Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Mint MTK nincs, de valahol olvastam -már nemtudom hol, lehet itt fórumon-, hogy jó az jó az, de csak több magban, egy magon Qual jobb, összehasonlításban, ami csak szimpla paraméter, nem volt egetrengető nagy különbség a 2 között, MTK mellett a Kékfog 4.0 szól, meg a fhd videózás, viszont régebbi 1 évvel. a Mali400-assal viszont másféléves házasságban voltam és nem valami húdekirály..
Helyedben először végig olvasnék mindent, feldolgoznám az olvasottakat és, ha utána valamit nem találsz rendben, írsz, de ez valahol logikus is, hogy Qual erősebb egy magon, mivel a S200 és MTK6582 között nincs olyan különbség -amik fent elhangzanak-, ezért a Qual, mert nyilván a felhasználók nem fogják nagyon strapálni. És mint írtam, Mali400ashoz volt "szerencsém".gollari11
Így 2014-ben már illene elfelejteni az 512 MB-ot Xperia M
Üdv.:M.
-
őstag
válasz bandus #58570 üzenetére
BB Z10, ha érdekel, 4G-set keress, üzemidő átlag 1 nap komolyabb használat mellett, de az tényleg olyan, hogy nem rakod le a kezedből, nálam visszafogottan volt már 3 nap is. de az a 3 az nagyon visszafogott volt legtöbbször 2 napot megy. Androidos appok mennek rajta, csak gyorsabb a rendszer érezhetően. És azért a HW is erős( MSM8960 Krait magok, 2x1,5GHz, 2 giga RAM.)
Droidból szerintem Xperia SP vagy Moto G inkább, SP-ben erősebb a hw, Moto G-ben alapdroid van.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Smile8822 #58580 üzenetére
Én a helyedben nem cserélném le az i5S-t .. nincs nála jobb, de hasonló sem.. adott jó rendszer, minőségi telefon, jó felszereltséggel. Samsung a TouchWiz miatt vérzik, persze Note 3 már jó.. 3giga RAM+Snapi800. Ha mindenféleképpen lesz csere és csak ezek játszanak, akkor Note3.
csibabu
F70.. erősebb..de nem lesz gyönyörű kijelzője, az tény. De a +10 ppi ne döntsön már.
tankraid
Barátnődnek használtan BB Z10(4G) 40-45k körül mozognak.
Újonnan , bár nem írtad, Tnél LG F6. Függetlenben Xperia M ..Ha csak a hw-t nézzük, akkor 1520 és 930.
DanielLong
4G-s BB Z10. Utána Xperia SP és Lumia 820.
Xperia SP-ben van a legerősebb SoC: MSM8960T. Z10 és L820ban "csak" MSM8960. RAM, L820 és SP 1 GB, Z10 2GB. Kijelzőben Z10 viszi a prímet. i4 régi. S3 mini meg nem jó.(mondta ezt egy tulaj)
TeebyKay
LG F6 vagy Huawei G6, F6 picit erősebb és olcsóbb is. 46k vs 52. T-nél.
Független: Moto G, előnye a Stock droid, hátránya, hogy nincs hivatalosan forgalmazva és nincs magyar nyelv.
Bocaa
Sajnos én sem tudok mást, ami kicsi lenne. Sajnos most a nagy a menő ..
-
-
őstag
válasz BigPhoenix #58613 üzenetére
Üdv!
Árban mennyi kb? 50-60-70k?
russel87
Igazából mind1 szerintem. Nagyjából ugyanott lennél mind2-vel, hw-ben minimálisan erősebb az F6, viszont a G2m-nek nagyobb a kijelzője.. igaz, ugyan akkora felbontással, de a hátlapi gombok is aranyosak.
t.thomas
BB Z10(4G-s), Sony Xperia SP, LG F6, Huawei G6, HTC Desire 601.
Noha a BB Z10 nem droid, droidos appok mennek rajta és nagyon jó kis telefon, megérezné a gyorsaságát. Előtte nézzen videót azért.
-
őstag
válasz russel87 #58619 üzenetére
Én szerintem a G2 minit, nem éreznéd meg a különbséget szvsz, viszont egyedibb a külseje
BigPhoenix
Hali!
Az alap térkép gagyi, van google maps, vannak offline térképek: pl navfree, Waze.. nem nagyon szoktam navigálni, de ha a topicba kérdezel segítenek, de én is körülkérdezgetek.
Droidból Talán Xperia SP, de arról norbert1998 tud többet mesélni, hogy mennyire bírja a strapát.
Ő is mindjárt jön.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Stauffenberg #58623 üzenetére
"... fogadd meg, hogy soha többé nem veszel Samsungot..."
Én csak SG3-mal szívtam.. 2 hétig.. bőven sok volt
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz norbert1998 #58636 üzenetére
nem akartam visszaolvasni, annyira nem érdekes.. marad a független, használt ott meg BB Z10, Xperia SP, L820.
-
őstag
válasz norbert1998 #58651 üzenetére
attól függ honnan, milyen garival g2 minik is hasonló árban mennek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #34322688 #58658 üzenetére
Gondoltam. Ott korrekt a gari
Comicboy
Ha nincs nagy árkülönbség, akkor mehet, de amúgy szerintem elég a "sima" is. Játékra egy Xperia SP azért jobb lenne
kenyerr
Amiket Norbi felsorolt, azok jók. Esetleg még a partnero-nál korrektek, ha kell a gyári gari, akkor meg emag.
-
őstag
válasz nagy.geri90 #58671 üzenetére
L635 mehet. Vagy nézz használtan T-s BB Z10-et..erősebb a hardvere és 1 nagyon komoly vérfrissítést még tuti fog kapni. Hosszútávra szerintem jó, főleg, ha a wp neked monoton.
Szerk.: Ha egy boltba bemész és van egy L820asuk akkor az jobb a 635nél, de netről nem lehet rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz nagy.geri90 #58708 üzenetére
Hali!
Ha fontos a strapa, akkor Cat B15, ha nem akkor BB Z10, L820, P6. ebben a sorrendben.
Weeman1
Azért ha a minőség túlárazott ... én személy szerint még nem láttam olyan droidot, ami valamelyik gyártóé volt és közel olyan gyors volt mint a stock.. csak a HTC-nél. Mielőtt.. nem mondom azt, hogy az LG szar, sőt, azt is sokat ajánlok haveroknak is, Huawei sem, Sony sem annyira.. egyedül a Samsunggal van bajom, mint mindenkinek.
Miamiquake
Ha még belefér újonnan 30k körül van Xperia M.
Ha nem, akkor használtan, ha találsz LG 4X, Lumia 625, Xperia L.
RK
Hosszú/rövid távra? Mire használnád?
Ezek közül N4.
Vagy más: BB Z10 LTE 75k[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MrPurple15 #58723 üzenetére
+1 G2!
devergo74
+1 w333 kollega listájára, és főleg Nexus 4 és BB Z10.
-
őstag
válasz Miamiquake #58729 üzenetére
Én láttam, igaz jegelve voltSzerintem az S2 még jó, de inkább Xperia L-t vennék, ha egy mód van rá és 1-2k nem számít. Azt látok 25kért 27kért is.
-
őstag
válasz Viktor0610 #58737 üzenetére
Juuj de jóó.. te is itt vagy Nem mondom, hogy csak a BB, amint látod ajánlok mást is, de nyugodtan olvass vissza, és igen a BB gyorsabb, ha beteszel mellé valamit. Valamint, keress 2 giga RAM-os telót annyiért, mint a BB,ha az első nem számít neked. Mr hipiszupiandroid.devergo74
Ha nem számít a hazai support, a magyar nyelv, a Krait proci és a 2 giga RAM, akkor veheted azt is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz nagy.geri90 #58751 üzenetére
Cat B15 valóban bír mindent, semmitől nem kell féltened, de netezni nem nagyon fogsz rajta tudni és gyors se lesz a telefon, főleg alkalmazás váltásoknál, hála a kevés RAM-nak. Ha strapálni fogod rendesen, akkor ajánlom csak.
Általad felsoroltak közül L925 / BB Z10. Azért, ha lehet, nem kell dobálgatni őket.
-PLevi-
+1 a Note-ra
-
őstag
válasz saphancs #58774 üzenetére
Szerintem G2 mini vagy Huawei G6.
Viktor0610
Azért vagyok elfogult, mert ismerőseim középkategóriás(+S4) telefonjai mellé odateszem és gyorsabb? Ők is látják, ők is azt mondják? Nem sokkal, külön külön nem tűnik fel. Amúgy nyugodtan olvass vissza, nem ajánlottam senkinek sem sem G2 minit, sem F6ot, sem Xperia SP-t, semmit .. Csak a Z10et igaz? Ha valaki abban az ársávban keres, akkor elég komoly versenyző, nem fogsz találni úgysem olyan, hivatalosan is forgalmazott telefont, amiben 2 giga RAM van, már csak ezért is. És még egyszer.. láttam amit láttam.. ja, meg, hogy miért ajánlom mindenkinek akinek lehet .. hm.. mert minden nap használom és tudom milyen. Én itt részemről kiszállok, nem érdekelnek ezentúl senkitől válaszok erre.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz Mr.Grincs #58939 üzenetére
Én inkább a G2-t venném. Ne érts félre.. de 2 S4 közül, egyik sem nyerte el(alap rom-mal) a tetszésemet sebességben, ahhoz képest, hogy mennyibe kerül. Szerintem a G2 gyorsabb picit. De, ha neked nem számít az a pici, akkor vedd, főleg, ha custom romot is teszel rá, de ugye akkor ugrik bizonyos kedvezmény -ha jól tudom. Ez az én személyes véleményem, még sokan vannak így, ahogy én, ezt lehet fikázni, lehet "tetszikelni", nem fog megváltozni.
HRicky
Azt ugye tudod, hogy a Q5-tel nem nagyon fogsz tudni játszani?! BB HUB miatt a többire kiváló lenne. Írni meg sokkal jobb rajta, mint egy érintősön.
Ha tudod, tapogasd meg. Vagy a Q5öt mondanám vagy a G2 minit.
-
őstag
Hali!
Én a Z1-et venném.
Lac99
+1 az SP-re.
fradimil3
Nem tudom, hogy a többiek mit néztek be, de nekem tökéletes volt a link. Amúgy is pont ma néztem a telefont. RAM-ból nagy előny az 1 giga, de SoCban nagy hátrány a snapi 200. Én egy Snapdragon 200-ért nem adnék ki ennyit, hiába a WP, hiába a többi jóság. Sokallom azért a hardverért az árat. Akörül még a Lumia 630 ugrik be dual-ként, de abban nincs ennyi "kényelem"/szolgáltatás, és 1 giga helyett is csak 512MB RAM van. Dual Simes topicban többet tudnak a dual simes telefonokról.
-
őstag
Akkor az M8
fradimil3
Gondolkodás nélkül a L820at venném, hiszen jóval erősebb.
Kreash
Navonokat nem ismerem.
Más: Új: Xperia M, Használt: BB Z10(nem android, de andoridos appok futnak rajta, viszont nem lassul be és nem laggol)
kivlov
Z1C jó kis készülék, kis házban nagy erő. i5c helyett én is inkább az 5S-t venném. Vagy 5öt... 5C és 5 között csak annyi a különbség, hogy nagyon ronda az 5C.
rene85
kínai és dual simes telókban a dual simes topicban tudnak segíteni
darkhembl
Sebességben Z1, Z1c, One(M7), Nexus 5, LG G2. Kamerában nem tudom melyik a király, erre majd jön más Ha nem csak droid játszana akkor a kamerakirály: Lumia 1020 lenne.
-
őstag
válasz stigma #58963 üzenetére
Hali.
L70ben ha jól tudom, akkor egy Snap 200 van ...
Én a BB Z10-et mondanám, ami erre tökéletes lenne, mert
-Ami kézre áll és nem tégla => ez neki olyan 4,5 "-os kijelzőt jelent 4,2", HD
-Általános felhasználás + telefonálás => FB,chat,nezetés,youtube FB gyors, net gyorsabb, youtube is.
-Bővítési lehetőség => MircoSD pipa
-Bluetooth (vagy NFC legyen benne) mind a 2
-OS az mindegy(Android, WP) BB, de droidos alkalmazások futnak
-Ne keljen a romot cserélni vagy rootolni a telefont hogy normális legyen, mert
-Nem feltétlen szükséges de ha lehet színt is választani belőle akkor egy fontos plusz fehér .. elvileg piros is van valahol
-Ár:50k 55k a legolcsóbb gsm boltban. És innen is venném, ha ez lesz, mert itt van fehér 4G-s ennyiért, ha minden igaz. De megéri bőven azt az 5k+-t hiszen erősebb(?), és a RAM is 2 giga,Android vonalon pedig Huawei G6 ami csajos.
-
őstag
válasz stigma #58969 üzenetére
Szerintem gesztusokkal sokkal egyszerűbb és elegánsabb a vezérlés, én is használom egy ideje... droidot is gesztusvezérelnék már szerintem neki megfelelne Sőőt.. lassan ittvan a 10.3 hivatalosan, azzal meg megint egy csomó minden megfog újulni és javulni fog, szóval még jobb lesz .. én személyszerint nem váltanék vissza androidra semmi pénzért, és nem csak én vagyok vele így, hanem a BB felhasználok 95%-a Sok sikert a választáshoz!
-
-
őstag
Az SPben van a legerősebb 2magos SoC, ami sok 4magosat is helyben hagy.. Snap 400-as 4magosakat, a 2 magos Snap400-as is veri, Exynost meg nem ismerem, de vélhetőleg az sem Krait magokból áll, viszont Samsung sokat gondolkodna, és lassú is lenne. Jó lesz az SP, nem fog akadni
Lauda
Én inkább Xperia M-mel skypeolnék, mert van előlapi kamerája. 30k körül mozog, annyiért best buy, már csak a RAM miatt is.
-Solt-
630-nak nagyobb a kijelzője, igaz, borzalmas ppi-vel, viszont újabb és eleve 8.1-el jött. Meg .. jobban bírja pl akkuval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok