Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Én a debiannal próbálkoznék a helyedben, mert:
- Alapból nem erőlteti a grafikus felületet
Utána persze felrakod, de csak azt ami tényleg kell...
- a telepítője nem grafikus, és nem igényel sok memóriát, mint pl RedHat, Mandrake. stb. Ezeket fel sem tudnád telepíteni 64Mb RAM alat...
- GNOME, KDE nem szabad feltenni, mert az nagyon megeszi ezt a kicsi gépet... Helyette inkább:
blackbox, icewm, vagy hasonló kicsi ablakkezelő.
-böngészőnek mozilla, bár nem tudom hogy megy egy ilyen gyenge gépen... Ha nem kell csak egy szimpla böngésző, akkor MozillaFirebird: ez kisebb, gyorsabb, de még beta (én ezt használom hetente frissítve és nincs vele gond)
-szövegszerkesztés: Az Openoffice biztosan nagyon lassú de ha komplett irodai csomag kell, akkor ez marad. Ha csak szövegszerkesztő kell akkor tudom javasolni a LyX-et ez kvázi egy grafikus felület a LaTeX-hez, teljesen más mint egy 'irodai' szövegszerkesztő, de annál jóval többet tud a formázás, szövegtördelés terén. És mivel a dolgok nagy részét a LaTeX végzi ezért nincs is nagy gépigénye.
Én azért a helyedben megpróbálnék még RAM-ot vadászni bele, mert az erősen javítja a gép sebességét...
Sőt ha kell nekem van ingyért elvihető Alaplap(SD RAM-os!!) + P100. Ebbe meg tehetsz SD RAM-ot
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi