- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
P4lom5 #168083 üzenetére
Egy minőségi telep többet bír, 1000+ 0-100% ciklus kéne h legyen bennük. A samu sgs2-őm 10(!) éves eredeti akksija még mindíg működőképes. Igaz már 5éve nem használom, csak évi 1-2 ciklus erejéig.
A 2016os szintén samu s7edge-em napi szinten használom még, fiatalabb korában igyekeztem 10-90% között forgatni. Ma az eredeti kapacitás kb 60%-át tudja - de ebbe az is belejátszik, hogy minden sokkal harverigényesebb már, mint 5éve.
Gyenge akksit utángyártott kínaiból láttam (sgs2-höz vettem anno), felpúposodott, kukáztam. De hozzátartozik, hogy a teló fél évig töltőn lógva osztotta a netet, akksi végig 100%-on gyilkolva.
-
Zoleee83
addikt
válasz
P4lom5 #168083 üzenetére
Kb mindegy, vagy kifogsz egy jót, és évekig birja, vagy elpusztul 1-1,5 év alatt.
Nálam a Redmi 4x-nek 4 év után is 2-3 napos akksija van, előtte az S3 1 év után felpúposodott. Most egy Mi 11 Lite 5G NE fogja váltani.Talán egyvalami van amit sosem tettem, éjszaka nem hagytam töltőn, illetve sosem merítettem kikapcsolásig. Mostmár legalább 2év gart adnak a 100k feletti telefononokra, így 2 évig ez minimum cserés.
Én pl autóba sem veszek márkásat, mert tök mindegy, most a Noname Auchan akksi 3+ éve bírja előtte a Bosch 1 év után megadta magát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest