Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DS39
nagyúr
válasz maggi1886076 #7462 üzenetére
mini 2, tipo, a többi felejtő.
bocs, ez nem neked akart válasznak menni
VD: ne viccelj már, HTC? lehet hogy jól optimalizált, de 600 MHz-es procin rengeteg program el sem indul majd, a TW meg lehet nem tetszik, de nem is kötelező használni, bármilyen launcher megteszi helyette, ezért háttérbe szorítani balgaság.
egyébként ezek közül a legjobb mini kettő, mert az a proci húzható nyugodtan 1GHz-ig, sok modellben azon az órajelen "kegyeg".
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz maggi1886076 #7321 üzenetére
1,5 + 4 GB a tárhely, zenéhez lehet kevés az a 4.
-
DS39
nagyúr
válasz Bogyó bá' #7231 üzenetére
én sem, de nem vágod mit írunk?
drága WP7, akár 7.8 legyen is, egy szintén drága Android 4+-os rendszert nem ver le, max adott esetben sebességben, de multimédiás képességekben semmiképp. több mindenre használható a droid, szabadabb rendszer szűz állapotban is. ha WP8-ról és Droid4+-ról beszélgetnénk más lenne a helyzet, ott azért már elgondolkodik az ember, meg az a WP a jövő, tehát lesz rá támogatás, programfejlesztés.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Bogyó bá' #7228 üzenetére
bluetooth fájlküldés nem megy, fájlmásoláshoz zune kell, innentől offos a wp7 rendszer számomra, a flash hiányáról már nem is beszélve.
egyébként ő S2 és a Lumia 800 közül vacilált, tehát nem olcsó droid vs WP volt a kérdés.a kérdező a Telenornál szerződéshosszabbítással akar venni telót, WP7-re meg 2 év hűség marhaság lenne, jövőre már a kutya nem ír rá alkalmazást.
Skydrive van droidra is, én is előszeretettel használom.
[ Szerkesztve ]
-
-
DS39
nagyúr
válasz Irmscher 353 #7000 üzenetére
csak a byte-ok esetében 1024 a váltószám. 1 GHz = 1000 MHz
-
DS39
nagyúr
válasz -HajTömeg- #6762 üzenetére
Én a Tipo-t venném, de a leírtak alapján a Lumia 610 lesz a megfelelő.
-
DS39
nagyúr
telefon mondjuk nem árt adott esetben, ha egyedül jár iskolába tömegközlekedéssel, akkor bármi történhet, tudjon segítséget hívni. amúgy én vagyok a "hülye" hogy okostelefonról akarnálak lebeszélni mikor már alig kapni sima telefont (értsd olyat ami nem kuka szint sajnos, pedig szerintem még lenne helye egy stílusos összecsukhatósnak)
-
DS39
nagyúr
válasz -HajTömeg- #6613 üzenetére
De van rá ICS azaz 4.0
Blade 3 olcsóbb, de a G300-on van vaku + IPS a kijelző, ami kicsit szebb.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz premete #6093 üzenetére
Jó de a kérdező windowsost akar, most mondja hogy Star 3, vagy mini 2? Mert az is érintős..
Egyébként nem mondta hogy üdvözítő megoldás, viszont ennyi pénzhez ez a közel.
minek?:S:
Több milliót adtak el világszerte, annyira szar csak nem lehet, bár tény hogy én sem azt vennék hanem 710-est vagy 800-at mert hardveresen jobbak.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz minek?:S #6081 üzenetére
ha belegondolsz, a többi mobilrendszerhez képest optimalizálatlan, kevesebb ram és kevesebb mag elég ahhoz hogy gördülékenyebb legyen akár egy iOS akár egy WP. ez tény. (persze az android sokkal több hardveren kell fusson, de akkor is). igazából az Android rendszert az alsó-középkategória tartja el, mert ott nincs vetélytársa.
-
-
DS39
nagyúr
ár/érték arányban a Blade 3 jobban megéri, bár kár a vakuért. a G300 frissíthető ICS-re.
a ZTE-ben nagyobb az aksi (ettől persze merülhet hamarabb, optimalizálásban jó a Huawei, a ZTE nem annyira), ill. a Huaweinek IPS a kijelzője. kb ennyi.w333: amit a Telenor árul abban nincs, csak ha függetlenül veszed.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz maestro87 #5966 üzenetére
ez a sima Kis. a Kis PLUS-ban annyi van amennyit írtam ettől is pluszos. (egyébként a topikjában írták, olyanok akiknek már van, meg az Y200-as topikban is fejtegetve lett úgy egy hónapja hogy melyik éri meg jobban, aztán az jött ki hogy PLUS a RAM miatt)
itt egy konkrét hsz erről: [link]
azt tudni kell hogy itt azt írja hogy az android foglalt és szabadokat összeadja, ami sosem teszi ki a teljes fizikai ram méretet mert abból egy kicsit (néha többet) az OS maga lefoglal.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz maestro87 #5880 üzenetére
De a cél az olcsóság, tehát ha a zte nem tud sokkal többet a mininél akkor minek áldozzak rá +5k-t?
megéri, ARMv7-es proci, több RAM, szebb és nagyobb kijelző.
ja és a nem hivatalosan kérdéshez: egy G. Mini-re szerintem Isten sem varázsol ICS-t. (ARMv6-os proci 600 MHz és 384 MB RAM, esélytelen)
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz maggi1886076 #5877 üzenetére
ez tény, de szerintem annyit megér még rádobni, mert PDF-et olvasni G. Mini kijelzőjén nem túl baráti.
-
DS39
nagyúr
a GPU tényleg gáz, viszont az A-s nem az előző módosított változata, mert más architektúrájú már, mint az előd (csak sajnos a név sokakat megzavar). viszont szíved joga, így ennyi pénzért a büdös életben nem lesz telód... vagy ráköltesz 70k-t vagy bevállalsz egy "tucat"telót. (mondjuk mind az, mert több millió készült belőlük, de mindegy)
batai15: az a proci most nem volt ebben az összehasonlításban, nem tudom hogy jön ide. egyébként a 7227A-s frissebb nála, de tény hogy teljesítményben gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
nana, ne keverjük az MSM7227A-t a sima MSM7227-tel...
egy másik generáció, az A-s ARMv7-es proci, és teljesen vállalható teljesítményt nyújt 1 GHz-en (ez a max gyári órajele, nem húzott), a sima meg ARMv6-os és (max gyári) 800 MHz-es, és valóban egy hulladék ma már.[ Szerkesztve ]
-
-
-
DS39
nagyúr
válasz domokosraul #5199 üzenetére
Kis Plus, mert több RAM van benne.
-
DS39
nagyúr
válasz domokosraul #5197 üzenetére
ennyiért megéri.
-
DS39
nagyúr
viszont sorozatot lehet tölteni 720p-be és 480p-ben is. én telón 480p-s verziót szoktam megnézni, oda azt töltök, gépre meg 720p-t. (így konvertálni sem kell)
egyébként elképzelhető hogy egy-egy videót vki meg akarjon nézni 1080p-ben, de nagy eséllyel el sem fér a legtöbb ember telefonján, amin meg igen, az le is tudja játszani
-
DS39
nagyúr
50k-ért független Huawei Ascend G300 van edigitalban. (bár a mérete miatt nem biztos hogy nőnek való)
Zsombe: nem is a 4"-os méret miatt, inkább a felbontás miatt érthetetlen számomra is, 800x480-on mi értelme az 1920x1080-nak? semmi kb. egy jól méretre konvertált videó ugyanúgy fog kinézni azon a kijelzőn, kevesebb helyet foglal majd és gyorsabban is játssza le.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz DarknessHope #5016 üzenetére
saját tapasztalat alapján, a Mobile 40%-os hatékonysággal működik a Turbo tömörítése révén, az Opera Mini meg olyan 80%-os hatékonysággal tömörít.
-
DS39
nagyúr
hát az én telefonom online frissítés részében két opció van, az egyik a rendszerszoftver (ez a kernel, csak hülyén magyarították), a másik a firmware, ami meg az Android OS.
tehát ha arra épül nyilván vagy egyszerre frissül vagy előbb le kell frissíteni a kernelt, aztán az firmware-t.egyébként bizonyosan garanciálisan frissítenek a szervizben is.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz feketeibiza #4939 üzenetére
jelly bean az a JB
-
DS39
nagyúr
az első nem androidos, a másikat meg írta a kérdező hogy attól jobb ajánlat. az S Advance az. és nem azért mert Samsung... hanem mert ARM-es ezért pl a GTA3 (és még biztos van pár olyan ami a másikon hivatalosan nem) megy rajta. plusz amoled-es kijelző, és az akku ideje jobb úgy tudom mint az ZTE-nek.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz felhasználó2 #4668 üzenetére
a Huawei átlag felhasználásra tökéletes, de 2 év rabságot ne vállalj rá.
-
DS39
nagyúr
fura, én ilyet sose használtam, 30 app van telepítve, ami nem kell kilövöm a futók közül, ennyi. G. Minihez képest smoothabb, persze multitaskolni nem nagyon lehet vele, de zenelejátszó és böngésző simán elmegy egyszerre.
btw, Xperia Mini / Pro használtan jobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz lsebestyen #4304 üzenetére
augusztus óta van rá hivatalos ICS, a magyar szolgáltatói asszem szept. vége óta. (csak az elején bugos volt, de most már úgy tudom jó)
-
DS39
nagyúr
válasz bianca3 #4295 üzenetére
megnéztem a T-Mobile oldalán ezt az akciót, a Lumia 800-zal megegyező áron, feltételekkel, lehet kapni a Samsung Galaxy S Advance-t is, én azt választanám, és ajánlanám neked is.
hardveresen az a legjobb, ezek közül, könnyen másolhatsz rá zenéket, és bővíthető SD kártyával a memóriája.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz bianca3 #4292 üzenetére
én nem mondom hogy ne vegyed a Lumia-t, sőt ebből a párosításból én inkább azt venném, de...
két opció:
- telefon, neten böngészés, fényképezés a fontos akkor Lumia.
- ha játék, multimédia (videónézés, neten flash használat), zenehallgatás (WP7-en macerás Zune-on keresztül mp3-akat másolgatni), és sok apró okos app kell, akkor az Xperia.egyébként mennyi a keret és hol vennéd?
a csajos dologra: gumírozott tokot lehet kapni rózsaszínt a legtöbb androidos telóra
egyébként ezen a képen, ez pont rózsaszín.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz bianca3 #4290 üzenetére
a WP7 gördülékenyebb, de kevesebb app van rá, az Androidra több, és bővül, multimédiára is az a jobb.
Kamerában a Lumia 800 jobb, ha fontos a fényképezés. CPU-GPU-t tekintve az Xperia U nyer. RAM-ot tekintve azonosak, de az Androidnak lassan már az 512 kevés lesz, WP7-nek még tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
szerintem jól választottál ki, ez a telefon hatalmas teljesítménybeli ugrás a Spica után.
Travelos: nincs személyes összehasonlítási alapon ezen a téren, javaslom nézd meg őket saját szemmel megvétel előtt. PPI-ben a Lumia jobb (kisebb a kijelző azonos felbontáshoz), viszont a S Advance Super AMOLED, a másik csak sima AMOLED.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest