Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Kenderice #146496 üzenetére
Próbáld már végig, hogy fixen 2 3 és 4 G re állítod a készüléket. Valami miatt mintha nem váltana le 4Gről 3Ra közben 4G-n nincs térerő 3G-n van. Illetve lehet van 4G térerő is, csak lehet a készülék nem ismeri azt a frekvenciát amin a 4G jön. Tudja a B20 as 800 MHz-t a teló?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz -szabi- #146543 üzenetére
Nem biztos hogy rossz irány, én nem vennék Ulefone-t se Cubot-ot, mindegy hogy strapa telefon vagy nem, ilyen márkákért nem adnék pénzt. Majd jönnek mindjárt akik elmondják miért jók ezek, az én véleményem az, hogy nem jók.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ubyegon2 #146548 üzenetére
2008as cég, közel 7 milliárdos forgalommal tavalyról, nem a szokásos gagyiboltos weboldallal, hanem egy normálisan megcsinált oldallal. Szerintem nem lehet gond, persze hogy milyen garit adnak gyártóit vagy boltit, azt nem tudom.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz tsgkmr #146666 üzenetére
Feleségem P9 ese ezt is csinálta, ment akku cserére, és rá nem sokra végleg meghalt. Akku csere után jobb lett, de szerintem nem csak az akku a hibás, ilyenkor valami más gubanc is van.
Szóval én nem cseréltetnék akkut benne.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #146677 üzenetére
Pár hete néztem akkor tuti a Telenornál voltak a legjobb áron a telefonok azonos kategóriás csomagokat nézve.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz karolyabrosz #146747 üzenetére
Bécsben fizetnek is érte csak hozd el, nyugaton minden olcsóbb, és jobb is, dupla ram erősebb soc.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #146791 üzenetére
Ez így nem egészen igaz, a P30 asok (a sima és a Pro) VoLTE-n pl tuti dual aktívak. Más VoLTE-s dual simes telefont még nem próbáltam.
-
sfdrakex
nagyúr
Pedig van. Ha be van kapcsolva a VoLTE Telenoros és Digis kártyán is, akkor ha egyiken beszélek bejön a másikról is a hívás, míg kikapcsolt VoLTEnél nem. Többen kipróbáltuk, P30 asokkal és P30 Prokkal is. Először azt hittük dual aktív, de rájöttünk csak VoLTEn.
Lehet variálni az elnevezést, de úgy viselkedik mint a dual aktív.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Akkor nem dual aktív, de VoLTEn kezel egyszerre 2 kártyán is hívást. Szóval aki szeretné, hogy egyszerre elérhető legyen 1 készülékben 2 kártyán ez lehet egy opció. Mindegy hogy nevezzük a dolgot, amire való a dual aktív arra ez a megoldás is jó.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
Ha láttam nagyobb akcióban akkor az garantálja, hogy újra lesz karácsonyig is abban? Szerintem nem. Az ilyen kérdésekre ne várjon senki értelmes választ, mert senki nem tudja. Nyilván páran tudják, akik árazzák a készülékeket az áruházakban, de ők meg nem fogják ideírni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz karolyabrosz #146822 üzenetére
gyakorikerdesek, . .. Ezt komolyan gondoltad? Mert viccnek durva lenne. DE ha már ott vagy kérdezz már rá a Huawei P40-re és a Galaxy 11re, iPhone 12-re illetve a Redmi 9 re is, hogy melyiket érdemes venni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz aprokaroka87 #146847 üzenetére
Már akartam mástól is kérdezni, mire kell másod telefon? Ennyi simed van?
Egyik fiamnak is Meizu M6 van, 35 ért jó volt 1 éve, de most nem azt venném.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz aprokaroka87 #146849 üzenetére
Értem. Régen nekem is volt saját és céges telóm is, de sajátomat korlátlan beszédesre váltottam és cégest beszüntettem. Aztán sajátba került mellé egy Digis teszt sim. Igaz enyém 128 gigás, de így hogy nem foglalkozom a tárhellyel, még így is csak 31 a felhasznált. Odafigyeléssel pár giga felszabadulna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok