- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na madárház javítva, kész a rev. 1.2 változat
Changelog:
-Megnövelt tetőstabilitás
-Szigetelt tető
-A kilépő fölé tető került
-Apróbb hibajavítások a felfogatásnálKép:
-
quailstorm
nagyúr
válasz
pit stop #8694 üzenetére
Az rendesen flames...
De ahogy az okosok mondják, igazán jó csak a nagyon megosztó készülék lehet.
A Z1C a nekem való kategória, i5-tel versenyképes. Ezért veszek egy SGS-t egyszer mert arra van píz
N95 8GB meg marad, sikerült összegányolni, nem tudnám adni a tartozékokat, és a szívemhez nőtt. Nameg akkor nem lenne többé európai tellám... Ez még finn.1 év használat után feltűnt egy kopás az 1-es gomb felett és rajta. Mikor szétszedtem rájöttem hogy oda fekszik a szalagkábel ha csukva van.
Igen, ennél a telónál nem a szalagkábel kopik átlátszóra, hanem az a keményebb -
Ed3r_X_
nagyúr
-
Švejk
őstag
Kis on az offban.
Tényleg nagyon gondolkozom a Lenovo eladásán. Az égvilágon semmi baj nincs vele, tökéletes és teljesen világszínvonalat képviselő telefon. De. Már tényleg mindjárt jönnek a 8 magosok. Most még 40-ért elmenne a teló. Amennyiért vettem. Ha kijön az MT6592 akkor szerintem rögtön esik egy csomót a mostani. Tehát meg kell fontolni, ahogyan azt is hogy belföldről 40-ért kapok-e jobbat. És a nagy helyzet az hogy nem nagyon. Főleg hogy most költségekben is eléggé ki vagyok számolva. Az Ace III mondjuk még jó lenne de nem lényegesen erősebb, ráadásul biliműanyag. Szerintetek? -
Švejk
őstag
válasz
Ed3r_X_ #8685 üzenetére
Nem engedték a T-34-et...chö.
Arra hivatkoztak hogy a KV2-re hasonlít. Nagyjából olyan érv, mintha azt mondanám hogy Tunyacsáp nem lehet a képed, mert már van egy Spongyabob.
Merthogy a két kép egy és ugyanaz rajzfilmből való, azért hasonló a képi világ. De arcképgyárossal nem nagyon szeretnék összeveszni.Egyébként most offoltam az off topikot, tényleg szép lett a madáretető.
Ezt én csináltam tegnap, nem lett sokkal rosszabb mint a tiéd -
Švejk
őstag
EZT az árat nézzétek! B-stock, de ha valakinek kell CM, csapjon le rá
-
HuMarc
veterán
[link] Meghaltam, mert kiröhögtem a belem. Nagyon durva
-
Bkrisz9
őstag
Sikerult feleroszakolnom erre az isten veresere egy cm9-et.. megvaltas a gyari ROM-hoz kepest
-
Cyberpunk
félisten
Ez ihlette link, ha valaki nem ismerné.
-
Cyberpunk
félisten
Na mi ez a nagy csend?
-
-
Bkrisz9
őstag
w333 Tőled mint volt S3 LTE tulajtól érdeklődnék, hogy van e külön topicja? A sima S3-asét is allig találtam meg es nem igazán kapok választ a kérdéseimre
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #8668 üzenetére
Nekem, és a mobilos társadalom 75%-nak kb. Ha megkérdezel egy embert, aki huzamosabb ideig használta, nem lesz igazán jó véleménnyel róla, így 2014-ben.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #8666 üzenetére
Neked.
De a 6 jó játék vs 0 játék kérdés, meg a hangja és a telefonálás módja mást mondat. Míg a SGy az első hibánál repülne a falnak, addig egy qualcommos galaxy mini vagy egy Xperia X8 nem produkálna hibátNekem még egy saját droidos vackom se volt, de very low end-ről vannak fogalmaim, hogy hol a határ amivel megéri foglalkozni, és mi az amivel már nem. BCM21553 alatta van...
Egy ilyen bigyó meg 5-7 ezerből megvan. fél giga rammal és 800x480-nal meg 10k. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #8665 üzenetére
De fura vagy így ember fejjel
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #8665 üzenetére
Haver használta a Galaxy Y-t, én is fogdostam, de semmi több. Csupán arra céloztam, hogy ma már mindkettő kevés.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #8663 üzenetére
2014-ben a bőven szar kategória már szerintem azért, így értettem. (okostelefonként)
VGA 20 FPS is kissé idejétmúlt, a kijelző szar, rendszerileg hivatalosan halott (custom ROM még élteti valamennyire)
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #8662 üzenetére
Dehogyisnem. Pl arra van ICS. Meg JB. Ami működik is. Meg megy rajta a temple run 1-2, az NFS shift hot pursuit, a NOVA meg a Dead space... baszakodás nélkül...
Meg felvesz VGA 20+FPS videót és lejátszik óriás sárga kockák nélkül videót. Jobb a hangja. És lehet vele telefonálni, nem dobálja el a hálót.Persze a kijelző ugyanolyan tróger, avagy mégse, mert egymás mellé rakva a kettőt, az S5570-nek színhű élénk kijelzője van az -i-hez képest.
(#8661) w333: dolgoztak vele rendesen. A forráskép alig volt nagyobb mint a cél.
A Galaxy on Fire 2 főszereplője egyébként.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #8660 üzenetére
A sima se jobb (S5570)
Öcsémnek van, de semmi komoly, főzött ICS elég jól pörög rajta, de játékra tökéletesen alkalmatlan, illetve azt se tudom, hogy tudtam elnézni a kijelzőjét neki 1 éven át.
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #8660 üzenetére
Jaj csak most látom hogy te vagy az ... nagyon jó lett az új avatar
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #8656 üzenetére
Szerintem is jobb kézbe került. Látszott, hogy nem akarnak vele mit kezdeni a Google-nél.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #8654 üzenetére
Nem meglepő. A Google-nek csak a szabadalmak kellettek.
-
Blackmirror
őstag
[link]
Azért ez komoly.
Sok pletyka volt,hogy a lenovo megveszi a nokiát,megveszi a BB-t erre a Motorolát meg tényleg megvette -
pit stop
addikt
No akkor ennyit Motorola Nexusról - a Lenovo felvásárolta Motot.
-
batai15
félisten
Tényleg baba, de vótmá .a rebuliccal egyet értek!
-
Cyberpunk
félisten
Videó hát kellően ütős.
-
Cyberpunk
félisten
Lesz TESO Mac-re is.
-
batai15
félisten
Én gépházat vennék, de másra kell. pedig kinéztem egy fasza házat.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #8625 üzenetére
Nincs kábelmenedzsment a házban, a molex el lesz vezetve az 5.25-ös helyeken át hátrafelé, ahol nem látni, meg a SATA is (persze a másik házban, de egyelőre az eleje még mindig CNC-n készül, immáron vagy 3 hete
)
De rendezek, csak holnap úgyis szétkapom megint, és megcsinálom a többi részét, gyorsba összeraktam most, ahogy tudtam
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Cyberpunk #8621 üzenetére
Minek az? Elég hűs nekem is, van még a gépben 1 db 12 centis venti, és egy 8-as hátul, szóval hőfokokkal nincs bajom
Hang az relatív, nekem nem hangos.
Processzor 40 fok, VGA 36. Tökéletes szerintem
De nem ez a kép lényege végül is. Holnap veszek még anyagot jó sok kábelre, és megcsinálom az egészet (ventik, maradék kábelei a tápnak)
-
Blackmirror
őstag
Ma elkezdték a hivatalos BBOS 10.2.1-frissítést világszerte...és a magyar telekomos már most jön OTA.
Na erre varrjatok gombot -
w333
félisten
Napi "átb@szlak de nagyon" Link
1. Az a 2 év garancia itthon nem érvényes !
2. Az a 22k javítás inkább majdnem 50k !
3. Decemberben vette már 3honapja igy használom féreglyuk ?
4. Itthon 150k, szintén nem igaz mert gsm garanciával 110k
Az ilyen eladókat semmivel sem szűrik
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8613 üzenetére
Csak úgy mosódik a kijelző a sebességtől úgy fut
Annak még nem jött el az ideje. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #8610 üzenetére
Én csak Nokia 100-ason, ott van cuccaimnál
Csak sok felé lesek/figyelek -
pit stop
addikt
"real racing 3 nevezetű játékban nem látom a mögöttem jövőket a visszapillantó tükörből,ezt hol tudom beállítani hogy làssak a visszapillantó tükörből?(4.2.2 van a telót)hát többet vártam az andreno320-tól" - micsoda éles összefüggés
-
pit stop
addikt
Lehet (valószínű) nagyon hülye noob kérdésem lenne:
Laptopra kábelen jön net (ha számít), akkor ha USB-n telefont is rákötöm meg tudom csinálni azt, hogy telefon laptop netét használja? - és ha igen akkor hogy?
Laptopba belenyúlni minimálisan tudok, mivel céges. -
batai15
félisten
Ja hanyagol minket. meg a hs topikba aktív.
-
mikersz1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest