Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #11933 üzenetére
Akarok egy szifont, de csóró vagyok!
-
Picike8
aktív tag
válasz Blackmirror #11944 üzenetére
beb@szna.
-
Picike8
aktív tag
szépjóreggelt mindenkinek.
-
Picike8
aktív tag
Újra elkezdtem edzeni, immáron alkalmazás motivál, ajánlom mindenkinek a PumpUp-ot, odab@sz. Kérdezget az elején, aztán kitapossa belőled a szart is. 26 percet edzettem, kivagyok.
iOS-re is! (Cyber csak miattad linkeltem ezt is )
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz Ed3r_X_ #12125 üzenetére
közepes szinten egész testet. volt felülés, hasprés, fekvő, seggerősítés (fekvőtámasz helyzetben egyik lábad emeld fel, tartsd úgy, majd vissza), guggolás, meg ilyenek vannak benne, ezeket nyomtam (eszközök nélkül is lehet, meg persze eszközökkel - nekünk nincsenek cuccaink). itt a nyár, nem ártana formába hoznom magam.
-
Picike8
aktív tag
válasz Ed3r_X_ #12128 üzenetére
ja, a legutáltabbat kihagytam: a lépegetős fekvőt. tudod, amikor "lépcsőzöl" a kezeddel - alkarra támaszkodsz, aztán vissza fekvőtámasz helyzetbe, újra alkar stb...
most tolom be a második üveg vizecskét, hogy hidratálódjak.
@Humarc nyújtás a végén van, de az nem izgalmas, nem akartam leírni.
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
Srácok, valószínűleg sikerül eladni a Moto G-t, aminek várhatóan egy Szifon 4s (esetleg egy 5 ha kapok 'hitelt') a következménye!
Hurray! -
Picike8
aktív tag
válasz HuMarc #12152 üzenetére
1. Internetet honnan szedjek az iPodhoz?
2. Nem akarok két cuccot vinni, mert egyet el fogok hagyni.
3. Nem tetszik annyira az iTouch 5.
4. Az iTouch hülyeség amióta van iPad.
5. Valószínűleg inkább i5 lesz, megkérdeztem a bankot (családon belül Nagyi) és ad hitelt.+1. Ennyi erővel a touch 5 is 2. generáció, mert a szifon 6-tal hoznak majd újat - vagy kinyírják, akkor meg vakvágány.
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12224 üzenetére
Mi történt?
-
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12227 üzenetére
Drágának és fájdalmasnak hangzik...
Mondjuk én kussolhatok, 440 000 forintba kerül az, hogy a felső állkapcsomat előrébb hozza, ráadásul nem is 100% tökéletesre.
-
Picike8
aktív tag
Megvan az ötös töriből!
-
Picike8
aktív tag
Drukkoljatok, lehet, hogy sikerül
szartújonnan szart vennem, használtan olcsón!
Szifon 5c -
Picike8
aktív tag
Találtam OLX-en egy olcsó 4s-t, drukkoljatok, hogy még a csajnál legyen, és ha nála van, akkor az úthoz, mert a román határnál van.
-
Picike8
aktív tag
53 975-ért vettem anno tokkal együtt, 50-ért passzoltam el, de nálam van a tok, azt nem kérte a vevő. 30 dolcsi volt a tok, Expansys-en 8k körül van, 4500-ért simán elmegy. Szóval nyereséges lesz.
Nem, még nem, de már nézem a tokokat. Költenétek 13 000 forintot erre? Rendes fóliát szeretnék, a BeszMacShopon meg úgyis akció van. És a full body az oldalra is jut?
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12839 üzenetére
Szívem szerint vennék egy Ottert, de
1. nem vagyok hajlandó annyi pénzt költeni rá
2. ha költök 10 000 forintnál több pénzt egy tokra akkor az már vízálló is legyen.Spiegenekről hallottam rosszakat, Belkinre mindjárt ránézek.
Esetleg egyéb ötlet?kész, szerelembe estem
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
azt nem mondtam, hogy meg is kapom.
na most az van, hogy az eladó Franciaországból hozza a szifonokat, majd függetleníti (asszem hivatalosan). aztán eladja.
a 4s-ét (amire előző héten azt mondta, hogy jövő hét közepén meg/átvehető) még sajnálatos módon nem sikerült függetlenítenie, de van egy 5-öse 80-ért, ami fasza lenne, de annyi pénzem nincs.
szóval most kunyizok pénzt (előszülinap), de igazából én egy fehér 5c-t szeretnék... a fekete 5-östől félek, hogy kopik. -
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12879 üzenetére
Évek óta szeretnék iPhone-t, most megtehetem azt, hogy vegyek egyet - persze szart nem akarok venni, mert akkor inkább odaadok 20-30-40 000 forintot a homeless-eknek. Nem akarok újból abba a hibába esni, hogy nem azt veszem (vetetem meg), amire vágyok. Kipróbáltam a WP-t, mondjuk nem a legjobb eszközzel. Tetszett, de így 2 év után se érzem azt, hogy kinőtte volna a gyermekbetegségeit a rendszer. Az Android meg... nagyon jó cucc, de még egy Google terméknél se éreztem azt, hogy odafigyelnek rám (mármint szolgáltatásokban, amúgy ügyesen trackingeltek). BB10-et szívesen kipróbálnám, de minek költsem el a pénzem tetszhalott dolgokra?
Most van annyi pénzem, hogy tudjak venni egy szifont - ja, nem. De meguntam cserélgetni a telefonokat. 4s would be fasza, de annyira nem, mint amennyibe kerül. Értem én, hogy Apple, és hogy 60% felár az, hogy Apple. A brandet fizeted meg, és azt, hogy odafigyelnek rád. Mondjuk rendesen megírnak egy szoftvert. Persze van benne hiba, de annyira nem vészesek - vagy csak jobban tolerálom.
A lopottságról meg annyit, hogy ha 90-ért veszel egy i4-et, az is lehet lopott. Amúgy meg megbízható az eladó, muszáj megbíznom benne. Sokat akar a szarka, de nem bírja a pénztárcája. Talán a családot is sikerül rávenni, hogy támogassanak.
-
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12884 üzenetére
Hál' Istennek ezt a palit nem én találtam, hanem anyám férje. De azért majd egyeztetek vele, köszönöm a tippet.
MM/Edigital nagyon drága...
-
Picike8
aktív tag
válasz -Faceless- #12892 üzenetére
19 forint asszem az enyém, 100 mega korlátlan net, és én is Batai kolléga árlistájából vagyok, csak nekem virágfutár-flottám van.
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #12979 üzenetére
i4s?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest