram.Teljesen átlagos felhasználásra lenne nagyon nagyon ritkán játszok a telefonon.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Keresek Samsung telefont max keret összeg 100k és fő lényeg kamerája legyen elfogadható.
Újonnan lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest