Hirdetés
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Önmagától az Apple szerintem soha nem nyitott volna 3rd party appstore-ok felé, de a DMA kötelezi őket. Tökéletesen jó volt nekik a saját jól kontrollált és jól megsarcolt appstore-juk. EUn kívül nem is vezették be sehol.
Droid vonalon nem kevés gyártó van, aki szeretett és szeret másolni. Nincs is vele bajom, amíg jótól jó funkció jön és nem egy az egyben lopás. Valahol evidens, hogy az iosből "inspirálódnak", mert az azért átgondolt és jól működő szokott lenni és szokták szeretni a felhasználók. Ökoszisztéma szinten meg nagyon nincs még mindig senki a nyomukban és nem is látom, hogy lenne bárki a közeljövőben. Azt (is) remekül csinálják! -
ggeleven
őstag
Szerintem csak azért nem térnek ki rá, mert nagyon kevés embernek fontos infó ez. Persze akit érint az szegény megszívja. Régebben a PWM érték sem volt fontos, most meg már kb minden tesztben tesznek róla említést.
Amúgy meg nézd meg a sok 10 millió alma felhasználót. Öntik a pénzt a telókba és szó nélkül elfogadják, hogy helyettük a gyártó majd megmondja, hogy nekik mi a jó és még ujjonganak is örömükben (a legtöbbször).
Fejlődnek a tesztelők is, de már annyi mindenre ki kell(ene) térni, hogy nincs könnyű dolguk. Legendd (Dr. Tamás Zsolt) pl a mai napig átfut a menükön és a beállításokon, pedig már ezerszer elmondta és látta is már mindenki ezeket, akinek volt telefon a kezében az elmúlt 10 évben. -
ggeleven
őstag
Na igen, ez mind csak a videó felvétele pillanatát tükrözi. Ha megnézel mondjuk egy Xiaomi 13T bemutató körüli tesztet, akkor ott még szétszedhetőnek mondják, de pár update után már kiketült az opció. Egyre általánosabb a 3-5 év vagy akár hosszabb frissítés és ahogy mondod is, ki tudja melyik gyártó mit fog változtatni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest